ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cînd trăiești în armonie cu natura

Cînd începi să trăiești în armonie cu natura, totul se schimbă – dispar obiceiurile de la oraș, gîndurile străine.

Anume atunci cînd ajungi în habitatul firesc al omului înțelegi că cele mai multe lucruri pe care omul le face în orașe sînt niște prostii, ocupații inutile, ce necesită timp și atenție și parcă ți se deschid ochii și te gîndești: „De ce am făcut toate acestea?”

Trăind în sînul naturii automat începi să te alimentezi sănătos, mănînci mîncare sănătoasă crescută pe pămînt, fără adăugarea chimicalelor. Organismul reacționează imediat – nu se mai îmbolnăvește, adică dispare necesitatea în pastile și transpiră mai puțin (se are în vedere alimentația fără carne). Drept rezultat, necesitatea de a face duș fierbinte în fiecare zi, la fel, dispare.

Se schimbă complet atitudinea față de modă. Mai exact, această noțiune se lichidează. Cît e de straniu să te îmbraci cum dictează alții!

De ce se întîmplă toate acestea? De ce noi încetăm să ne iubim așa cum sîntem și încercăm să ne „corectăm”?

Aceasta se întîmplă deoarece în lumea modernă civilizată domină o IMAGINE artificială adusă din exterior, care ni se impune prin reviste, filme, televiziune, presă etc. Imaginea picioarelor lungi, călcîielor înalte, fețelor bărbierite, frizurilor în vogă, unghiilor lungi, cravate, gene alungite, mașini de lux, busturi generoase, fuste scurte și blugi strîmți.

Oamenii încep să tindă să corespundă acestei imagini impuse – încep să lucreze mai mult, pentru a-și procura lucruri noi și moderne, mașini mai scumpe, să meargă mai des la saloanele de înfrumusețare, să mănînce în restaurante scumpe pentru crearea imaginii ….

Alergăm, alergăm, alergăm …. Dar unde? Pentru ce?

Cînd pleci din oraș, te deconectezi de această IMAGINE și torul revine la locurile sale. Începi să înțelegi că multe dintre acțiunile tale au fost lipsite de sens.

Anume în mijlocul naturii conștientizezi cît de nefirească este viața la oraș, cît de mult ni se încețoșează mințile, conștiința se umple cu informație inutilă, ce oprește gîndirea, determinîndu-ne să ne agităm și să ne gîndim la fleacuri.

În orașe, omul nu-și aparține, el aparține sistemului. Doar trăind în sînul naturii, începi să înțelegi ce înseamnă a trăi LIBER!

 

Sursa: ruslekar.info

Sâmbătă, 23 aprilie 2016
Vizualizări: 3918

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
939
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
314
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
433
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
344