ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum de a da naştere la un copil frumosAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translateArticolul ZH.V. Tsaregradskii,
, publicat în revista
"Copilul nostru", în numărul 9, 1997


Cum de a da naştere la un copil frumos

Fiecare viitoare mama vrea sa dea nastere cele mai frumoase şi foarte inteligent copil. Şi că sa observat nu numai ei, ci la toate celelalte. O bătrână grijulii, care înţeleg aspiraţiile gravide sunt sfătuiţi: "Vreti sa dea nastere unui copil frumos, uita-te numai la frumos! Examinate în special fetele dragute. Şi Dumnezeu să te ferească, uita-te la amputees şi oamenii urati - un copil poate fi născut urât! "
Desigur, toţi suntem oameni moderne, şi ştim că există legi inexorabil de transmitere a informaţiilor ereditare transportate de cromozomi şi gene. Credem cu tărie că aceste legi nu pot fi înşelaţi şi, prin urmare visul frumoasa printesa născută din părinţi cu date externe modeste - este fantezia gol excepţia cazului în care a intervenit cu gena trucuri de inginerie ale acestora. Dar ...

copii dovezi istorice şi practice de cazuri

Convingerea că sarcina poate face un copil frumos, dacă este să controleze chip frumos şi va fi întotdeauna înconjurat de lucruri frumoase, a clădirilor sau frumusetea minunat al naturii, a venit la noi din antichitate. În acelaşi timp, în vechea susţinut că o femeie gravidă "trebuie să fie eliminate din toate neplăceri cu aspect obiecte neplăcute, animalele, oamenii urati, pentru că ea ar putea da naştere unui copil a carui fata (sau imagine) care ar putea avea o asemănare mare a animalelor sau un monstru, pe care ea a văzut de multe ori sau care se tem.
Convingerea că a fi în pântece copilul poate adopta în totalitate caracteristicile unei imagini special, care a fost sub influenţa mamei sale în timpul sarcinii, a fost universal. Ea a avut cea mai largă distribuţie în Grecia antică şi Roma, în Europa, Rusia, China, etc

Un bine-cunoscute pe piaţa internă şi etnograf secolului al XIX M. Zabylin conduce în această privinţă următoarele dovezi istorice: Asta a fost convingerea generală, chiar şi în vremuri de Pliniu şi oameni de ştiinţă Gallen ...

"Am ştiut, a declarat Gall, un om urât, cu cocoaşă şi destul de similar cu Esop. Frica de a fi strămoşul pui urât acelaşi, el a ordonat să scrie o şi bine construit baiat frumos, şi o imagine spânzurat în adâncirea pat, astfel că soţia sa în anumite circumstanţe, ar putea avea în faţa ochilor mei.
Aşteptările soţia au fost încununate de succes complet: soţia sa a dat naştere la un băiat frumos, foarte de mult ca un portret ... "

"În cronicile Sempta helvete explică faptul că unul dintre romane femeie celebra, în strâns contact cu Papa Martin al IV, se presupune a dat naştere unui fiu, Shaggy, ca un pui de lup, şi gheare ca o fiară. Acest lucru poate fi explicat faptul că, în cazul în care Papa a avut o multime de imagini, ilustrând diferite animale, iar aceste picturi şi a servit ca naşterea unui fiu păros. După acest incident, tatal meu le-a ordonat să se retragă, temându-se că o frumoasa femeie romană nu a făcut o întreagă generaţie de Shaggy. "

copii Aceste înregistrări pot provoca etnograf bine sa zambesti, dar cum despre cazuri similare din prezent. La mulţi ani lui de lucru cu însărcinată, am întâlnit o mulţime de cazuri în care un copil nou-născut în mai multe moduri repetarea caracteristicile preferate a portretului, care uita mama lui în timpul sarcinii. Dar un singur caz ma surprins.

Acesta a fost în anii 80. singură femeie, un istoric de arta de profesie, a pierdut complet credinţa lui în posibilitatea de a căsătoriei, a decis în 1932 sa copilul ea. Ea a avut un aspect foarte neatractive: un întuneric, low-creştere, de departe, cu larg şi nu a avut nici figura graţioasă. Toata viata a fost şedinţeişi în arhivele şi bibliotecile muzeu, fac un italian pictura portret secolele XV-XIX-lea, şi apoi brusc a decis să le părăsească de ceva timp pentru a rezolva problemele lor vitale. Şi imagina, de acord! Adevărat, tatăl meu, prea frumos, nu a fost - un scurt şi protecţiei monumentelor. Şi apoi, când a devenit clar că sarcina a avut loc, eroina noastră a revenit în siguranţă la portretele lor favorit, ilustrând graţios şi femeie subţire, cu lungi, degete subtiri, ochii mari şi caracteristici regulate. Sarcina desfăşurat calm, naştere a trecut în condiţii de siguranţă, şi o fată - un copil minune, la un ceai cu un portret. Acest copil a primit efectiv, după cum se spune, "nici mama, nici tata, iubit şi portrete ale mamei mele. Fata este acum 15 de ani şi afectează toate frumusetea sa clasica, eleganta si piele alb minunat.

Cazul unei rezultate neobişnuite şi extraordinare. Si imagineaza-ti, el nu a fost doar unul! Dar ceea ce despre legile de Genetică şi ştiinţa care spune despre astfel de cazuri, în mod clar nu se încadrează în tiparele cunoscute? Cazuri de acest gen dovedi că nu suntem atât de bine informaţi despre ereditate şi mecanismele de transmitere de la mamă la copil in utero, pe cât pare. Să încercăm să găsească o soluţie fenomene atât de neobişnuit folosind moderne de cercetare in genetica, embriologie, biofizica şi alte ştiinţe.


Ceea ce creează forme spaţiale ale organismelor vii?

Existenţa unor gene şi cromozomi, ştim mai mult de la şcoală. Modul de redactare a manualului prevede: "gena - o unitate biologică, secvenţa de codificare de amino-acizi care forma molecule de proteine.

Gândiţi-vă la conţinutul său! În cazul în care gena poarta numai informaţiile referitoare la compoziţia moleculelor de proteine, apoi un set de gene poate da naştere la un set de proteine, sau, cel mult, o colonie de virusuri care nu sunt întregului organism. Aceasta înseamnă că astfel de auto-organizare nu poate conduce la asamblarea sau celule individuale, sau, mai ales, de organisme multicelulare. Dar, cu toate acestea, toate organismele biologice au un foarte specifice forme spaţiale. Cum, atunci, se conturează fiinţe vii?

Interes în acest embryologists prima problemă care a inteles ca o întruchipare a structurii spatiale a oricărui organism viu doar genele nu sunt suficiente. Pentru a explica morfogeneza în fiinţe biologice, ei au dezvoltat conceptul de câmp morfogenetic embrionare. Design Primul ei a fost făcută de AG Gurvich şi Koltsov, dar cartea lor este dedicată acestor aspecte, a mers mai departe în 1944, potrivit conceptului propus, în jurul embrionului şi a fetusului nu este un domeniu special care conţine informaţii cu privire la forma spaţială organismului. Este o masa de celule de reproducere rapid "sculpteaza" organe şi a organismului ca un întreg. domeniul morfogenetice este inerentă în fiecare celulă, ci într-un organism pluricelular domenii de celule se suprapun reciproc şi formează domeniul său general.

copii Ca un exemplu care ilustrează efectul de forma de câmpuri morfogenetice poate fi redusă posibilitatea de a trai creaturi pentru a restabili forma originală, cu leziuni sau pierderea membrelor. Amintiţi-vă toate soparla cunoscute, scăzând la momentul de pericol coada, după care ea se dezvoltă cu succes un nou unul, ca pe cel vechi. Iar aceste cazuri nu sunt mai puţin frecvente în natură: gheare de crab un talmeş-balmeş nou cu pierderea de vechi, recuperează sarpele a pierdut coada, etc Acest tip de recuperare de ţesuturi şi organe întregi poate nu numai pentru clasele inferioare de animale şi reptile. O serie de studii de laborator pe şobolani şi şoareci au arătat că prejudiciul după ce, în aceste animale pot fi refacerea completă a extremităţilor (coada, tep), în cazul în care rana Standerhnost orice moment, să menţină o stare non-vindecare, de a scoate coaja uscată şi constant iritant. În loc de celulele vătămate sunt puternic divizate, să crească şi, datorită câmpului morfogenetic, forma la nivelul membrelor, în forma sa originală.

Moderne de cercetare Garyaev, Kaznacheyeva, Sheldrake, şi alţi oameni de ştiinţă au stabilit că domeniul biologice, este o structură val extrem de complex format din undelor electromagnetice şi acustice de diferite frecvenţă şi lungime. Purtător de celule domeniul morfogenetice, inclusiv de sex, este ADN-ul, adică ereditare aparate. Prin urmare, putem vorbi despre transmiterea de informaţii ereditare, nu numai chimice, dar şi de valul. La fertilizare, un nou set de cromozomi (o molecula de ADN nou), şi, în consecinţă, o nouă unitate de ereditate, şi noul val structură de informaţii - embrionare morfogenetice domeniu.

Studiile au arătat că celulele embrionare sunt extrem de sensibili la efectele domeniu. În plus, în domeniul lor morfogenetice este scris toate provin din afara informaţii valurilor, a transformat domeniul a mamei. Mai mult decât atât, această informaţie este stocată în organism de zeci de ani şi acţionează ca un ereditare, şi caracteristicile fetale a copilului au o celulă în timpul perioadei prenatale.

Aceasta înseamnă că pentru un copil în curs de dezvoltare in utero, este extrem de important ce fel de teren afectează. O bună ilustrare a acestei concluzii sunt experimente celebrul Dr. Kyan-Jen, care a iradiat ou în curs de dezvoltare în raţe biofield pui şi, ca rezultat, a primit kuroutku. Această substanţă (pui genetice) a avut un proiect de lege largă şi picioarele webbed ca raţe. Multe experimente, cum ar fi acest lucru are un mare savant cu plante şi animale, şi a obţinut rezultate uimitoare. Cercetarile sale au demonstrat că materialul original genetice pot fi convertite prin care acţionează asupra organismului în curs de dezvoltare biofield înainte de naştere.


Lege cuprinzătoare de armonie

Am atins Sfânta Sfintelor - capacitatea de a influenţa potenţialului genetic al viitorului copil. Tradiţia afirmă: uita-te la frumos şi pentru a evita urât. Dar conceptul de "frumos" este de aproximativ - gusturile oamenii sunt destul de diferite. Ce să aleg ca un criteriu de evaluare de frumusete, să afecteze pozitiv potenţialul viitor pentru copil, şi nu să-l rău (la urma urmei, doar obţine un rezultat pozitiv nu neapărat). Din fericire, criteriul de frumusete, absolută şi infailibilă, nu există.

Tu, probabil, au avut de a admira creatii ale naturii: flori frumoase, fluture, cerb, un stalactite graţioase, puternic de stejar in pestera, cu vedere la vârfuri de munte, cerul înstelat.

copii Vă rugăm să reţineţi, frumuseţea naturală - este de dorit: nimic nu poate fi îndepărtat fără a încălca integritatea, şi nimic nu poate fi adăugată - aceasta ar fi superfluă. Tot în jurul nostru lumea materială pătrunde în armonie surprinzătoare, expresie care este principiul de simetrie şi secţiunea de aur ".
Sectiunea de aur a atras atenţia mult timp de gânditori şi artişti de top. Acest interes provine din faptul că toate obiectele (atât naturale cât şi provocate de om), în formele de care există un procent de aur, plăcute ochiului, acesta evocă întotdeauna sentimentul de frumusete, proportionat si armonie. (Vom explica că principiul de sectiunea de aur este o divizie speciala de segment în care cea mai mare parte numărului mai mic exprimat F = 1618).

Principiul de sectiunea de aur a fost cunoscut inca din antichitate. Antic a considerat că proporţia de speciale, divine armonioase,. Acesta nu este un accident. Modele de simetrie de aur manifestat în structura de galaxii şi planetasisteme de rnyh în structura de stele, planete şi minerale. Acestea reflectă în lumea particulelor elementare, şi structura moleculară a compuşilor chimici. Aceste legi pătrunse întregul univers în care trăim.

Aspectul lume planetei biologice a precedat formarea materiei neînsufleţite. Toate creaturile vii se pare că au format un mediu care, la rândul său reflectă proprietăţile universului şi a fost supus legilor armoniei. În consecinţă, lumea biologică nu a putut ajuta, dar reflecta un mediu de calitate în care a luat naştere. Într-adevăr, structura moleculei de ADN este supusă principiilor sectiunea de aur. Aceleaşi principii se reflectă în structura de domeniul său. Şi dacă aparatul ereditar al tuturor fiinţelor vii reflectă aceste modele, apoi forma lor spaţiale, de asemenea, trebuie să le respecte. În lumea vegetală şi animală, vom vedea în mod constant a simetriei verticală (în direcţia de creştere şi de circulaţie), precum şi relaţia dintre părţi în secţiunea de aur în orizontală. Aceste modele pot fi urmărite nu numai în structura integrală a organelor de vieţuitoare, dar şi în structura organelor lor individuale, precum şi în bioritmurilor, creierul şi plămâni, ritm cardiac, de exemplu, în toate sistemele funcţionale ale organismului.

Deci, pentru armonizarea copil fetale impune ca o femeie insarcinata înconjurat numai de acele obiecte, tablouri ale naturii, clădiri, etc, care reflectă un legile armonia universului.

În lumea de astăzi, din păcate, noi suntem sclavi de viaţă şi nu pot face tot ce este necesar pentru sănătatea şi frumuseţea copiilor noştri proprii. Dar, cu siguranţă nu există nici o scăpare de la beneficiile "civilizaţiei" şi un design modern, foarte departe de a fi perfectă. Calea către mântuire este - este crearea de arta de mare.


Sub bolta de opere de artă

copii Astfel, originalul ancestrale copilul potenţialul viitor ar putea fi îmbunătăţită dacă tu a pune o femeie gravidă în domeniul frumuseţii. Şi cu un astfel de emiţător puternic de valuri de armonie şi frumuseţe sunt opere de artă şi monumente de cultură.

Modele de armonie a naturii, o dată remarcat printr-un om, nu le-ar putea folosi in munca sa. , În conformitate cu armonia naturala a filozofilor antici văzut unirea cu Divinul. Secretul sectiunea de aur a fost cunoscut in antichitate: temple egiptene şi piramide, temple greceşti şi statui - rezultatul arhitecti si artisti aplicarea practică a raportului de aur. A fost folosit în arta sa, Leonardo da Vinci, Rafael şi multe altele. Având în vedere că a fost bine cunoscute de marele maestru Antonio Stradivari, care a folosit acest raport la fabricarea de viori faimosul său. Dar încă mai utilizate pe scară largă sectiunea de aur găsite în lucrări de mare de arhitectura si pictura.

În efectul său de opere de artă nu este doar un proporţii plin de viaţă. Am menţionat că impactul cel mai eficient pe embrioni şi feţi au un domeniu de fiinţele vii. În plus faţă de coerenţa şi armonia formelor de valori culturale sunt o problemă specifică, care combină proprietăţile de viaţă şi de nonliving lume. În crearea lucrările sale, căpitanii de secolele trecute s-au folosit materiale de origine organică. De exemplu, multe cladiri si mobilier din lemn, în compoziţia de soluţie pentru clădiri zidarie au fost albuşuri de ouă de pui în coloranţi au fost uleiurile vegetale, utilizată pentru imprimarea coloranţi tesatura de origine vegetală, a fost pictata pe panza (de unde a venit expresia "panze de marii maestri" ), icoane - pe o placa de lemn, etc Vă mulţumim pentru o origine organica a monumentelor culturale poate fi privită ca problemă de fond proprietăţi biologice, sau aşa cum este descris de către Vernadsky, nutrienti mamei pentrugeneraţii.

Problemă de acest gen relevă proprietăţi uimitoare. polimeri sale constitutive de origine biologică au informaţii pe termen lung de memorie moleculare, care durează de zeci si chiar sute de ani. O simetrie de aur de forma de organizare spaţială el, a face opere de artă şi culturale valori similare cu creaturile vii. Astfel, materii organice, îmbrăcat în noile forme, armonia inspirat de sectiunea de aur, a primit o nouă viaţă. Astazi, cu cele mai noi instrumente de ultra-sensibil a arătat că multe din monumentele istorice abandonate şi vechi clădiri au radiaţiilor puternice de informaţii, care este fix, chiar şi atunci când rămân doar fragmente ale acestora. De aceea, a monumentelor de cultura antică sunt deţinătorii cu adevărat în viaţă de spiritul timpului, care a marcat epoca istorică a creaţiei lor.

Mare de lucrări de artă şi cultură, datorită proprietăţilor lor inerente de un organism viu, capabil să-şi modifice proprietăţile chimice şi fizice ale spaţiului înconjurător, creând astfel cum au fost, o aură invizibil propice pentru a neutraliza factorii externi adverse. Acest lucru a transformat regiunea de modele de mediul spatial, care are o sănătate şi îmbunătăţirea proprietăţilor de armonizare. În plus, aceasta reflectă lumea emotionala si puterea spirituală a creatorului antice. Este în aceasta a transformat si rafinat parte a spaţiului cu cea mai mare intensitate sunt schimbate valurilor şi interacţiuni fizice între materie biogene şi a organismelor vii.

Embrionii şi fetuşii sunt deosebit de receptivi la acţiunea câmp şi nu pot reacţiona la domeniul lor vecini.

Dacă o femeie gravidă plasate în domeniul armonizat de viaţă opere de artă, mai ales puternic, copilul va dezvolta sub influenţa acestuia (amintiţi-vă kuroutku). Special în rândul monumentelor de cultura va sprijini şi dezvolta în copil toate makings de cele mai bune, şi de a îmbunătăţi eventual existente. Printre acestea se pot împiedica de asemenea, dezvoltarea din aceste calităţi ale copilului, care off-cheie şi departe de adevarata frumusete. Din aceasta rezultă că, dacă un gravidă cu primele luni vor fi amplasate sub bolta de un castel vechi, se apuca de treabă în lume de valori artistice, sau cel puţin nu pentru mult timp, rătăcit prin ruinele orasului antic, acesta va avea un efect extrem de pozitiv asupra copilului ei.


Vrei să fii sănătos - uita-te la frumoasa

De ce sunt toate la fel şi în cele mai vechi timpuri, este recomandat ca femeile gravide uita la frumoasa? În primul rând, contemplarea lucruri frumoase si oameni promis nasterea unui copil frumos, şi frumuseţea şi concepte de sănătate au fost considerate strâns legate şi care decurg din ele. Naşterii unui copil frumos este întotdeauna subînţeleasă că a avut o sănătate bună. Amintiţi-vă, vorbind despre principiul de sectiunea de aur in natura, ni se spune că toate funcţiile corpului şi structura organelor interne, de asemenea, sunt supuse la acest principiu. Deci, proprietarul unui corp armonios devine o garanţie că toate organele interne şi a sistemelor va funcţiona normal. Dar fiecare părinte vrea copilul lui a fost nu numai frumoase, ci şi sănătoase.

În al doilea rând, în detrimentul de vedere, primim 90% de informaţii despre lumea externă. În plus, aceasta joacă un rol important în transmiterea de informaţii de la mamă la făt. În cazul în care impactul asupra fătului combina copil domeniul de acţiune directă din exterior cu senzatii vizuale ale mamei (de impact din interior), vom obţine efectul este de mai multe ori mai mare. Acesta este motivul pentru care tradiţia recomandă ca femeile gravide se inconjoara cu lucruri frumoase şi a speciilor, precum şi de a menţine acest sens o lungă şi examinarea frecvente caracteristicile oamenii frumosi.

Deci, pentru a ajuta copilul dumneavoastră pentru a forma o dezvoltare armonioasălea şi frumoasă, vă recomandăm să alegeţi un femeile gravide câteva portrete de oameni cu feţe frumoase şi închide-le în apartament sau casa în zonele în care petrec cea mai mare parte a timpului, pentru a putea să se refere în mod constant la ochii lui. În plus, de preferinţă cel puţin o dată pe zi, se stabili confortabil într-un scaun sau pe o canapea şi o muzică frumoasă vechi pentru a se deda la contemplarea prelungita de oamenii frumosi pe care în portrete, examinarea cu atenţie şi "digitaţie" caracteristicile lor uite. Dar, desigur, este mai bine să se complacă în contemplarea în singurătate, fără tam-tam, în timp ce în interiorul oraşului antic sau castel în umbra pădurii relicva sau într-un lemn de mesteacan lumină.

Selectarea poze pentru contemplare, axat pe lucrări de Bryullov, Rafael, Leonardo da Vinci. Potrivit pentru contemplare si sculptura ale Greciei antice. Ei bine, dacă aveţi în original, dar asta e bine, dacă luaţi reproducere, atâta timp cât a fost un tipar de calitate good şi întreţinerea corespunzătoare. Dar dacă tu eşti folosire o reproducere, veţi avea nevoie de contactul direct cu valorile artistice. Deci, încercaţi acest caz, din timp in timp sa fie aproape de monumente istorice.

Amintiţi-vă, pentru contemplare nu este adecvat fotografii, portrete cu o imagine neclară, linii fuzzy şi scoate în evidenţă. Nu se potrivesc oricarui stil, imagini convenţionale de chipuri umane, versiunile portret al aşa-numitele "autorului viziune."

Folosind aceste recomandări, nu vă puteţi îmbunătăţi date externe, determinate genetic, la copilul dumneavoastră, dar în orice caz, se asigura împotriva ceva care l-ar face rău. "Miracle" poate apărea şi copilul va fi extraordinar de frumoase. Dar pentru a obţine un astfel de rezultat trebuie să fie prelungită, şi poate chiar permanente, staţi în domeniul "frumusete, şi care necesită mult efort.

Sursa http://www.rojana.ru

ABONAȚI-VĂ
Joi, 10 mai 2007 16:00
Vizualizări: 4456

Citiţi de asemenea

Un șofer nu a putut trece pe lîngă un leneș neajutorat care încerca să traverseze un drum. Cu siguranță ar fi fost lovit...
334
În așezarea ecologică moldovenească Sceastlivoe a avut loc în acest weekend sărbătoarea Ivana Kupala. Am aprins foc...
651
Un fizician din Marea Britanie consideră că materia întunecată este informație, care la rîndul său este o altă stare a m...
802
Un nou magazin Viorica Cosmetic și-a deschis ușile în sectorul Ciocana al capitalei la sfîrșitul săptămînii trecute.Vizi...
535