ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cu primăvara, vrajitori!

 Cu prima zi a primăverii! În prima zi a primăverii suntem din nou fericiți, plini de dragoste și orientați către sănătatea noastră. Știți, pentru fericire, majorității oamenilor nu le trebuie mult: o bună sănătate, emoții pozitive, gânduri clare. Nu este atât de greu să realizăm asta. Hai să încercăm astăzi?

A sosit un nou timp minunat și plin de bucurie. Razele calde ale soarelui de primăvară ard, la asfințitul primăverii și trezesc inimile noastre, care au dormit într-o iarnă lungă și grea. Nu vor mai fi înghețuri tăioase, nici vânturi năprasnice de zăpadă, ele sunt în trecut. Și acum, în inimile noastre strălucește simbolul primăverii și al regenerării - mărțișorul. Acești doi bobocei în prima zi a primăverii ne oferă tuturor o sărbătoare, transformându-ne și curățându-ne de trecut.

Respirația primăverii este simțită în întregime și trezește natura adormită la o nouă viață. Soarele încălzește pământul, topind zăpada, topind frigul din sufletele noastre și încet-încet sună cu o picătură de râs extatic și speranță. Sufletul sună, iar în natură curg râuri rapide. Totul în jurul nostru se bucură și cântă, bucurându-se de venirea primăverii. Mai ales oamenii. În această zi, oamenii își oferă unii altora mici martisoare sub formă de flori din fire albe și roșii. Această decorație, la fel ca și sărbătoarea, este numită mărțișor. Mărțișorul este o sărbătoare tradițională de întâmpinare a primăverii în Moldova și România. Este sărbătorită pe 1 martie și este sărbătorită în mod larg. Parade masive, festivaluri și concerte, multe zâmbete fericite pe fețele oamenilor, corul primăverii. Este o muzică uimitoare și incomparabilă, creată de om și de natură, obosite de o iarnă lungă.

Și observați că oamenii se bucură de venirea primăverii la nivelul vechilor tradiții populare foarte simplu. Fără luxuri culinare. Doar planul sufletesc se activează și puțină creativitate. Mărțișorul este lucrat manual, de mâinile meșterilor. Și nimeni nu se simte plin de mâncare. Tradiția purtării mărțișorului ne face ușori, grațioși și fericiți.

Dar putem întări acest efect de însănătoșire pentru noi, oamenii, la nivelul planului uman de regenerare, dacă ne dăm seama de esența a ceea ce se întâmplă și ne uităm și mai adânc. La impulsul inițial. La lumea naturii.

Razele de soare aurii joacă mai strălucitor și mai vesel. Pe cer sunt nori de un alb strălucitor, asemănători cu norii de fum. Ziua s-a prelungit semnificativ. Începe topirea zăpezii. Picăturile care cad de pe acoperișuri sună zgomotos și strălucesc în soarele orbitoare. Pe râuri, gheața se crăpă, spărgându-se în blocuri individuale, distrugându-se treptat și scufundându-se în apele de primăvară. Este o muzică uimitoare și incomparabilă, creată de natură! Respirația Planetei!

Primăvara este un timp dinamic și magic pentru toți! Iarna rece și vântoasă pleacă, lăsând loc înfloririi și parfumului. Dar pentru noi, oamenii, nu este atât de ușor să facem tranziția de la un sezon la altul, mai ales de la iarnă la primăvară, în ceea ce privește sănătatea noastră fizică pe termen lung în viitor. De obicei, în această perioadă ne simțim diferit, sunt fluctuații: lentoare și greutate din cauza iernii și entuziasmul schimbării spre primăvară. Ce ne va face "oameni" înfloriți, în loc de urși care ies din bârlog?

Pentru a vă bucura de sănătate în timpul primăverii, este necesar să echilibrați tranziția dintre sezoane a organismului. Să vă adaptați ușor și rapid la ritmul primăverii. Această strategie de tranziție este responsabilă pentru ceea ce ne umple cu energia pământului și a apei. Strategia sănătoasă de tranziție ar trebui să lubrifieze articulațiile noastre, să asigure mucusul pentru a proteja țesuturile sensibile ale sinusurilor nazale, plămânilor, stomacului, de asemenea, este responsabilă pentru dimensiunea, forța și elasticitatea mușchilor noștri. Numai în acest caz vom găsi echilibrul! Ne vom simți puternici, stabili și echilibrați.

Altfel, ne așteaptă somnolență, letargie și depresie, creștere în greutate, umflături, greutate în mâini și picioare

С Весной Вас, Волшебники!

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 01 martie 2024 13:44
Vizualizări: 348

Citiţi de asemenea

Toată lumea știe că pielea absoarbe bine tot ce interacționează cu ea. Aceasta se aplică și șampoanelor și este foarte...
124
Prin adăugarea în apă, această substanță stimulează procesul de eliminare a sărurilor în exces și a toxinelor periculoas...
88
Timelapseul de 300 de zile al creșterii pinului ...
188
Articolul excelent al medicului psihiatru Viaceslav Gusev:Alcoolul - băutura lăsăciilorCând un prieten de afaceri îmi pr...
125