ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

"Crezul" -un сod de sfaturi și reguli pentru moldoveni (VIDEO) (Video)

 

În anul 2011, în Moldova a fost lansat proiectul moldovenii.md, care s-a dovedit a fi o adevărată enciclopedie a Moldovei și moldovenilor.

În plus, în proiect este în mod clar demonstrată continuitatea poporului moldovenesc (de 7-8 mii de ani) din spațiul carpato-dunărean și nistrean, totodată oferindu-se răspunsurile la întrebările legate de ideea formării statului moldovenesc și națiunii moldovenești.
 
Unul din compartimentele proiectului este "Crezul". Acesta reprezintă un set de sfaturi și reguli pentru moldoveni, fiind îndemnați să le urmeze pe parcursul vieții lor. Profunzimea și faptul cît de chibzuite sînt aceste reguli ne surprind plăcut, beneficiul lor absolut, fiind indiscutabil pentru acei care vor alege să le urmeze în procesul propriei dezvoltări.
 
Redacția ecology.md vă propune să luați cunoștință de materialul video realizat la acest subiect.

Cea mai mare parte a materialelor video a fost pusă la dispoziţie de Serghei Bobr, directorul studioului "Bomond"

ABONAȚI-VĂ
Joi, 11 mai 2017 11:06
Vizualizări: 1620

Citiţi de asemenea

Oamenii de știință ruși au făcut totalurile unui experiment care a durat 24 de ani în pădurile din regiunea Moscovei. În...
125
Fundația Ecodava, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru a organizat o acțiune ecologică în Parcul Valea Trandafiri...
244
Arborele Dragonului atinge o înălțime de 20 de metri, iar diametrul bazei ajunge pînă la patru metri....
296