ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Celulele stem pot fi cultivate individual - prin înfometare

Mulți medici, vorbind despre efectul celulelor stem, menționează că, pe lîngă efectul pozitiv de vindecare a unui anumit organ, observă aproape întotdeauna o întinerire a pielii, un flux de energie, o creștere a vitalității, o întinerire generală pînă la dispariția părului cărunt.

Avînd o experiență de 20 de ani în ceea ce privește propria mea metodă de înfometare de la 1 la 5 săptămîni, observ aceste semne de fiecare dată cînd ies din acest post. De aceea, i-am propus directorului adjunct al Criocentrului de cercetare științifică, doctorul în științe biologice I. Romanov, să efectueze un experiment pe mine însumi, cu măsurarea numărului de celule stem.

Continuînd să merg la serviciu, să fac exerciții fizice și exerciții de respirație, m-am pregătit o săptămînă, am stat o săptămînă pe apă și am ieșit din post timp de trei săptămîni. Numărul celulelor stem a fost calculat înainte de înfometarea de șapte zile, la sfîrșitul înfometării, la o săptămînă după post și la două săptămâni după post. S-a dovedit că, la sfîrșitul celor șapte zile de înfometare, numărul de celule stem din sînge a scăzut. Însă, după o săptămână de post, numărul lor s-a dublat, iar peste două săptămîni s-a triplat, comparativ cu numărul de celule măsurat înainte de înfometare. Pentru prima dată s-a putut dovedi că înfometarea favorizează eliberarea de celule stem în sînge, adică stimularea proceselor fiziologice de regenerare și de creștere a structurilor proteice.

Experimentul a fost realizat cu ajutorul echipamentelor și reactivilor costisitori, de aceea măsurătorile au trebuit întrerupte "în cel mai interesant moment", cînd creșterea celulelor stem încă continua. Din experiența mea de 20 de ani, pot spune că efectul pozitiv, chiar și în urma unei singure săptămâni de înfometare, durează cîteva luni.

Se pare că prin înfometare, stimulînd creșterea celulelor stem, puteți cîștiga 15-25 de ani de viață! Puteți crea în voi o Bancă de celule stem pentru a păstra de la cîteva luni până la un an Rezerva voastră de sănătate genetică, atât de necesară pentru procesul creativ și/sau activitatea de afaceri. Tot ce-i al meu eu port cu mine.

În procesul unei  înfometări prelungite, organismul se curăță în mod activ, adică scapă de tot ce este "învechit" - acele celule care deja nu mai au mult de trăit. Ca urmare, în țesuturi se formează "apartamente" libere pentru celulele stem. Și, din moment ce există apartamente, este nevoie și de locatar. Celulele stem sînt eliberate în sînge, se răspîndesc în tot organismul și contribuie la reînnoirea acestuia. Datele obținute în urma experimentului, au confirmat pentru prima dată oportunitatea biologică a acestui fenomen. Iată de ce înfometarea terapeutică vindecă multe boli prin acest mecanism și duce la o întinerire și o însănătoșire evidentă a organismului.

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 03 noiembrie 2023 9:00
Vizualizări: 2651

Citiţi de asemenea

Mutându-se în satul Isakovo, în raionul Bezhanițk din regiunea Pskov, familia Katkov a devenit ideologii noilor colonișt...
62
Știți că un sunet de o secundă poate să vă schimbe dispoziția pentru o zi întreagă? Pentru a profita de această propriet...
58
Bine ați venit în showroom-ul nostru, unde veți găsi cele mai bune oferte pentru casa dumneavoastră! Compania noastră, s...
91
Băile de soare pot încetini procesul de îmbătrânire cu până la cinci ani, se arată într-un nou studiu.Oamenii de știință...
111