--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cine eşti tu, celtii?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Moştenire a celtilor studiaza de mult timp. Dar ei au fost reticenţi în a deschide toate secretele. Unul dintre aspectele cele mai tulburătoare - cum a venit de la această naţiune? Şi aici istoria îndeplineşte mit.

Cuceritorilor din Europa

Că oamenii sunt considerate a cercetătorilor, a fost parte dintr-un val puternic de migraţie indo-europene. Dar întrebarea de unde a venit de la, să dea răspunsuri diferite. Două versiuni majore: una se conectează la celti ancestrale şi teritoriul de azi al Iran, Afganistan, nordul Indiei, a doua, aşa-numitele nordice, căutând originile lor în nord, una din insulele, care a devenit leagănul civilizaţiei celtice.

Istoria celţi în Europa a început în mileniul III î.Hr. şi este asociat cu Ware fir şi Battle Axe. aşezări celtice sunt cele din sud şi vest de Germania, Austria, în unele zone din Franţa. Hallstatt perioadă (a VIII-VI-lea î.Hr.) a fost marcată de o creştere semnificativă a civilizaţiei, celtii. Unul dintre movilele de această perioadă a deschis inmormantare faimosul "Printesa", în cazul în care un set precis de bijuterii mai bune de lucru. Potrivit cercetătorilor, această înmormântare sugerează statutul de mare a femeilor în societatea celtică, şi confirmă dovezile literare cu privire la existenţa a reginei Boudiki în Marea Britanie şi legendarul corp tânăr, regina sase ori în Irlanda.

În 500 î.Hr. Celţii au început să se stabilească în întreaga Europă. Ei au ocupat de zile prezent Germania, Franţa, Belgia, Elveţia, nordul Italiei, a venit la Roma a cucerit Spania, şi-au stabilit un Iberică cultura celtică, Galatia format un stat în Asia Mică, colonizat insulele britanice în 279 î.Hr. ocupat Grecia. Se crede că s-au dus chiar şi la Kiev. În 335 î.Hr. pe Dunăre, celtii întâlnit cu Alexandru cel Mare. Şi când militare mare lider întrebat ce se tem, războinici neînfricaţi a răspuns: "Ne temem doar un singur lucru - că cerul nu se încadrează pe noi." Ea spune legenda.

Celtii, care a trăit pe continent, în Europa, romanii numeau Daci, greci şi Galateni, Insula celti - britanice.

Declinul culturii celtice asociată cu campaniile de romani. După bătălie celebru în 1952 î.Hr. Alesia la Caesar a cucerit Galia şi a făcut-o provincie a imperiului său. Şi în secolul I, romanii au cucerit insulele britanice. Cu toate acestea, au existat zone care nu au fost niciodată romane.

Christian Adoptare în Irlanda, în secolul V, a fost de peste mări în viaţa de toate lumea celtică: în spaţiile sale sunt imense nu singur colt mai mult, în cazul în care ar fi salvat doar propriile lor tradiţii.

Celtic au jucat în istoria europeană, un rol important de jucat. Chiar şi în epoca romană în druizii scoala care au avut cele mai profunde cunoştinţe, a venit la studiu din întreaga Europă, iar şcoala romane în mai multe moduri de a devenit un succesor celtice. În plus, călugăr irlandez a apărut pe baza centrelor de druidic şi păstrată pentru noi legende antice ale celtilor, înregistrarea lor şi se deplasează într-un timp nou de înţelepciune antică. Unul dintre cercetători, doamna A. Hubert, numit torchbearer celţii ale lumii antice, care a dat un puternic impuls pentru dezvoltarea culturii în Europa.

Condiţii de viaţă în dealurile gol

Celtii Sagi, spune o preistorie legendar al celtilor supravieţuit doar în Irlanda. Ei vorbesc despre oameni care au trait pe insula inainte de au ajuns acolo goydely, sau fiii lui Mil, - strămoşii irlandeze moderne.

În perioada iniţială, Irlanda a fost gol şi nu a avut nici forma, apoi urmaţi-l stabilit triburi, care a cerut curse. În primul rând, au navigat aici Kessar trib, învechit numai cursa, apoi - o Partholon cursa. Ea a creat şapte lacuri şi se închid cele patru văi. A urmat dupa cursa NEMED ("Sfânt"), luminatPrimul foc, care nu va ieşi niciodată, atunci când a apărut primul rege, şi a fost livrat primul jurământ. Apoi vin brad Bolg ("oameni-zip"), care a împărţit prima insulă în cinci provincii - patru şi o centrală, şi, deoarece este o ordonare sacra a lumii susţinut de toate generaţiile următoare.

Dar cele mai renumite au fost triburile de zeita Danu. Ei au ajuns în Irlanda pe nave, şi în aer, învăluit în ceaţă. Acestea au fost cele mai fericite persoane, războinici mai curajos, mai bune înţelepţi, mai mari magicieni şi vrăjitori. Ei au venit cu un misterios Grand Island undeva departe spre nord. Nu au fost de învăţare, a învăţat magie, magie şi ambarcaţiuni din druizii mare şi misterioasă, vrajitori şi rapsozi populari. Copii de zeita Danu luptat cu Fomorians - forţele ostile de limita din lume, care sunt ataca constant Irlanda.

În cazul în care terenul a ajuns în Irlanda goydely, după bătălie, au impartit insula cu triburile de zeita Danu: goydelam primit terenuri şi triburile plecase subterane din dealuri, un lac şi mare. Locuitorii de dealuri gol a devenit cunoscut sidami. "LED-uri cerut Manananna că el le-a gasit adăposturi sigure. Şi el le-a gasit în Irlanda, văi frumoase şi plasate în jurul pereţi invizibili, care au fost disponibile pentru muritori, şi pentru însămânţare erau ca o uşă deschisă.

partea invizibilă a lumii care celţii numit lumea cealaltă. Nu este o sursă de înţelepciune, unde puteţi vedea adevărata semnificaţie a evenimentelor care au loc pe teren. Multumesc Sidamo oameni au posibilitatea de a comunica cu lumea. Şi, prin urmare, ştiau că erau nemuritori, care va pleca după moartea pământul făgăduinţei, unde vor învăţa popor vechi, oameni minunati, cum au numit-oxizi. În lumea ar mai putea întâlni cu secretul secretelor - o mare insulă Ultima Thule. Acest nume a venit la noi la romani (Vergil, Seneca, Tacit). Iniţial cunoscută sub numele de ţări legendara insula în nordul îndepărtat al Europei. (Mai târziu, această expresie a devenit sinonim, în sensul de "limita extremă a ceva"). Aşa cum au numit ei înşişi celti Island - nu tocmai cunoscut, dar amintirile de el în viaţă şi la această zi.

Amintire din Insula

În nord, dincolo de vizibil, este o insula sacră - o insula de lumina, o insulă de puritate. Ei locuiesc toţi deţinătorii de înţelepciune, cunoştinţe şi secrete, rapsozi populari artisti divin divin. Toate Druizii şi toţi regii au fost instruiţi la Thule, şi de acolo a adus arta lor. Există un cazan al Renaşterii, care potoleşte setea şi să dea viaţa veşnică. Legends of celţii din Tula si cauta ei a devenit o sursă de legende despre găsirea Sfântul Graal - un bol de lumina, care datorita terenului nu poate absorbi întuneric. Cauta Tula nu înseamnă găsi numai înţelepciune, cunoştinţe, să renască - aceasta este Sfântul Graal - dar pentru a atinge mister al misterelor, care este fundamentul tuturor existenţei umane.

Pentru a ajunge pe insula sacră nu este uşor, pentru a fi câştigat, a făcut o mare călătorie care va dura pentru o clipa - sau o eternitate. Într-adevăr, într-o altă lume, celţii nu au timp, sau, cu alte cuvinte, acesta functioneaza complet diferit. Oamenii, o dată acolo, ei cred că au fost acolo de câteva zile sau luni, şi sa întors pentru a găsi că au trecut secole. Zi, există Centennial, şi vârstele - această clipă. Dar momentul în care este umplut cu cea mai mare feats, studii, minuni şi de conştientizare.

Deţinătorii de animale de pe insula a fost, de forţele de haos, întuneric, distrugerea nu este adormit si sunt mereu gata sa devoreze lumea. Unii dintre cei care au ajuns pe insula, rămân acolo să-l protejeze, iar unele sunt returnate inapoi la lumea noastră, de a se apăra aici. Druizii şi regi - sunt cei care s-au întors pentru a aduce Tula la sol. O insulă de lumină, dreptatea, onoarea, înţelepciunea pentru celţii au fost druizii, barzi şi regi, Fenians şi marii eroi, datorită lor că oamenii ar putea trăi în lumea reală, iluminate de lumina Tula.

Legendele spun că pentru a ajunge la insula poate doarCine a auzit apelul său. Sunaţi-l întotdeauna sunete, şi momente speciale de oameni capabili să-l auzi. Singura întrebare este dacă el poate răspunde.

Pentru multe secole, nu un lanţ de custozi întreruptă, şi apoi de memorie a insulei stins din cap de om. Dar nu din inima. Şi că memoria ne face din nou şi din nou privi în cultura celtică, în speranţa de a găsi ceva important, ceva care va face viaţa noastră plină de sens profund, deoarece odată ce a fost printre celti.

Anna Kryvašein
http://mwb.newacropol.ru/articles/history/old_civil/whoareyou_celts/

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 16 ianuarie 2009 8:05
Vizualizări: 3566

Citiţi de asemenea

Marele pedagog sovietic Shalva Alexandrovici Amonașvili, autorul conceptului de pedagogie umană, odată le-a pus o întreb...
292
Ceea ce se vede pe plaja Brighton Beach din Brooklyn este, să spunem delicat, șocant. Ca valuri de apărare pe plajă, sun...
295
Într-o școală din Moscova, un băiat nu a mai venit la cursuri. O săptămână a lipsit, două... Lev nu avea telefon, iar co...
99
 Cu prima zi a primăverii! În prima zi a primăverii suntem din nou fericiți, plini de dragoste și orientați către să...
246