ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Concert pentru a marca aniversarea a 62 din Victoriei.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ieri, 9 mai, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, a avut loc un concert pentru a marca aniversarea a 62 victorie în al doilea război mondial.

De pe scena au fost rostite mai multe cuvinte calde pe partea de veterani. Concertul a fost urmat de numeroase echipe din Moldova, dar că într-adevăr a fost o surpriză plăcută pentru mulţi, aşa că această echipă bard declaraţie că se numeşte "Rassvetny Barzi. tinerilor băieţi şi fete, au luat la etapa, înfiinţat în microfoane pentru chitară, a felicitat toate vacanţă şi dorea din toată lumea. Sunat şi cântece de autor.


Concert

Frumos şi versuri expresive, frumoasa muzica usoara, toate împreună a fost minunat. Aprobator audienţă de reacţie în mod clar a arătat că piesele bardului sunt foarte apreciate în societatea modernă. mai multe melodii spectacolului, barzi au invitat pe toţi cei prezenţi la concertul lui pe 2 iunie şi aplauze a dat drumul spre etapa următoare trupa.

După cum sa dovedit, echipa de "Rassvetny Barzi" a fost format în decontare de mediu în teritoriul republicii noastre. Băieţii au ajuns la concert direct de la decontare. După discursul echipa a călătorit la Puskin Park, în cazul în care într-o atmosferă informală a continuat discursul său, strângând în jurul lui un număr mare de ascultatori si fani. Cîntece în limbile rusă şi ucraineană şi a provocat interes autentic pentru elevi.

În ce mai popular este ideea de aşezări de mediu în lumea modernă. Deja există sute de eco-posleni atât în Europa şi ţările CSI şi în străinătate. poslenii ecologice in Republica Moldova il puteti citi in articolul "Ecovillage" fericit "în Moldova.

Joi, 10 mai 2007
Vizualizări: 2526

Citiţi de asemenea

Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
47
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
119
Prima dată, mucusul în organismul nostru se formează încă în copilărie atunci cînd mîncăm ceva fiert...Pe măsură ce cr...
205
Din 1993, Departamentul de Pompieri din Australia lansează calendare caritabile.În acest an, toate fondurile din vînzare...
185