ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cosmetice pe piele sau daunatoare componenteAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cosmetice pe piele În colţul din dreapta a inelului - iubitul nostru şi dragă pielii. În colţul din stânga - nu în ultimul rând, de asemenea, un foarte iubit, şi nu cosmetice ieftine. Ce le-a provocat la un duel - timp de mulţi ani a trăit în armonie perfectă? FashionTime demontat cu inculpatul cearta - alergii.

Reacţie inversă:

Spre deosebire de alergie alimentara, manifestată cosmetice la nivel local, adică numai în cazul în contact direct frumusete-produs din piele. Confort, desigur, este slab. Dar acest lucru poate în cel mai scurt timp pentru a elimina şi cauza şi efectul.

Astfel, cele mai frecvente reacţii adverse - înroşirea pielii, erupţii cutanate, acnee, tumefacţie şi prurit. Expunerea la alergeni este plină cu astm bronşic, nas înfundat, strănut. Toate acestea se aplică în mod egal la mijloacele pentru piele si par la produse cosmetice de culoare şi lacuri de unghii.

Dacă aţi găsit byaki atare, imediat după utilizarea de noi instrumente (şi acestea pot deveni un tester intr-un magazin) - este dermatita de contact. Dacă după datând de mai multe zile şi săptămâni şi, uneori, luni - de alergie de contact. Viteza de reacţie depinde de sensibilitatea pielii, puterea de alergeni specifice, numărul acestora şi de concentrare.

Uneori, simptomele se manifestă în toate gloria doar in timpul verii. Şi aceasta nu este neapărat o alergie la soare. Doar unele componente ale produselor cosmetice dvs. a crescut reacţie a pielii la acest corp ceresc. O astfel de surpriza este photodermatitis sau de fotosensibilitate (ştiinţific - fotosensibilitate).

Aceste observaţii ar trebui să fie necomplicate parts nu numai cu prietena lui, dar cu medicul. Singurul lucru care le puteţi face singur - să spele machiaj şi a scăpa de sticla cu ea. Restul - opera unui specialist alergolog. Pentru sine nu recomand.

Enemy - persoana:

Să nu discuta alergic la calitatea slabă a expirat şi cosmetice. Credem că pentru un astfel de strânsă şi nu veţi face. Astazi, inamicii noştri - varietate de ingrediente. Ele sunt într-adevăr atât de multe şi toate sunt atât de diferite că, fără cunoştinţe de chimie nu se poate face.

Dar noi nu trebuie să criticăm cât de mult a deşeurilor un anumit vehicul sau al producătorului. alergii ale pielii nu sunt simple, dar uscata si sensibila. Prin urmare, necesită o îngrijire specială. din prima mana trase în balonul marcate "hipoalergenic". Acest cuvânt se numeste cosmetice la conţinutul minimal de dăunători potenţiali. Dar o astfel de etichetare nu este o garanţie 100%. La urma urmei, intoleranţă individuală a anumitor componente lasă un domeniu larg de activitate şi verificate empiric. Deşi există ingrediente care ar trebui să fie evitată, în primul rând:

1. Emulgatori lanolină, lauril şi lauretsulfaty, di-şi trietanolamină.
2. Mono-, di-şi trietanolamină - agenţi de îngroşare, controlează aciditatea (pH-ului) în curăţat pentru faţă, agenţi de suflare.
3. izotiazolinona derivate (metil-şi-metilhlor). Utilizarea lor este permisă în concentraţiile minime şi în mass-media care nu "comunica" cu pielea, pentru o lungă perioadă de timp (şampoane, geluri de dus).
4. Derivatele de uree (Germol II, Germol 115, diazolidinil şi imidazolidinilmochevina) - surse de formaldehidă toxice.
5. Parabeni (metil-, propil-, butil-, etilparaben) şi formaldehidă.
6. Petroliere (ulei mineral, propilen glicol, copolimeri de vinilpirrolidonă şi de acetat de vinil), kvaternium, acid sorbic şi fenoxietanol.
Iulie. pigmenţi colorate (vopsele din cărbune) machiaj. Care sunt mai puţine, cu atât mai bine. Dacă este posibil, rimel negru alege, cel mai usor umbra, Rouge si rujul.
8. Uleiurile esentiale de anason, de bergamota, camfor, musetel, cuişoare, grapefruit, lamaie, tei, ienupar, lavanda, mentol, rozmarin, arbore de ceai,Lang ylang.
9. cosmetice lichide (de exemplu, aylayner) cu latex.
10. Norocos pentru acrilaţi unghiilor.
11. Coloranţi pentru păr parafenilendiaminom.
12. Depilatoare, mijloacele de stabilire şi un permanent cu tioglikolatami.
13. Fotosensibilitate cumarine creştere a plantelor (unele componente ale uleiurilor esenţiale), mosc, tetracicline, sulfonamide, tretinoin, alfa-hidroxi acizi.
Mai aproape de sfârşitul listei de ingrediente, aceste substanţe sunt enumerate pe ambalaj, astfel încât acestea sunt mai puţine.

Minus:

Dacă au fost cazuri de alergie la citrice, miere, ciocolată sau alte produse alimentare, nu trebuie să utilizeze produse cosmetice cu extracte aceeaşi şi a suplimentelor.

Pentru a inspecta intreaga gama de magazin de cosmetice pe această temă conţine componente periculoase - nu este o sarcină uşoară. În plus, nu contează cât de greu specialisti găsească componente absolut hipoalergenic, este imposibil - pentru că toată lumea are pielea diferite. Şi cine ştie cine a declarat razboi data viitoare. În plus, numeroase substanţe nu provoca alergii, dar provoca pe alţii să facă acest lucru.

Prin urmare, este logic să se înceapă cu o revizuire a propriilor frumusete-colecţii. Dacă nimic nu este în ordine, şi în continuare nu ar trebui să experimenteze şi să fie fideli o singură marcă. Şi orice ţi-a plăcut să încerce produse noi şi mai înţelept să vă limiteze la un minimum corespunzător. Acest lucru se aplică la suma de ingrediente: mai puţin de lor (în mod ideal - nu mai mult de o duzină), cu atât mai bine. Acesta reduce la minim şi probabilitatea de alergie.

www.vedrussa.org.ua

Sâmbătă, 03 octombrie 2009
Vizualizări: 3728

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
274
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
447
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
325
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
442