ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

cultura ecologică ca un mod de viaţă.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translateTrăim într-o lume care este în continuă schimbare.

Cu fiecare an, ritmul de creştere a schimbării, însoţită de o abundenţă de informaţii, cele mai multe dintre ele, persoană obişnuită inutile şi nefolositoare. A lungul timpului, oricare dintre noi este imunităţii durabile la autostrada informaţii, de zi cu zi ne bântuie pretutindeni, oriunde suntem: la domiciliu, la locul de muncă sau în vacanţă.

Ziare, muzică, ştiri şi talk show-uri au devenit obişnuite pentru zgomotul de fond de oameni, atrage atenţia periodic rapoarte de senzaţional, de cele mai multe tragedii, catastrofe, pre-conştient de acte criminale, de sânge şi violenţă.

Umane reacţie normală la ştirile de tragedie - groază şi lacrimi, dar, în prezent, semnalarea mass-media este atât de plină de astfel de veste, că reacţia de obicei de oameni rotunjite. Toate nu este naplacheshsya. Prin urmare, încercările de a atrage atenţia oamenilor să urgente şi-inel problemele oprire a societăţii, de multe ori nu ajung la rezultatul obligaţi, chiar şi informaţii cu privire la valoarea globală a schimbărilor adverse la scara planetara este percepută de către noi, pur şi simplu, ca parte a curentului noutatile de pe s-ar putea da o temă pentru următorul apel la bucătărie.

Un om este în conflict permanent cu sapă de mediu, drenuri, comprimare a intestinelor vindecarea planetei si distruge, modifică structura apei şi a aerului sărăceşte solului, numit-curba, acest proces necontrolate de dezvoltare a civilizaţiei. Desigur, ne lamenta, a auzit despre poluarea mediului , ameninţarea de efectul de seră, eroziunea solului şi dispariţia unor specii diferite de fiinţe vii, dar credem că este un rău necesar, anti-Yat care poate fi doar la nivel de stat.

În anticiparea schimbărilor în bine, trebuie să ne acum cu apă curată pentru a cumpara pentru bani pentru a prinde şi mănâncă peşte că mirosea a fenol sub ploaie acidă la înmuiat, înota în râuri şi rezervoare murdare.


Poate o persoana obisnuita de a trăi diferit, fără a mai aştepta deciziile de la început?

Cine dintre noi este constant ocupat şi se ocupă cu problemele de zi serios gândit la ce-Fii ca o particulă a biosferei? Nu un om sau omenirea în general, dar despre tine personal?
De mediu şi organizaţiile sociale obicei folosesc termenul de "influenţă antropice", în sensul impactului activităţilor umane asupra mediului. Şi care parte nu posmot-rish, această influenţă - negativ. Dar, eu personal, ca un om înţelept, nu ar fi capabili să organizeze viaţa în aşa fel încât să fie o parte dintr-un întreg armonios pe care îl numim natura? Este nivelul de cunoştinţe acumulate de oameni de mai multe secole, nu va putea sa ma ajute cu asta?

Astăzi, cea mai mare parte a populaţiei trăieşte lumea in zonele urbane - beton mari si asfalt formaţiuni urbane, teren accidentat de tunele utilitati subterane, estorcat de la ei înşişi, milioane de tone de deşeuri, gasping pentru respiraţie în aerul murdar şi otrăvească apa pentru mile în jurul. Nici un oraş nu poate exista în mod independent, ca o caracatiţă, el necesită constantă pe curent de produse alimentare, energie, combustibil in cantitati uriase. Cu privire la pericolele urbane viaţă Sano enorm valoarea Nadi de material, dar oamenii încă mai continuă să trăiască în oraşe, pentru că este convenabil, nu convenabil. Să se gândească la căldură în timpul iernii, apa rece si calda in apartament, cu privire la energie electrică, despre Ka-nalizatsii despre magazine şi de divertisment, sunt întotdeauna aproape. Dar pentru că am SqTim pentru acest preţ foarte mare Shui pentru sănătatea lui fizică şi mentală, forfotă constantă şi lipsa de timp, imposibil de o posibilitate de o educaţie completă a copiilor noştri, de scurtă durată.

Incapabil de a deveni o particulă a biosferei în mediul urban, deoarece este biosferei există circa o sută de acolo. Condiţiile de viaţă este, şi biosferei - nr. Ea - pentru oraş, suferă periodic de invazia de cetăţeni care doresc să se absolvi de stres relaxare in natura. Dar cultura de restul dintre noi, din păcate, de asemenea, nu, prin urmare, să refuze, însemnări, sticle goale şi pungi sunt treptat umplut cu peisaj frumos şi pe malurile râurilor, treptat, le transformă într-un depozit de deşeuri normale.

Toate acea persoană are nevoie pentru viaţă, el ia din ceea ce-l înconjoară.

Suntem obligaţi să participe la ciclul de materie, pentru ca ne sunt amenajate astfel: celulele noastre impune actualizarea constantă, care apare ca un rezultat al corpului nostru, aşa că substanţa. În plus, mulţi alţi factori influenţează starea noastră psihică, starea de spirit, fizico-skoye şi de sănătate mintală.

Nu se ocupă cu listarea lor, să ne răspundă la întrebarea, în cazul în care mai mulţi factori pozitivi: natura sau oras? De ce oamenii cauta confort spiritual în pădure, în grădină sau pe lac, dar cea mai mare a vieţii sale în rândul beton, asfalt, anxietate si aglomeratia urbana? Noi, în esenţă, reprezintă o parte a naturii, ci se străduiesc să îşi trăiască vieţile în mod artificial creat condiţiile care sunt foarte departe de acesta. Da, şi ne petrecem eforturi enorme pentru a menţine aceste condiţii, în stare rabotospo validă.

În ştiinţă, nu există o noţiune - biocaenosis - interacţiunea de plante, animale, microorganisme care trăiesc într-o zonă de pământ sau pe apă şi caracterizat prin anumite relaţii, atât între ele cât şi cu diverşi factori de mediu. Dacă cineva nu vrea să accepte, veţi avea: un om ca un mamifere mijlocii nevoie biocaenosis. El are nevoie de unele spaţiu de locuit, toate componentele sale, configurat la fel ca el a făcut pe el.

In acest spatiu ar trebui să aibă propriul pădure şi grădină, luncă şi apă, adăpost şi de odihnă pentru animalele care sunt de acord să trăiască alături de un om, îi oferă acestuia cu alimente, aduceţi-l bucurie si buna dispozitie. În plus, acest spaţiu ar trebui să fie auto-organizarea, samovosstanavli-contractare sistem, nu are nevoie de nici costuri pentru a asigura existenţa acesteia, cu excepţia primele condiţii de lumină solară şi naturale de mediu.

Ea va fi om şi animale, reciclare a deşeurilor şi de reparaţii auto în sine. Cele mai multe capitole ie ca natura totul este deja acolo, trebuie doar să utilizeze cunoştinţe despre aceasta, folosiţi graniţa-pungă, fără consum de ruinare a resurselor sale, oferindu-le posibilitatea de samovozobnovlyatsya.

Nu este o ştiinţă, unit sub concept comun de "permaculture" studierea legilor vzaimovliya ie şi comunitatea organismelor vii. Dacă nu sunt în jur de un astfel de spaţiu, atunci nu aveţi posibilitatea de a readuce competenţelor propriul său corp, de a realiza echilibrul emoţional, să promoveze armonioasă lor spirituale şi dezvoltarea fizică.

orase moderne, cu ritmul lor de evicţiune şi forfotă, frenetică şi nervos, o luptă constantă pentru existenţă, suge din forţele dvs. şi distruge sufletul.

Hai sa vorbim despre un alt stil de viaţă, bazate în principal pe spiritualitate si armonie cu natura, renaştere a nivelului ridicat de moralitate şi standardele morale inerente într-o cultură cu adevărat rus ie, păstrarea tradiţiilor ruseşti naţionale şi valorile culturale nu sunt in muzee sau la expoziţii, şi printre aşezările existente, în care locuiţi, muncesc şi trăiesc.

Dacă suntem de a trăi pe această planetă frumos cu demnitate, înseamnă a fi în măsură să facă parte din ea şi-a face cu o adopte prejudiciului. Nu numai ca trebuie sa cunoasca legile Suestvovaniya natura, dar să fie, de asemenea, capabil să-l simt. Mulţi dintre noi ştiu cum se face, cu dragoste pentru îngrijirea plantelor, având grijă de animale domestice, existente de partea adversă. Multe sunt cultivate pentru vile lor recolte bogate de invidiat, de a crea gradini ECE-tuschie, dar să trăiască printre create nu sunt capabili să. Ei au strâns. Există condiţii normale. avea chiar şi o casă în sat, delimitate de aceeaşi 15-lea de ţesut este imposibil de a crea un spaţiu de locuit - biocenozei bine echipate competent, independent reconstruirea lor plodoro-que cu ciclul natural al problemei. Dimensiunile acestui spaţiu ar trebui să fie suficient de promiţătoare pentru o persoană să fie cu familia sa, care primesc de la el toate necesităţile vieţii, nu a încălcat echilibrului ecologic.

Decontare, constând din fermele gospodăriei private - moşii, pentru un sejur de curent continuu organizat în acest mod poate fi numit cu încredere pen-glet. Trebuie spus de la o dată, este - nu un sat, în sensul de astăzi, nu avem chemat vii la lumina lumânării, nici apă caldă şi o căldură constantă în timpul iernii.

Nivelul actual al tehnologiei face it simplu pentru a oferi confort familiare în ceea ce priveşte lor de origine, cu interferenţe minime în mediul înconjurător, şi aplicarea de noi metode avansate de cultivare, luând în considerare influenţa reciprocă a plantelor pe fiecare parte, să ajute proprietarul site-ului fără a forţei de muncă prea mult pentru a obţine culturi bogate eco-friendly.

Cazare pe motiv că te hrăneşte, este, de asemenea garanţie de sănătate, deoarece cererile de droguri de distribuţie, numărul tot mai mare de aveţi o frumuseţe influenţă mai puternică decât la nivel cumpărat de la farmacie, şi multe specii de arbori situate de-a lungul perimetrului de teren curat obez şi aer-zarazhivayut, satureze aroma de pădure.

Nu este un secret că, chiar şi o scurtă şedere în astfel de condiţii face un om de metal-ei agresiv, mai deschisă şi de contact, recuperează puterea lui.

În plus faţă de activitatea fizică, cum ar fi horticultura, floricultura, seminţe şi răsad de creştere lor de exprimare, au legătură cu cultivarea poate fi numit chiar un număr suficient de activitate WI-ing, combinat cu modul de mediu, conştient de viaţă. Productia de diferite ie din piatra si lemn, dogărie şi ceramică, producţia de mobilier răchită, ţesut, brodat etnice şi aşa mai departe, de aşteptare pentru comandanţii lor, să păstreze secretul unei ambarcaţiuni antice.

Mai mult, munca manuală şi bunuri de înaltă calitate, piese sunt evaluate la momentul actual, este suficient de mare şi poate fi o bună sursă de venit, vor avea nevoie doar de a disemina inteligent informaţii despre maestrii "a oraşului. Oamenii de ştiinţă vor putea să se angajeze în activităţi ştiinţifice în domeniul agro noi-si bio-tehnologie, să participe la dezvoltarea şi implementarea unor metode avansate de energie alternativă aici într-o ecovillage existente. sanse mari de succes sunt activităţi cum ar fi turismul ecologic si cultural-istorice, seminarii şi conferinţe asupra mediului. Vezi artişti, pictori, muzicieni, sculpta-turii, soluţionarea în natură, va fi o sursă imensă de inspiraţie.

În cazul în care ideile exprimate în acest articol poate părea la cineva interesant, dacă cineva se simte o nevoie pentru o viaţă care este strâns legată de natura - o sursă de putere şi longevitate, dacă aţi mâncat la jungla de beton a oraşului şi te simţi puterea de a construi casa, gata de a crea pentru el şi familia sa spatiului de locuit si a se vedea în totalitate în cazul în care şi cum pot exercita puterea lor, valoarea ie şi de energie - sunteti de aşteptare pentru parteneriat non-profit "Belovodie".

Oleg Kazakov

ABONAȚI-VĂ
Joi, 10 mai 2007 11:38
Vizualizări: 6534

Citiţi de asemenea

Un șofer nu a putut trece pe lîngă un leneș neajutorat care încerca să traverseze un drum. Cu siguranță ar fi fost lovit...
332
În așezarea ecologică moldovenească Sceastlivoe a avut loc în acest weekend sărbătoarea Ivana Kupala. Am aprins foc...
651
Un fizician din Marea Britanie consideră că materia întunecată este informație, care la rîndul său este o altă stare a m...
802
Un nou magazin Viorica Cosmetic și-a deschis ușile în sectorul Ciocana al capitalei la sfîrșitul săptămînii trecute.Vizi...
535