ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Chișinău - orașul în care vrei să revii oricînd (VIDEO)

 

Și dacă ar fi să spui pentru ce îți iubești orașul?

Unde ți-ar fi gîndul?

Poate pentru soarele care îți zîmbește în fiecare dimineață, pentru natura nemaipomenită care îți încîntă privirea sau poate pentru oamenii care sînt gata mereu să îți întindă o mînă de ajutor, chiar dacă nu te cunosc.

În 582 de ani, Capitala noastră a crescut și nu doar ca număr de locuitori sau clădiri, dar și s-a transformat pe bună dreptate într-un centru turistic în care străinii vor să revină. Avem cu ce ne mîndri, avem parcuri de o frumusețe amețitoare, catedrale și biserici cu o arhitectură inedită. Avem cu ce ne mîndri, pentru că indiferent unde ne-am afla, tot aici - acasă este cel mai bine!

Echipa Noi.md, astăzi mai mult ca oricînd vrea să îi dorească acestui frumos oraș prosperitare și cît mai mulți ani plini de glorie. Iar pentru a vă demonstra că avem un oraș UNIC, vă invităm să priviți niște imaginci video în care Chișinăul este văzul altfel, decît îl vedem noi zi de zi.

 

 

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 14 octombrie 2018 13:18
Vizualizări: 1294

Citiţi de asemenea

Oamenii de știință ruși au făcut totalurile unui experiment care a durat 24 de ani în pădurile din regiunea Moscovei. În...
131
Fundația Ecodava, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru a organizat o acțiune ecologică în Parcul Valea Trandafiri...
249
Arborele Dragonului atinge o înălțime de 20 de metri, iar diametrul bazei ajunge pînă la patru metri....
304