ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să ai facturi scăzute la încălzire în sezonul rece? Soluția oferită de Astercon

Fiecare proprietar de imobil visează să primească facturi mici la agentul termic, în sezonul rece al anului. Totuși, acest lucru nu se grăbește să devină realitate, decât în situația când casa sau apartamentul tău este izolat termic corect. O companie de construcții din Chișinău care se respectă, dar mai ales își respectă clienții, pune un accent deosebit pe nevoia de economie și echilibru termic potrivit. O astfel de întreprindere, cu tradiție de peste zece ani pe piața națională, este Astercon, iar din prezentul material vei afla de ce și cum au devenit apartamentele acestei companii cele mai eficiente energetic de pe piața Republicii Moldova.

Materiale alese pe sprânceană și eficiență energetică de calitate

Primul pas spre o eficiență energetică de calitate este, în mod evident, alegerea materialelor termoizolante care ar îndeplini, cu succes, sarcina prestabilită. În cazul specialiștilor din compania de construcții Astercon, aceștia au optat pentru marca de materiale termoizolante YTONG, un brand german renumit în întreaga lume, cu o experiență longevivă de circa opt decenii în domeniul zidăriei de protecție termică. În acest sens, calitatea brandului este confirmată și de faptul că reprezintă o marcă 100% eco-friendly, fiind certificată în România de către Romania Green Building Council. Angajamentul de sustenabilitate asumat de această firmă permite companiilor de construcții să ofere viitorilor și potențialilor proprietari de apartamente previzibilitatea calității casei alese, lucru indispensabil în circumstanțele pieței mondiale.

Zidăria termoizolantă și, în special, betonul celulat autoclavizat Ytong are meritul de a păstra echilibrul propice al nivelului de umiditate, precum și temperaturi constante și un aer neviciat de reziduuri poluante. Totodată, pereții apartamentelor de vânzare ale companiei Astercon respiră și permit circuitul de aer necesar pentru conservarea potrivită a reparației efectuate, lucru extrem de important pentru longevitatea întregului imobil.

Caracterul ecologic al materiei prime și, bineînțeles, procesul transparent de producție sunt alte două caracteristici grație cărora materialele de zidărie Ytong au devenit un lider pe piața internațională a materialelor de construcție energetic eficiente. Era de la sine înțeles că Astercon, compania de construcții care promovează dezvoltarea imobiliară sănătoasă și prietenoasă cu natura, a ales anume această categorie de zidărie pentru apartamentele de vânzare din blocurile date în exploatare.

Cum economisesc alegând apartamentele energetic eficiente Astercon?

În primul rând, o investiție într-o locuință verde, așa precum o cataloghează specialiștii, se răscumpără în timp grație faptului că vei face economii considerabile de căldură (pereții conservând căldura și păstrând echilibrul de umiditate optim pentru sănătatea ta) și vei micșora simțitor cheltuielile necesare ulterioarelor reparații, uitând de grija acestora preț de câțiva ani buni.

În al doilea rând, izolarea termică adecvată elimină orice riscuri de infestare a locuinței cu mucegai, pe care, știm bine, e foarte dificil să-l eliminăm definitiv. Încă un motiv pertinent să alegi un apartament cu termoizolare ecologică de înaltă calitate, în care să te bucuri de un trai decent fără reparații costisitoare și mentenanță constantă.

Dacă te-am convins despre cât de importantă este izolarea termică, atunci nu uita că la Astercon ai posibilitatea să achiziționezi o locuință verde, după cele mai importante standarde energetice dictate de piața mondială!

Cum să ai facturi scăzute la încălzire în sezonul rece? Soluția oferită de Astercon

Cum să ai facturi scăzute la încălzire în sezonul rece? Soluția oferită de Astercon

ABONAȚI-VĂ
Joi, 20 februarie 2020 16:07
Vizualizări: 835

Citiţi de asemenea

În 2007 am cumpărat teren extravilan. Am decis să nu cumpărăm un vagon de construcție, ci să construim o casă de vară ...
449
Potrivit cercetătorilor, ea este mult mai veche decît piramidele egiptene. De asemenea, oamenii de știință au aflat ...
456
El a căzut la fund, pierzînd totul în viață...Nu și-a pierdut doar sufletul și dragostea pentru muzică......
646
Insula plutitoare din Argentina este un fenomen natural unic care a provocat o mulțime de controverse. Experții nu pot g...
318