ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Coaja de usturoi prelungește tinerețea


Nu aruncați cojile albe de usturoi cînd îl curățați. Și strângeți-le și păstrați-le. Acesta este un instrument valoros pentru prelungirea tinereții. Pentru aceasta, în fiecare lună trebuie să beți o băutură făcută din coji de usturoi alb. Această băutură este foarte ușor de preparat: trebuie să luați o mînă de coji de usturoi alb și să turnați peste ele un pahar de apă clocotită. După ce apa a fiert, trebuie să așteptați 1 - 3 minute și numai după aceea  să turnați peste coji. Puteți bea băutura vindecătoare numai după ce apa din pahar se răcește complet, după aproximativ 6-8 ore. Nu puteți bea în nici un caz băutura fierbinte sau puțin caldă. Pe parcursul unei zile, trebuie să beți 4 pahare de băutură vindecătoare. Acesta poate fi preparat în prealabil, deoarece, de obicei, băutura se răcește mult timp. 

Bărbații ar trebui să bea băutura din coji de usturoi alb de la data 10 pînă la 20 a oricărei luni. Iar femeile pot face acest lucru de la data de 20 la 30. Pielea va deveni în curînd perfectă. 

Deci, ce este cojile de usturoi sînt atît de benefice? Ce substanțe vindicative conțin ele?

Dacă vom lua o bucată de coajă de usturoi și o vom priviți la microscop, vom observa cristale cubice de quercetin aranjate în rînduri.

Studiile au arătat că coaja de usturoi și ceapă conține 4% de antioxidant, biflavonoidă-quercetinină.

Substanță biologic activă naturală aparține grupului de vitamina R. Substanța activă - quercetina: 3,5,7,3'4' - Pentaoxiflavonă. 

Această substanță remarcabilă și vestită astăzi are, de asemenea, legătură și cu merele. Acestea, împreună cu ceapa, usturoiul și ceaiul verde, sînt considerate principala sursă de quercetină. Și deoarece majoritatea dintre noi dintr-un motiv sau altul are nevoie de doze mari quercetină, trebuie s-o obținem din toate aceste surse și, dacă este posibil, zilnic. Celebrul Dr. Atkins considera quercetina cel mai bun antihistaminic și îl prescria pacienților săi care sufereau de diferite forme de alergie. Cu toate acestea, majoritatea medicilor o cunoscuți ca mijloc de prevenire a bolilor cardiovasculare. Persoanele care consumă multă quercetină au un risc semnificativ mai mic de dezvoltare a atacurilor de cord și accidentelor vasculare cerebrale și probabilitatea formării cheagurilor de sînge.

Usturoi împotriva zgomotului din cap – rețetă de tinctură 

Cine ar fi crezut că un remediu homeopatic antic chinez descoperit de oamenii de știință, înscris pe plăcile de acum cinci mii, este accesibil și acum!!! Acest remediu curăță organismul de grăsimi, colesterol rău și depozite de calcar, îmbunătățește metabolismul organismului. Acest mijloc face vasele sangvine mai elastice, previne infarctul miocardic, angina pectorale, scleroza, formarea diferitor tumori. Și datorită acestui remediu, dispar durerile de cap, zgomotul și tinitus, vederea se îmbunătățește. În plus,  această băutură restabilește imunitatea, ajută la accelerarea metabolismului. Acest remediu magic este usturoiul! Mai exact – tinctura de usturoi. Dacă o veți prepara conform rețetei și o veți consima în mod regulat, veți simți efectul de întinerire a organismului - testat.

Cum să gătești tinctura de usturoi

Curățați o căpățînă  de usturoi de dimensiuni medii (pelicula care se află pe cățeii de usturoi să n-o îndepărtați - ea este deosebit de folositoare!) Apoi se spală bine o lamîie obișnuită și se toarnă peste ea apă clocotită. Înlăturați coaja de pe ea, puneți usturoiul și coaja de lămîie într-un blender și zdrobiți-le. Masa rezultată se pune într-un vas de sticlă și se toarnă deasupra 600 grame de apă fiartă rece. Închide vasul. Lăsați tinctura să stea timp de trei - patru zile în frigider. Apoi, ea trebui strecurată și să consumă cîte  50 gr. pe stomacul gol (dimineața) timp de trei luni. Firește, pregătind din timp porții noi. Cursul este următor: trei luni beți tinctură, apoi faceți pauză de o lună.

ABONAȚI-VĂ
Joi, 25 februarie 2021 10:36
Vizualizări: 2068

Citiţi de asemenea

O femeie poate alege tandrețea, renunțînd la bogăție și viață îndestulată. Dar despre  bărbați nici nu mai am ce vo...
104
Aceasta este o instalație de artă a artistului finlandez Antti Laitinen pentru proiectul One Tree Four Seasons despre mo...
116
Clădirile reprezintă un segment esențial al politicii la nivel european privind eficiența energetică. În Republica Moldo...
153
Ai fost hipnotizat încă din copilărie că ascultarea propriei voci este schizofrenie. Iar să asculți profesoara care l-a ...
212