Cum am ajuns la activitatea la distanță și cum poți cîștiga bani, trăind pe o Moșie de Familie

/ Vizionări: 2440

Eu trăiesc în prezent pe Moșia de Familie, departe de oraș, în liniștea pădurii. În minunata regiune Polesie din Jitomir, Ucraina, unde sînt multe păduri, rîuri și locuri mlăștinoase cu animale sălbatice.

Eu trăiesc în prezent pe Moșia de Familie, departe de oraș, în liniștea pădurii. În minunata regiune Polesie din Jitomir, Ucraina, unde sînt multe păduri, rîuri și locuri mlăștinoase cu animale sălbatice.

Viața la pămînt îmi plate foarte mult. Eu pot spune cinstit că, în mare parte, sînt fericit. Desigur, mai există și unele greutăți și diferite gînduri, dar pentru mine este cel mai bun mod de viață, pe care mi-l pot închipui. În legătură cu aceasta, nu am posibilitate pentru un job off line. Mai degrabă, aș putea găsi posibilități, dar nu am dorință să merg la lucru undeva. De ce pot să merg undeva la lucru cînd și aici mi-e bune. De aici și concluzia. Prima variantă – cîștigarea banilor prin fabricarea unor produse la moșie, adică, pot fi confecționate diferite articole. Eu cu colegul meu deja avem o asemenea afacere. Confecționăm stupi pentru albine. Este o afacere bună și ne place foarte mult, doar că e de sezon. Sezonul albinelor s-a încheiat și comenzi nu sînt. Și trebuie să te gîndești de unde să iei bani. Uneori aceste gînduri te pot deprima. Pentru mine problema banilor a fost întotdeauna una acută. E un sentiment neplăcut. Imediat apar o mulțime de gînduri negative. Că nu ești bărbat, nu poți asigura familia etc.

India – ţara lucrătorilor freelance (Video)
India – ţara lucrătorilor freelance (Video)

Și desigur, pentru a nu mai avea asemenea gînduri și ca să fiu încrezut în mine, am găsit o soluție. Jobul la distanță. Cu atît mai mult că ne place să mergem pe la diferite festivaluri, sărbători, prin alte moșii de familie. Pentru mine este o variantă ideală.

Și iată am început să caut un job la distanță pentru mine. Sînt foarte multe burse freelance cu joburi. Însă nu întotdeauna îmi ajunge încredere în propriile forțe, pentru a accepta jobul. Și iată mergi pe la aceste burse, te uiți la diferite oferte, dar fără rezultat. Și bani nu-s. ȘI iată că am găsit un manual despre profesiile la distanță. Poate îi va fi utilă cuiva, iată linkul: https://goo.gl/um0VTM

Din acest manual am aflat că sînt cursul pentru lucrul la distanță. Am început să studiez informația, să citesc comentariile. Am monitorizat fondatorii. La început, am avut unele ezitări, dar cu timpul le-am depășit și am decis să aplic. Trecerea la lucrul la distanță era printre priorități. Și iată am adunat bani și m-am înscris.

Am așteptat mult timp cursurile. Nu aveam răbdare să încep studiile mai repede, îmi plăcea că studiile aveau loc în echipă. Aveam o echipă foarte bună, prietenoasă. Eu am devenit lider. În general, trainingul s-a desfășurat cu brio. Eu sînt foarte mulțumit că m-am decis. Acum, după training, au apărut o mulțime de oportunități, am devenit mai încrezut, am înțeles că pot face ceea ce-mi place. Am început să mă ocup cu designul, prezentărilor, bannerelor, cărților de vizită, crearea site-urilor, procesării imaginilor, montajul video. Eu încă vreau să încerc profesia asistent personal. Sînt convins că voi reuși. Mie îmi place foarte mult, mai ales că există experiență în diferite domenii, necesare pentru profesia de asistent personal.

Da, apropo, în timpul trainingului am cîștigat 150 de dolari. Aș fi putut mai mult, dar în ultimele două săptămîni aproape nu am lucrat.

În general, acum dețin o profesie la distanță, studiez mai profund aceste domenii. Dar cel mai important este că trăiesc pe Moșia de Familie și nu trebuie să plec nicăieri, pentru a cîștiga bani.


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.