ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

«Cipizarea» omenirii a început! Trebuie să renunţăm la NIC-uri şi carduri universale electronice (C I U) (+2 Video)
 

 

Compania " Applayd Digital Solutions" a anunţat că Brazilia şi Mexic au început să implanteze microcipuri, fabricate de ea, sub pielea copiilor. ADS lansează pe piaţă microcipuri, care funcţionează la frecvenţe înalte radio, de mărimea unui bob de orez, care pot urmări orice - de la mărfuri pînă la oameni. Se numeşte acest "miracol al tehnologiei" "Vericip".

La 23 octombrie 2009 Departamentul Apărării U. S. A. a anunţat că a început să utilizeze dispozitive de identificare la frecvenţe radio, iar în acest an dispozitivele vor fi implantate în mărfuri vîndute la magazine din cea mai mare reţea comercială din SUA "Walmart". Este greu să ne îndoim de faptul că în curînd va urma o încercare de a utiliza "Vericipuri" pentru identificarea copiilor, iar apoi şi adulţilor. Ministerul Apărării susţine că dispozitivele ajută la o inventariere mai eficientă a echipamentului armatei şi, prin urmare, acestea vor fi anexate la tot ce va nimeri la dispoziţia armatei, cu excepţia nisipului, pietrişului,şi lichidelor, etc. Deocamdată microcipuri nu vor fi implantate soldaţilor. Cel puţin, nu în Statele Unite ale Americii. Dar în alte ţări, "Vericip" este deja utilizat pe scară largă pentru urmărirea oamenilor.

Compania ADS are un program, care în limba rusă se numeşte "Vericopil". În cadrul acestui program, copiilor cu o seringă li se va implanta sub piele "Vericip", care trimite un semnal radio la o frecvenţa de 125 kilohertzi. Acest semnal este trimis la scanere speciale care citesc numărul de identificare al copilului şi stabilesc identitatea acestuia în baza de date. Dacă copilul „implantat” va fi răpit sau dacă el, pur şi simplu, se va pierde, autorităţile vor instala scanere în locurile cele mai probabile pentru localizare - în centrele comerciale, staţii de autobuz, aeroporturi, gări, etc. Brazilia şi Mexic au început să implanteze copiilor "Vericipuri" în scopul de a asigura siguranţa copiilor. În Brazilia, "Vericipuri” vor fi implantate şi adulţilor în calitate de permis de trecere în clădire – la început –în birou, apoi – la domiciliu.

Potrivit experţilor de frunte al companiei ADS pînă la 2070 "Vericipuri" vor înlocui complet astfel de atribute ale unei societăţi moderne, cum ar fi banii de hîrtie şi buletine de identitate şi vor deveni principalul instrument de comunicare al omului cu lumea electronică din jur. Cu "Vericipuri" oamenii vor plăti călătoriile în toate tipurile de transport şi vor primi sau nu acces la acestea. Cu "Verichipuri" ei vor fi înregistraţi la zboruri cu aeronave fără a completa nici o hîrtie. Cu "Verichipuri" oamenii vor fi remuneraţi pentru a completa contul lor şi a face diverse achiziţii. De asemenea, folosind "Vericip", sistemul de sănătate publică va efectua controlul, schimbul de informaţii şi primul ajutor pentru toţi cetăţenii de pe planetă. "Vericip" va deschide noi orizonturi pentru serviciul omului şi confortul existenţei lui, – susţin specialiştii companiei.

Astfel, astăzi, acest plan global pretinde la viaţă. Activiştii pentru drepturile omului consideră acest lucru ca o ameninţare la adresa libertăţilor civile şi o încălcare a vieţii private. Şi este destul de firesc. Nimeni nu ascunde că deja astăzi microcipul poate fi conectat la orice bază de date pentru a obţine informaţii complete despre proprietarul acestuia, inclusiv datele financiare şi medicale. În plus, poziţia microcipului pe planetă poate fi uşor urmărită prin satelit 24 de ore pe zi. În curînd, poliţia nu va avea nevoie să oprească omul în stradă ca să-l chestioneze. Va fi suficient să scaneze microcipul lui şi întreaga poveste a vieţii sale var fi ca în palmă. Ulterior, scanerele vor fi, de asemenea, instalate la intersecţiile autostrăzilor, la biblioteci, şcoli şi magazine - absolut peste tot.

În cele din urmă, "cipizarea" va şterge astfel de noţiuni ca "personalitate" şi "libertate". Fiecare om va deveni doar un număr în baza de date electronică. Gradul de control care va fi exercitat asupra societăţii, va depăşi toate limitele imaginabile.

În cele din urmă, cip-ul va permite, pur şi simplu, să fiţi şterşi din societate cu o singură apăsare a butonului ... Un singur buton va închide toate uşile în toate mijloacele de transport, toate hotarele, toate clădirile publice şi rezidenţiale, toate căile de acces la produsele alimentare în magazine şi supermarket-uri, acces la informaţii şi reţele electronice. Un singur buton va gestiona întreaga viaţă dvs. de la naştere pînă la moarte.

"Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mîna dreaptă sau pe frunte, şi el va face acest lucru, nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără marcă sau numele fiarei sau numărul numelui lui". "Apocalipsa" Sf. Ioan Teologul (Apoc. 13:16-17).
 

 

 

 

 Sursa: okofinista.ru

 

Vineri, 23 decembrie 2011
Vizualizări: 3321

Citiţi de asemenea

În Chișinău sînt tăiați mai puțini copaci sănătoși, dar această problemă încă există, deoarece Asociația ”Spații Verzi” ...
129
"Pădurea este mult mai mult decît vedem", spune omul de știință, ecologul Susan Simmard. Studierea pădurilor pe parcursu...
146
Tenul tânăr, indiferent de vârstă, este visul oricărei femei, dar și preocuparea nr. 1 în industria mondială a frumuseţi...
204
Inginerii italieni au dezvoltat o tehnologie accesibilă de "construire de locuințe din pămînt" împreună cu imprimarea 3D...
314