ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cocktail verde din banane și căpșuni




Vi se spune că dieta dvs conţine prea puțină verdeață? Nu vă faceți griji, coktailul verde nu va ajuta doar să  îmbunătățiţi situația actuală, dar, de asemenea,  vă va asigura cu mai multă energie!
Este minunat faptul că acesta se pregăteşte atât de repede și  ușor că, uneori devine ciudat, că oamenii care doresc să-şi îmbunătățească sănătatea  nu-și  permit să bea cel puțin un coktail  energizant pe zi!
Astăzi, nu este de mirare  că mai mulţi oameni includ în meniul lor mai multă verdeaţă. Cel mai impresionant a fost, atunci când unul dintre prietenii mei apropiaţi mi-a mărturisit că părul  său cărunt a început să-şi redobândească culoarea  naturală, după consumul regulat a unui număr mare de coktailuri verzi.
Deci, dacă nu le-aţi consumat înainte puteţi  începe chiar acum! Eu chiar sper ca reţeta de mai jos să vă ajute în acest sens.
Echipament:
Blender

Ingrediente:
1 banană coaptă mare (sau 2 mici)
100g căpșuni proaspete
1 legătură de rucola
3 legături de spanac

Mod de preparare:

1. În primul rînd  curățați fructele și le puneţi  intr-un blender. Acest lucru este important, deoarece fructele lasă suc  care la rândul său, este îmbibat  în mod corespunzător de verdeață.
2. Spălaţi bine verdeață și de asemenea, o mărunţiţi într-un blender.

3. Se amestecă toate împreună până devin o  consistență groasă.
4. Încercaţi-l la gust, dacă doriţi să fie mai dulce adăugaţi curmale.
5. Și, în sfârșit, dacă vă plac  cocktail-urile mai lichide, pur și simplu adăugați apă  pentru a obține consistența dorită.
Un sfat util:
Dacă cocktailul s-a dovedit a fi prea mult pentru a-l bea dintr-o dată, puneţi restul în frigider. Cu toate acestea, să nu uitați să-l consumaţi pe parcursul zilei.
 

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 27 noiembrie 2013 9:31
Vizualizări: 2144

Citiţi de asemenea

Câștigă premii valoroase cu Cosmeplant! Participă la Tombola Națională din 1 mai până pe 30 iunie.Vara aceasta, Cosmepla...
137
În cultura tradițională, sunetul nu a fost niciodată doar un fundal. El era un semnal, un semn, o marcă prin care omul i...
221
În gust este mai mult decât suntem obișnuiți să credem. Nu e doar despre mâncare, ci despre relații, climă, memorie și p...
215
În cultura tradițională, atingerea nu era doar un simț — ci un mod de cunoaștere. Prin piele, palmă, degete și tălpi, om...
249