ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cu ajutorul acestei metode, hainele vor fi întotdeauna proaspete și colorate, ca primăvara! Fără chimicale, ieftin și ușor!

Spălatul hainelor nu e un lucru ușor: puteți face multe greșeli și să nu găsiți detergentul potrivit, așa cum nu veți găsi un ac într-un stog de fîn. Aveți nevoie de doar un ingredient la fiecare spălare, pentru a economisi eforturile, banii și nervii. Pur și simplu turnați puțin oțet în cuva mașinii de spălat și în scurt timp veți fi mulțumiți. Iată 10 avantaje ale acestei metode.

Înainte de a pune hainele în cuvă, turnați aproape jumătate de cană de oțet pe haine în cuvă. Aceasta va intensifica efectul detergentului, va preveni decolorarea și va reduce reziduurile de săpun pe îmbrăcăminte după spălare.

Turnați puțin oțet în compartimentul pentru balsam. Oțetul are același efect, dar e mai moale și e ecologic.

Oțetul înlătură și petele de deodorante pe hainele albe.

Uneori, pe haine rămîn urme de detergent, mai ales ale prafurilor. Aceasta poate provoca iritații ale pielii. Adăugați jumătate de păhar de oțet alb și problema va fi soluționată.

Chiar dacă sună absurd, acest lichid are un miros înțepător – dar el neutralizează mirosurile neplăcute, ca cel de țigară.

Hainele cu pete vechi trebuie înmuiate într-un vas cu apă fierbinte amestecată cu jumătate de cană de oțet. Lăsați hainele pe noapte, iar apoi spălați obișnuit. De asemenea puteți pulveriza oțetul pe pete și să frecați ușor.

E foarte greu să înlăturați blana animalelor de pe îmbrăcăminte. Chiar și în acest caz, oțetul poate ajuta în timpul spălatului. După uscare, „suvenirurile” nedorite nu se vor lipi de haine.

Unele stofe se electrizează. Oțetul de masă vă poate ajuta și în acest caz. Adăugați șase linguri de oțet și lăsați la înmuiat 30 minute, dacă spălați manual. Utilizînd această metodă, puteți curăța articolele delicate ca lenjeria și costumele de baie.

Și ultima, dar nu în ultimul rînd, mașina de spălat poate fi curățată de calcar fără chimicale. Nu trebuie să utilizați întotdeauna soluții chimice dăunătoare și scumpe, pentru a avea haine impecabile. Uneori, tot ce trebuie să faceți este să priviți în bucătărie.

 

Sursa: kakhacker.ru

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
48
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
85
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
335
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
192