ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cine sunt Magi?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cine este la 25 decembrie şi care pe 7 ianuarie - creştinii ortodocşi sărbătoresc mare sărbătoare a Naşterii Domnului Dumnezeu şi Mântuitorului nostru Isus Hristos. În zilele de vacanţă nu interferează cu rechemarea detaliile acestui eveniment.

Naşterea Domnului

In timpul domniei lui Irod, în Iudeea, care este subordonat la Roma, împăratul roman Augustus a emis un decret de a deţine în ţara de recensământ la nivel national evreiesc. Fiecare evreu a trebuit să înscrie, în cazul în care a trăit strămoşii săi.

Iosif şi a Fecioarei Maria a venit dintr-o neamul lui David şi astfel a trecut de la Nazaret la cetatea lui David, Betleem. Au venit la Betleem, au oprit în afara oraşului, într-o peşteră în care ciobanii înghesuiţi bovine în condiţii meteorologice nefavorabile. În această peşteră, la noapte sfânta Fecioară Maria sa nascut copilul - Fiul lui Dumnezeu, Hristos Mântuitorul lumii. Ea a nou nascutului cu infasata Divin şi la pus într-o iesle, care a pus hrana animalelor.

Betleem păstorii învăţat prima dată de la naşterea Mântuitorului. In acea noapte au fost tind turmele lor în domeniu. Deodată a apărut în faţa lor un înger al lui Dumnezeu, şi lumina Domnului a strălucit împrejurul lor. Ciobanii s-au speriat. Dar îngerul să le construiască la naşterea Mântuitorului, spunând: "Şi aici este semnul: veţi găsi prunc înfăşat, culcat în iesle.

Ciobanii au venit la pestera, plecat pentru copil şi a vorbit despre ceea ce au văzut şi auzit de la îngeri. Maria păstra în inima ei toate cuvintele lor. În a opta zi după naşterea Salvatorului mama lui cu el, potrivit legii, ia dat numele lui Isus, care a fost indicată de Domnul printr-un înger ...

Magus - minte CREŞTINII

În Evanghelia, cuvântul "înţelepţi" sună ca "magicienii". Ce stimulente ar putea aduce în Betleem exorciştii păgân?

În antichitate, "magicienii" au fost chemaţi preoţii religiei iraniene, care, la vremea lui Hristos a fost pe scară largă nu numai în Est, dar şi la Imperiul Roman. Potrivit Evangheliei, şi anume miniştrii de religie, în primul rând păgân lumii s-au îndoit leagănul lui Hristos.

Ar putea fi accidentale? Şi nu este remarcabil faptul că Vechiul Testament au forţat împotriva zeilor din Egipt, Babilon, Fenicia, Grecia, se opune în mod expres nicăieri religie Iran - Zoroastrians?

Faptul că Zoroastrism, cum ar fi creştinismul, mărturisim credinţa într-un singur Dumnezeu. Avesta (cartea sfântă a Zoroastrians), astfel cum Biblia promite venirea Mântuitorului în lume. Tema principală a Zoroastrism este confruntarea dintre şi rău, şi umane bună alegere între ele.

Iranienii (perşi) au văzut adepţii spiritual al poporului evreu, cult care fac idoli nu. La scurt timp după victoria sa asupra domnitorului iranian Babilonului, Cyrus eliberează evreilor care au fost în captivitate babiloniană. El le trimite la patria lor şi de a reconstrui templul comenzi, oferind tot ce este necesar pentru acest lucru.

Legends of Sage EAST

Magicieni, înclinîndu-la nou-născut Hristos, le-a gasit în Betleem, în conformitate cu Evanghelia, "s-au retras în propria lor ţară." Despre ele format un ciclu de legende, în care înţelepţii de est au fost regi, reprezentanţii celor trei rase ale omenirii. Tradiţie ştie chiar numele lor - Gaspar, Melchior şi Baltazar.

La întoarcerea în ţara sa (de pe telecomanda de Est, în largul coastei oceanului), vrăjitorii se deda la o viaţă contemplativă şi rugăciune. Când apostolii s-au risipit să predice Evanghelia în întreaga lume, a fost botezat de Apostol Toma şi devină ei înşişi adepţii noii credinţe.

Magi Legenda adaugă că moaştele lor au fost găsite mai târziu regina Elena, au fost prevăzute în Constantinopol, iar de acolo sa mutat la Milano (Milano), şi apoi la Köln, unde craniile lor sacre, şi păstrată până în prezent. În onoarea lor din Occident a stabilit trei regi de vacanţă (6 ianuarie), acestea sunt considerate de protecţie de călătorie, dar numele lor sunt adesea numit cost Pensiunes.

Magi şi valahi

În mitologia slavă, cuvântul "vrăjitor" ohnachalo "înţeleptul", "Stargazer", "astrolog", "Forecaster".
Înţelepţii ştiau trecutul şi viitorul, şi pentru a restabili daune şi salvează ei. Fa ceva de a face cu magicieni la valahi, care au trăit pe teritoriul România modernă? Din păcate, răspunsul la această întrebare încă nimeni nu poate. Despre valahi cunoscute, în general, foarte puţin. Unii cercetatori le considera slavii şi alţii - bizantinii ...


Magi şi Oleg cel Înţelept: două prezicător

În cronica drevneruskoy magicianul a prezis moartea lui Oleg de pe cal. Oleg înlătură un cal de la el, dar încă mor în anul 912, fiind intepat sarpele care accesează cu crawlere de la craniu de cal decedat. Cuvântul "vrăjitor" apare în paginile "Povestea Ani trecute pentru prima dată în poveste despre Oleg.

"Cântecul Oleg înţelepţilor" pe această temă scrise de Puşkin în 1822 în Chişinău, în aproximativ 960 ani după naşterea lui Oleg. Dupa unii cercetatori, 960 de ani - este un ciclu sacru al valurilor de istoria asociate cu ciclul de calendarul vechi. Nu e de mirare vârsta de antediluvian biblice patriarhi comparabile sau aproape de 960 ani, de exemplu, Adam a trait 930 ani, Metusala - 969 ani, patriarhul Noe - 950 de ani.

"Profetică" (care este capabil să prezică) Oleg a apărut în Rusia în anul 822. Caracteristici ale acestui an ("Capra Neagra" pe Cocos est si verde-galben "în Avestan) pe deplin aceasta a repetat în 1822. Şi după 96 ani de la 1822, în 1918, un imn al Gărzilor Albe a fost doar faptul că acelaşi cântec, "Cum se pregăteau acum să se răzbune profetică Cazărilor Oleg nerezonabile ...".

Istoricii cred că Oleg a fost nu numai un lider, dar preotul-profet. El a creat o mare stvo prinţ Kiev, a venit pe acest pământ cu Rurik, la invitaţia din Novgorod. ghicitor Oleg prezis Kiev: "Să-ţi fie mama de oraşe din Rusia. Ea sa întâmplat.

Rider pe un cal alb şi PĂSĂRILE RED

După moartea lui Oleg a început să domnească Rurik fiul lui Igor, care sa căsătorit cu o verişoară Oleg numit Olga. Conform legendei, ea a fost o preoteasă. În anul 945, din 33, moare, Igor, Olga şi a condus până la scadenţă, fiul lui Sviatoslav.

La 957, după doi ani de negocieri cu împăratul Bizanţului de către Constantin Porphyrogenitus, Olga, a fost botezat. Diferenţa de biserici bizantine si romane au avut loc în 1054. Acesta este modul în care ortodocşi şi catolici - două ramuri ale creştinismului antic. Şi în 989 Olga Nepotul lui Vladimir Sfânta Cruce toate Rusia.

După mai mult de treizeci de ani după îngroparea rămâne de Prinţesa Olga au fost dobândite, incoruptibil, dar rămâne nu au fost cele ale lui Vladimir. Prin urmare, unii oameni de ştiinţă cred că un an de a deveni un creştin Rusia este 957 pe an. Acum, să ne amintim cicluri istorice, vom adăuga 960 ani, şi ajungem la 1917 - profetic nu numai pentru Rusia, dar pentru creştinism în Rusia! Ambele aceşti ani sunt aceleaşi pentru Europa de Est şi Avestan calendare: respectiv, un an de "Red Snake" si "Black Crow", un simbol al anului - un călăreţ pe un cal alb, şi anul antitotem - un sarpe!

Toate acestea, desigur, nu doar unele coincidenţă mistică, ci o manifestare de necunoscut acum, cunoştinţe de mult pierdute antice şi puterea de Vede, care a inclus calendarele vechi, colindat. Într-adevăr, este adevărat: "înţelepţi nu se tem de conducători puternici, şi darul domnitorului care nu au nevoie, adevărul şi libertatea de limbaj profetic, şi cu voinţa cerului prietenos ...".

"Oleg Wise" şi masonii Chişinău

Nu este asa simplu, şi lui Puskin "Cântecul Wise Oleg", scrisă, ne amintim, în 1822, în legătură Chişinău. marginea vicerege fost JH Inzov cunoscut legături cu masonii. În Chişinău a servit MF Orlov (şef Chişinău infanterie), şi VF Rajewski, Decembrists, o membri semi-legal al Lojei Masonice "Ovidiu", care a fost adoptat şi Puşkin.

Înapoi în ianuarie 1821 la Moscova, un congres de unificare Decembrists viitor, în cazul în care sa decis să se acţiunii revoluţionare împotriva împăratului. Ceva învăţatde Alexandru I, iar la sfârşitul anului 1821 pat Chişinău "Ovidiu" a fost interzis - primul dintre toate. Toate depune au fost interzise pe un august 1822.

În acest interval şi nu a fost "The Song of Oleg înţelepţilor". Împăratul se schimbă politica sa, Oleg - calul: "Dar va luaţi de la moartea calul." În craniul a nobilimii Francmasoneriei au construit prin 1917 sa cuibul "Red Dragon", şi zdrobirea craniului a nobilimii abdicarea lui, Nicolae al II-a semnat mandatul de propria moarte ...

Este cunoscut faptul că prima Guvernul provizoriu al marea majoritate au fost masoni. Şi exact 96 ani de la 1822, în noaptea de 7.17.1918, "Red Dragon", tratate cu cetăţeanul Nicolae Romanov, cu toată familia şi prietenii ...

Revista "prezicător"
http://baza.md/index.php?newsid=382
ABONAȚI-VĂ
Marţi, 27 ianuarie 2009 7:16
Vizualizări: 6410

Citiţi de asemenea

Hipertensiunea și ateroscleroza sînt cele două cauze principale care duc la afectarea circulației cerebrale.Încălcarea...
0
Într-o școală din Moscova un băiat a încetat să meargă la lecții. Nu merge o săptămână, două... Leova nu avea telefon, i...
523
Aceste plante nu sînt greu de plantat în propria grădină și chiar acasă pe pervazul ferestrei, dar vor fi de neprețuit...
950
Timp de multe secole, mierea a fost renumită printre oameni pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se p...
531