Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2012/12/fact_mify_o_zdorovie.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Cele mai ridicole mituri despre sănătate
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cele mai ridicole mituri despre sănătate
 

 

WomanHit risipește o serie de mituri răspîndite despre sănătate.

 

Dacă o persoană scrîșnește din dinți în somn, este un semn de infestare cu paraziți
Mit. Scrîșnetul nu are nicio legătură cu viermii.

 

Nucile îmbunătățesc memoria
Adevărat. Nucile conțin polifenoli, antioxidanți și acizi grași esențiali, care contribuie la activitatea creierul și îmbunătățesc memoria.

 

Burlacii trăiesc mai puțin decît oamenii căsătoriți
Adevărat. Viața de familie este un regim de zi cu zi, alimentare corectă, plimbările cu copiii. Din această cauză starea lor de sănătate este mult mai bună. Potrivit statisticilor, burlacii mor din cauza unor boli mai des decît bărbații căsătoriți.

 

Ananasul arde grăsimile
Mit. Ananasul nu arde grasimile. Ananasul conține o enzimă, bromelain, datorită căreia proteinele se absorb un pic mai repede și îmbunătățesc digestia. Dar nu influențează asupra arderii grăsimilor și siluetă.

 

Mersul pe jos este eficace în ameliorarea performanței cardiace
Mit. Atunci cînd mergem pe jos, inima este puțin solicitată. În consecință, activitatea inimii nu se îmbunătățește. Alergarea sau înotul sînt mai eficiente.

 

Ardeiul roșu este mai folositor decît cel galben
Mit. Compoziția lor variază. Dar sînt la fel de folositoare. În ardeiul roșu este mult licopen, iar în cel galben – carotenoide.

 

Pictura protejează împotriva bolii Alzheimer
Adevărat. Atunci cînd desenezi se îmbunătățește funcția creierului. Acesta îmbunătățește intelectul și previne pierderile de memorie precoce și boala Alzheimer.

 

Bananele trebuie să fie spălate înainte de a le mînca
Adevărat. Mulți cred că bananele nu trebuie spălate înainte de a le mînca. Însă în timp ce cureți banana o ții cu mîinile tale, respectiv, cu aceleași mîini aatingi însuși banana.

 

Copilul poate purta pantofi cu tocuri
Adevărat. În scopul de a forma piciorul călcîiul pantofului ar trebui să fie de 1 - 2 centimetri. În orice caz, nu alegeți pantofi cu talpa plată.

 

Castraveții murați sînt mai folositori decît cei marinați
Adevărat. Cei marinați nu conțin vitamine! Iar cei murați au! Prin urmare, este mai bine să murați castraveții.

 

 

Sursa: moldovenii.md

 

Miercuri, 05 decembrie 2012
Vizualizări: 1806

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Atunci când procesul de producție este organizat corespunzător, fiind bazat pe echipamente și materii prime de calitate,...
10
Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
84
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
267
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
58