ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cînd mi se spune că cartea de găină e folositoare, iar legumele şi fructele sînt crescute cu pesticide

O găină, în cadrul ciclului industrial, trăieşte doar 32 de zile. Cum se obţine o creştere atît de rapidă a găinii într-un termen atît de scurt?

În hrana pentru găini este adăugat hormonul feminin estrogen, care sporeşte viteza de creştere a masei corporale a găinilor.

Iar la femei surplusul acestui hormon în sînge conduce la dereglarea ciclului menstrual. Bărbaţii care consumă această găină riscă să sufere, de exemplu, de sterilitate.

În procesul de producţie a cărnii de găină sînt folosiţi antibiotice: tetraciclina şi derivatele penicilinei.

Acest fapt conduce la apariţia bacteriilor rezistente la antibiotice.

Iar o persoană care consumă carnea de găină, iar cu ea şi antibioticele, acest fapt se reflectă în felul următor: bacteriile, ce provoacă, de exemplu, pneumonia, se dezvoltă liber în organismul omului, iar antibioticele, cu care au fost hrănite găinile, nu au nicio influenţă asupra lor.

Unii producători folosesc sistemul producţiei fără deşeuri. Adică, găina bolnavă sau una nedezvoltată care a pierit, este oferită drept hrană altor păsări. Iar oamenii apoi mănîncă această carne de pasăre.

În final, consumul de carne de pui, crescut în mod industrial provoacă dereglări hormonale atît la bărbaţi, cît şi la femei. Totodată, provoacă apariţia unor bacterii rezistente la bacterii, nemaivorbind despre diferite alergii la carnea de pasăre.

Citiţi de asemenea

Cel mai groaznic lucru pentru o persoană este să te transformi într-o persoană care doarme cu ochii deschiși: să priveșt...
79
Copilul urmărește cum bunica scrie o scrisoare și întreabă:- Scrii despre mine:Bunica se oprește din scris, zîmbește și ...
98
Mult timp a trebuit să urmez un  tratament pentru disfuncția glandei tiroide. M-am tratat în diferite moduri, am ...
218
Mulți oameni pentru a acoperi gardul aleg o soluție simplă - plantează de-a lungul acestuia thuja sau plante cățărătoa...
256