ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Chimia și Viața

 

 

DDT este atât de bun. Cum agenții de publicitate vând pesticide, apa gazoasă, țigări, vopsea de plumb și ciocolata radioactivă.

 

Diclor-Difenil-Tricloretanul a fost cunoscut sub numele de „dust”. Chimistul elveţian Paul Müller, a descoperit proprietăţile sale insecticide, pentru care a primit Premiul Nobel în Medicină. În India, datorită DDT, în 1965 nici un om nu a murit de malarie, în timp ce în 1948 au decedat 3 milioane de oameni. În Grecia, în 1938 erau depistate un milion de persoane bolnave de malarie, iar în 1959 - doar 1200. În luna ianuarie 1944 cu DDT a fost prevenită epidemia de tifos exantematic în Napoli. Însă, s-a dovedit că DDT inevitabil ajunge în lanțul alimentar. Și cu fiecare verigă a lanțului alimentar se produce o creștere a conținutului toxic de DDT de 10 ori.

 

Химия и жизнь (Видео)

 

Химия и жизнь (Видео)

 

Campania publicitară a producătorilor de dulciuri. Respectaţi o dietă? Mâncaţi ceva dulce înainte de masă.

 

Химия и жизнь (Видео)

 

Medicii care fac publicitate țigărilor.

 

Химия и жизнь (Видео)

 

Fără lysol căsătoria dvs. este în pericol. Lysol (soluția de fenolii tratați în săpun de potasiu) a fost promovat ca un produs de igienă feminină.

 

Химия и жизнь (Видео)

 

Vopsea de plumb (foarte toxică).

 

Химия и жизнь (Видео)

 

Utilizarea discutabilă a celofanului.

 

Химия и жизнь (Видео)

 

Băuturi gazoase dulci pentru copii mici. Trucuri comerciale - adăugaţi Seven-Up în lapte.

 

Химия и жизнь (Видео)

 

După descoperirea radioactivității pe piață a apărut o serie de noi produse cu proprietăți magice: cu adaos de radiu au fost fabricate îngheţata, ceai, ruj, pastă de dinți, creme pentru păr, sare de baie, costume, care strălucesc în întuneric ...

 

Химия и жизнь (Видео)

 

Radhitor este un medicament pentru tratarea stomacului, bolilor mintale, pentru a restabili energia sexuală ... Omul de afaceri american Byers, care a băut câte o sticluţă pe zi timp de patru ani, a murit de cancer maxilar, la el a fost observată o descompunere aproape completă a oaselor faciale.

 

Химия и жизнь (Видео)

 

La începutul anilor 1930 în Franţa, a fost lansat un brand cosmetic, Tho-Radia - produse farmaceutice, cosmetice și parfumuri.

 

Химия и жизнь (Видео)

 

Crema pe bază de toriu și radiu a avut un mare succes la Paris, acestea prezentau proprietăți terapeutice promițătoare. A fost creat şi inventatorul cremei - dr. Alfred Curie, care nu avea nici o legătură cu familia Curie.

Apa radioactivă . "Rezultatele resping îndoielile", "Milioane de raze mici pentru întreaga familie", "Natura este responsabilă de sănătatea dvs.".

 

Химия и жизнь (Видео)

 

Pastă de dinți germană radioactivă Doramad . „Proprietăţile ei radioactive protejează dinţii şi gingiile. O energie nouă pentru dvs., ucide bacteriile din cavitatea bucală. ... Și, de asemenea, ușor albeşte smalţul dinţilor".

 

Химия и жизнь (Видео)

 

Ciocolata radioactivă - Germania / 1931-1936 /, cu un efect de întinerire.

 

Химия и жизнь (Видео)

 

Fiţi atenţi! Feriţi-vă de mărfuri contrafăcute - țigări radioactive, fără puterea curativă a radioactivităţii.

 

Химия и жизнь (Видео)

 

 

Sursa: greenhunter.ru

 

ABONAȚI-VĂ
Luni, 09 mai 2022 9:14
Vizualizări: 7136

Citiţi de asemenea

Fără natură, omul nu poate exista nicăieri. Oamenii iubesc să meargă în drumeții, să se plimbe prin pădure și să petreac...
154
Prima fotografie: tufișurile cresc direct pe construcție, totul este acoperit cu pământ și dărâmături, pe jos sunt bucăț...
243
Un videoclip nou de la Ze Frank despre modul de răspândire a semințelor plantelor prin încolăciri.  ...
184
Când o persoană deja știe să vorbească, apare nevoia de a împărtăși cu ceilalți ceea ce știe, fie planuri și fantezii. D...
336