ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum curăță yoga organismul?

Yoga poate vindeca fără medicamente, suplimente alimentare și alte stimulente cu ajutorul practicii respirației, antrenamentelor și muncii interne asupra propriei persoane. Yoga oferă organismului un impuls de a pierde în greutate, autopurificare, vindecare și întărire a omului ca personalitate.

Curăță și mintea de gîndurile inutile. Omul se calmează concentrîndu-se asupra sa.

Practica yoga face posibilă gestionarea cunoștințelor despre structura propriei minți și corp. Schimbă calitativ ideea despre sine însuți, poziționîndu-vă ca o entitate multilaterală care trăiește simultan în trei lumi - fizică, senzuală și mentală. În plus, yoga împacă omul cu sine însuși, îi echilibrează energia, corpul, sufletul și mintea.

Cele mai frumoase gînduri apar în procesul de meditație.

În lumea modernă, petrecem mult timp în fața  alculatorului și pe scaun, devenim prea greoi și suprasolicitați. Yoga rezolvă cu succes această problemă.

Ne concentrăm asupra lumii exterioare pentru că avem ocazia să o vedem din toate părțile, dar uităm de interior. Ne simțim rău pentru corpul nostru, pentru că ne-am  obișnuit să ne aflăm  într-o poziție semi-orizontală. Nu știm nimic despre potențialul și capacitățile noastre, nu tindem spre auto-perfecțiune și dezvoltarea abilităților creative. Yoga este capabilă să vă schimbe radical viziunea asupra lumii.

Citiţi de asemenea

Un bărbat din SUA, a chemat dezinsecția. El era îngrijorat  de zgomotele ciudate care veneau din pereți. Credea că ...
540
Talentul rar al fetei a atras atenția oamenilor de știință, muzicienilor și jurnaliștilor...
497
Așa se numește fenomenul în care fulgerul se formează într-un nor de cenușă care se ridică din gura unui vulcan în timpu...
1070
Să ne amintim cum a fost atunci, cînd natura ne-a arătat măreția sa, în proiectul foto al lui Maxim Ciumaș....
338