ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cele mai puternice proprietățile de vindecare a cuișoarelor uscate

Cum se folosesc cuișoarele uscate? Proprietățile cuișoarelor...

1. Pentru curățarea organismului de paraziți

Este foarte simplu să scăpați de viermii intestinali. Trebuie doar să mestecați cîțiva muguri de cuișoare uscate cu 30 de minute înainte de mîncare! Faceți acest lucru de 2 ori pe zi. Aceasta este o măsură preventivă puternică dacă nu aveți viermi intestinali. Dacă aveți - organismul se va curăța în totalitate de paraziți foarte repede.

Un mugure uscat de cuișoare constă 20% din ulei esențial, care conține substanțe aromatice eugenol, karyofilen și ylangen. De asemenea, în cuișoare există o cantitate imensă de taninuri.

Datorită unei astfel de compoziții bogate, de cuișoare se tem nu numai helminții, ci și alți agenți patogeni: de exemplu, Staphylococcus aureus, bacilul difteric și chiar și bacilul de tuberculoză.

2. Pentru tratamentul cavității bucale

Puteți înlocui în siguranță guma de mestecat cu mugurii de cuișoare uscate! Dacă veți căpăta obiceiul de a mesteca acest condiment uscat în fiecare zi, puteți uita de stomatită, parodontoză, înflamația gingiilor.

Uleiurile esențiale care se conțin în cuișoare vor elimina respirația urît mirositoare și vor împiedica reapariția acesteia. Acesta este un produs natural care este mult mai eficient decît apa de gură obișnuită! Și costul condimentului uscat este foarte mic.

Dacă ai observat primele semne ale anginei sau durere în gît, mestecați cîteva cuișoare mici. Durerea va dispărea imediat, boala se va opri! Este o motodă care funcționează mereu.

3. Pentru a îmbunătăți digestia

Cuișoarele contribuie la activarea proceselor digestive și la îmbunătățirea funcționării tractului digestiv. Pentru aceasta trebuie să mestecați 2 boboci de cuișoare cu 1 linguriță de miere cu 15 minute înainte de mîncare.

Atenție, există și contraindicații! În cazul ulcerului gastric și duodenal, precum și în hipertensiune arterială, această metodă nu poate fi folosită. În toate celelalte cazuri - se recomandă. Stimularea proceselor digestive și normalizarea metabolismului vă va ajuta să slăbiți mai repede.

De asemenea, cuișoarele vindecă colita, flatulența, vă va ajuta în cazul gastritei cu aciditate scăzută.

4. Pentru prevenirea cancerului

Eugenolul prezent în compoziția cuișoarelor încetinește creșterea celulelor canceroase și împiedică apariția unor noi. Există studii științifice pe această temă. În familiile în care există o ereditate proastă, unde oamenii au deja cancer, o astfel de prevenire este foarte binevenită: condimentul va contribui la îmbunătățirea stării generale a corpului și la prevenirea acestei grave maladii.

5. Pentru creșterea tensiunii

Dacă suferiți de tensiune arterială scăzută, încercați să folosiți cuișoarele! Este necesar să mestecați pur și simplu cîțiva muguri mici, iar efectul va fi mai bun decît de la cafea. Durerea de cap care însoțește tensiunea scăzută va trece, de asemenea, va dispărea moleșeala și amețelile.

Persoanele cu tensiunea arterială normală, de asemenea, ar trebui să înlocuiască uneori o ceașcă de cafea cu niște cuișoare. Nu numai că revigorează perfect, dar și stimulează puterea de apărare a organismului!

Proprietățile folositoare ale cuișoarelor sînt impresionante! Mama mea a testat o altă proprietate uimitoare a cuișoarelor, de calmare. Nu o mai deranjează insomnia și e fericită... Totul constă în faptul că condimentul parfumat conține un complex de vitamine din grupul B, care este atît de necesar pentru funcționarea normală a sistemului nervos.

Sfat

O modalitate de a selecta cuişoarele de bună calitate este să le puneţi într-un vas cu apă. Cele de bună calitate vor pluti în poziţie verticală. Cele care vor pluti în poziţie orizontală sînt vechi și nu mai au proprietăți vindecătoare, din păcate. Acesta este un semn că uleiurile esențiale s-au evaporat complet.

Citiţi de asemenea

Primele produse cu canabis fabricate pe teritoriul Republicii Moldova fac senzație la nivel mondial.Crema cu canabis pen...
134
Organizația Particulară de Pază CHESTOR - Security a devenit cîștigătoarea Concursului Național al Mărcilor Recunoscute ...
142
O familie își petrecea ziua la plajă. Copiii înotau în mare și construiau castele de nisip. Dintr-o dată, în depărt...
208
Importanța punctului feng fu este pur și simplu unică, iar un rezultat atît de impresionant nu ar exista dacă nu ar fi...
207