ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cel mai popular supliment alimentar printre vegetarieni

Chlorella este o algă verde monocelulare, care capătă tot mai multă popularitate printre vegetarieni, sportivi şi oameni ce duc un mod de viaţă sănătos.

Acest supliment nearătos a devenit o sursă inepuizabilă de vitamine, microelemente şi substanţe minerale, necesare fiecărui organism.

Este cea mai hrănitoare verdeaţă din lume. Chlorella conţine mai multe substanţe nutritive decît în broccoli, spanac sau varza cale.

Ajută oare chlorella la slăbit?

1. Chlorella conţine multe proteine. De aceea ca şi celelalte produse proteice, ea este un aliment termogen, necear pentru slăbit. Chlorella impune organismul să producă mai multă căldură. Iar cu cît organismul produce mai multă călădură, cu atît mai repede ard grăsimile.

2. Chlorrella contribuie la normalizarea nivelului de zahăr în sînge, fapt ce reduce pofta de mîncare. Iar în al doilea rînd, ajută în lupta cu rezistenţa la insulină, care este una dintre principalele cauze ale acumulării kilogramelor. Totodată, sporirea sensibilităţii organismului la insulină se realizează nu doar din contul reducerii nivelului de zahăr, dar şi prin expresia sporită a unor gene.

3.Chlorella este o algă, prin urmare, ea conţine multe fibre. Ca şi toate produsele bogate în fibre, ele ajută la slăbit, prin reducerea apetitului, normalizarea activităţii intestinului şi altor proprietăţi.

Eliminarea metalelor grele şi pesticidelor din organism

Una dintre proprietăţile miraculoase ale chlorellei este capacitatea de eliminare a metalelor grele din organism.

A fost stabilit că Chlorella este eficientă împotriva mercurului, cadmiului, plumbului, uraniului.

În afara metalelor, algele pot neutraliza pesticidele şi alţi compuşi toxici.

Mecanismul e simplu. Strucutra moleculară a aleglor permit legarea metalelor şi substanţelor toxice din intestin. Fiind învelite de chlorella, acestea sunt eliminate în procesul defecării şi nu ajung în sînge pentru a ajunge în ţesuturie şi celulele organismului.

Detoxifierea după iradiere şi chimioterapie

Radiaţia şi chimioterapia sunt metode obişnuite de tratament a maladiilor oncologice. Din păcate, în pofida efectului curativ, acestea au un impact extrem de negativ asupra organismului şi în primul rînd, asupra sistemului imunitar.

Chlorella ajută la reducerea acestui impact negativ.

Precum a fost demonstrat, anume administrarea chlorelle pe fundalul iradierii şi chimioterapiei oferă posibilitatea de a menţine activitatea sistemului imunitar la nivel normal. Se reduc şi alte efecte adverse ale acestor tratamente.

Miercuri, 18 octombrie 2017
Vizualizări: 1552

Citiţi de asemenea

Cufundați-vă în atmosfera Scandinaviei: ceață groasă frecventă, bolovani uriași de mușchi gri, care arată ca niște troli...
52
În tribul Himba Namibia din sudul Africii, data nașterii unui copil este fixă nu în momentul sosirii sale pe lume, și nu...
41
Peșterile cu  viermi luminoși sînt împrăștiate peste tot în lume.Cerul de noapte sub pămînt este uimitor, datorită ...
68
Tippy din Africa. Istoria incredibilă a unei fetițe!Povestea acestei fete este cunoscută în întreaga lume. Nu am putut r...
148