Colector solar din plastic

/ Vizionări: 3330

Солнечный коллектор из пластика

 

Compania austriacă Sunlumo Technology GmbH a dezvoltat un colector solar realizat în întregime din plastic. Această tehnologie inovatoare permite reducerea prețului colectorului solar cu 50 %, deoarece nu este nevoie de a utiliza metale scumpe, cum ar fi cupru și aluminiu. Utilizarea plasticului poate facilita semnificativ proiectarea colectorului solar.

Colector solar din cutii de fier
Colector solar din cutii de fier

" Am avut interpelări periodice cu privire la termenul lansării produsului nou pe piață", - a declarat CEO-ul companiei Sunlumo, Robert Buchinger. Compania lucrează în prezent la punerea în aplicare a seriei pilot, care va fi lansată pe piață în cursul acestui an. Se preconizează că uzina va produce 500 de mii de colectoare pe an. Potrivit cercetărilor efectuate de către analiștii companiei, cererea de colectoare solare până în 2021 s-ar putea ridica la 400 de milioane de metri pătrați pe an. Prin urmare, colectorul solar, numit "One World" poate oferi o cotă de piață semnificativă, precum și ajuta la reducerea extinderii la nivel mondial a colectoarelor solare din China.

Colectorul solar One World poate fi integrat cu ușurință în orice sistem de încălzire solară. Materialele utilizate la fabricarea noului produs sunt ecologice și pot fi reciclate în caz de necesitate. Colectorul solar are un aspect atractiv și poate asigura apă caldă și susține sistemul de încălzire autonom. Specificații tehnice mai detaliate vor fi disponibile după prezentarea primului lot de colectoare solare One World.

 

Sursa

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137