Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2014/05/cirese.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Cum alegeţi cele mai bune cireşe şi căpşuni
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum alegeţi cele mai bune cireşe şi căpşuni




 

Sfîrşitul primăverii şi prima lună de vară vă răsfaţă cu unele dintre cele mai bune fructe autohtone. Preferaţi-le pe cele autohtone, în detrimentul importurilor.

Şi nu ar trebui să daţi la o parte fructele care mai au cîte un vierme. Este un indicator perfect că nu au fost tratate chimic, deci nu vorbim de nişte conserve fără valoare nutritivă.

Căpşunile şi cireşele au un conţinut mare de antioxidanţi! Cu siguranţă aţi mai citit această informaţie. Haideţi să stabilim un lucru. Fructele nu conţin antioxidanţi pentru că au fost create pentru consumul uman. Antioxidanţii pe care îi fabrică sunt o reacţie normală, de protecţie, faţă de razele soarelui.

Aşadar, cu cît sînt crescute direct sub soare cu atît au un conţinut mai mare de antioxidanţi. Aceasta spre deosebire de căpşunile de cultură, la care valoarea anti-oxidantă este, firesc, scăzută. Revenind la consumul acestor minuni ale naturii, oamenii au fost suficient de inteligenţi să valorifice conţinutul mare de antioxidanţi al fructelor.

 

Sursa

Marţi, 27 mai 2014
Vizualizări: 2279

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Atunci când procesul de producție este organizat corespunzător, fiind bazat pe echipamente și materii prime de calitate,...
20
Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
90
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
275
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
61