ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cremă magică de casă! După ea nu veți vrea alta!

Anume așa – o cremă magică,  de casă propune o femeie de 57 de ani să fie numită crema de întinerire, rețeta căreia a  aflat-o acum 3 ani. Rețeta i-a spus-o o vecină. Toată lumea credea că ea nu era încă la pensie. Și au rămas foarte surprinși cînd au aflat că ea are 69 de ani. Care este secretul ei?...

Viața ei nu a fost ușoară – și-a pierdut părinții devreme, apoi soțul, a crescut singură patru copii, dintre care unul este invalid…

La fel ca noi, femeiea avea multe probleme și o insuficiență veșnică de bani. Dar cum arată ea și cum arătăm noi…

Desigur, am bombardat-o cu întrebări despre rețeta tinereții ei. Omițînd faptul că aleargă seara și încearcă să mănînce corect, vă voi spune doar despre crema pe care o face și o folosește, așa cum a spus ea, timp de cincisprezece ani.

Privind în perspectivă, voi spune că astăzi mi se pare că ridurile ca fenomen au uitat de fața mea acum trei ani, cînd am început să fac și să folosesc o astfel de cremă. Sincer, numărul lor nu crește!

Iată această rețetă simplă.

Tot ce veți avea nevoie este:

100 g de frișcă;

un gălbenuș de ou crud;

o lingură de miere lichidă (dacă nu aveți lichidă, va trebui să topiți mierea pe baie de apă);

o linguriță de suc de lămîie;

două linguri de desert de coniac bun.

De toate acestea putem face rost chiar și noi, pensionari cu o pensie mică.

Iar în continuare totul este simplu: amestecați bine toate componentele și, în fiecare zi, de preferință seara, aplicați pe fața curat spălată. După aproximativ o oră, clătiți cu apă caldă și apoi nu aplicați nimic. Eu păstrez crema într-un borcan de sticlă în frigider (în ușă).

Nu m-am întrebat niciodată ce este atît de special în  această cremă, care este secretul unei astfel de eficiențe. Nu am nevoie de ea, îmi era de ajuns aspectul vecinei mele. Am urmat exemplul ei și nu-mi pare rău! Încearcă și tu.

Da, mulți oameni numesc această cremă drept mască. Pentru că trebuie spălată. Eu nu accept acest cuvînt, pentru mine este o cremă magică de casă! Căci, totul nu constă în categorie, ci în rezultat. Nu-i așa? 

Galina Kuklina, 57 de ani

Citiţi de asemenea

Un bărbat din SUA, a chemat dezinsecția. El era îngrijorat  de zgomotele ciudate care veneau din pereți. Credea că ...
266
Talentul rar al fetei a atras atenția oamenilor de știință, muzicienilor și jurnaliștilor...
229
Așa se numește fenomenul în care fulgerul se formează într-un nor de cenușă care se ridică din gura unui vulcan în timpu...
829
Să ne amintim cum a fost atunci, cînd natura ne-a arătat măreția sa, în proiectul foto al lui Maxim Ciumaș....
315