ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să călătoreşti prin lume aproape gratuit și confortabil
Nu vă puteți imagina viața fără să călătoriți? În acest caz, vă prezentăm lista organizaţiilor și resurselor care vă pot ajuta să vizitați o țară nouă, fără a cheltui mulţi bani.

Aici găsiți o listă principală de organizaţii şi servicii, care oferă posibilitatea de a participa la diverse activități și proiecte din întreaga lume, inclusiv voluntariat, programe de formare și asistență pentru localnici, pentru adăpost și masă.
Help Exchange

Pe acest resurs localnicii din întreaga lume invită oaspeţi, dornici să-i ajute la o fermă sau într-o mică afacere în schimb pentru cazare gratuită, masă, și, uneori, excursii sau chiar cursuri de yoga. O modalitate foarte bună de a vizita nu numai un loc nou, dar, de asemenea, de a explora cultura locală. Pur și simplu selectați tipul de activitate, care vă potriveşte și faceţi legătura cu gazda. De exemplu, este posibil să vă alăturaţi de agricultura italiană, dedicand ei doar două ore pe zi.

WWOOF

Aici puteti găsi anunţuri de la agricultorii ecologici din întreaga lume, care au nevoie de forță de muncă. Un alt mod de a călători, pentru gazdă și masă.

SE7EN
Pe SE7EN pot fi găsite programele de voluntariat sau proiecte din aproape orice țară. De exemplu, puteţi merge la Bahamas şi a lucra la un centru de cercetare independent, pentru studiul de rechini-lămîie.

VSO
O altă organizație internațională de caritate, care oferă o varietate de programe de voluntariat din întreaga lume în domeniul sănătății, mediului, economiei, educației și altelor.

Youth in Action

Acest program educational al Uniunii Europene pentru tineri (sub 30 ani) acordă subvenții anuale la organizațiile non-profit pentru proiectele lor din diferite țări, inclusiv Macedonia, Marea Britanie, Turcia, Georgia, Letonia, Azerbaidjan, Croația.

Conservation Volunteers

Organizaţia aceasta este îndrăgită de ecoturişti, care visează să viziteze Australia sau Noua Zelandă. Scopul principal - protecția naturii. Pe site găsiţi o mulțime de programe de voluntariat pentru o perioadă scurtă sau îndelungată de timp.

CouchSurfing
Nu uitaţi despre această sursă populară, unde puteți uşor găsi o locuință gratuită și prieteni noi din diferite țări. Pentru o economie maximă puteţi combina couchsurfing-ul cu autostopul.

United Nations Volunteers

În plus, puteți deveni un voluntar al ONU, dacă aveţi peste 25 de ani, aveţi o diplomă universitară și vorbiţi fluent în limba engleză, franceză sau spaniolă.

AIESEC
O organizație internațională de tineret, care oferă o varietate de programe de formare, programe de schimb și oportunități de voluntariat pentru studenți și absolvenți în 113 de țări din întreaga lume.

Find a crew

Dacă nu suferiţi cu rău de mişcare, puteţi deveni o parte din echipă la un vas de croazieră, pe o iahtă sau un catamaran şi să munciţi în schimb pentru o călătorie interesantă pe mare (la Oceania şi Asia). O altă alternativă este Vagabond Sailing (Asia, Oceania, Marea Mediterană).


Low-costers
Adesea, companiile aeriene oferă preţuri foarte mici pentru zboruri, astfel încât puteți zbura într-o altă țară cu bani ridicoli. Să nu uitaţi de Ryanair, Virgin Australia, Jetstar si alşi giganţi mondiali de zboruri low cost.

Sâmbătă, 16 august 2014
Vizualizări: 2711

Citiţi de asemenea

Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
38
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
36
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
62
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
150