ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să consumăm smochinele uscate pentru a îmbunătăți funcționarea tractului gastro-intestinal și pentru a îmbunătăți starea sîngelui


Rețeta de smochine uscate în ulei de măsline este un remediu uimitor, natural și sigur împotriva mai multor boli!

Acest mijloc uimitor vă va ajuta să scăpați de următoarele probleme de sănătate:

probleme de stomac

hemoroizi

constipație

nivel crescut de colesterol

anemie

astm și bronșită

și chiar infertilitatea (unele femei spun că acest remediu natural le-a ajutat să rămînă însărcinate)

Beneficii pentru sănătate

Smochinele uscate sînt una dintre cele mai mari surse naturale de calciu, care este o alternativă excelentă pentru tratamentul terapeutic al persoanelor care sînt alergici la produsele lactate.

Acest fruct este bogat în fibre și ajută la îmbunătățirea funcționării sistemului digestiv.

Smochinele sînt o sursă excelentă de potasiu, care ajută la reglarea tensiunii arteriale și a altor funcții importante ale organismului. Acizii grași Omega 3 și Omega 6 care se găsesc în smochine, ajută la menținerea tensiunii arteriale normale și a sănătății inimii.

Ca rezultat al unui studiu, s-a constatat că consumul zilnic a numai două smochine uscate de dimensiuni medii a dus la creșterea semnificativă a activității antioxidante în organism.

Conform rezultatelor studiilor, smochinele sînt utile pentru tratamentul pietrelor la rinichi. Se fierbe șase smochine într-un pahar cu apă. Consumați zilnic timp de o lună pentru a elimina pietrele la rinichi.

Tryptofanul din smochine contribuie la un  somn bun și poate ajuta în tratamentul tulburărilor de somn, cum ar fi insomnia.

Smochinele conțin o cantitate mare de vitamina C, care ajută la îmbunătățirea tonusului pielii. De asemenea, ele sînt bogate în antioxidanți, care vă oferă o piele sănătoasă și radiantă.

Smochinele sînt un fruct cu un conținut ridicat de vitamina B6, care a fost mult timp considerat util în tratamentul stării de greață de dimineață.

Rețetă de smochine uscate în ulei de măsline

40 bucăți de smochine uscate

ulei de măsline

Puneți smochinele uscate într-un borcan, apoi turnați peste ulei de măsline cît să le acopere. Acoperiți-le și păstrați-le  40 de zile, în aceste zile smochinele absorb mult ulei de măsline.

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 02 iulie 2021 14:43
Vizualizări: 1132

Citiţi de asemenea

Mediul înconjurător poluat, lipsa activităților fizice, situațiile de stres permanent, provocate de evenimentele care au...
62
Sezonul estival a început anul acesta mai devreme datorită primăverii neobișnuit de calde. Toate destinațiile de vacanță...
126
Mass-media, „canalele de divertisment”, blogurile imorale și stupide distrug oamenii spiritual, transformându-i treptat ...
93
Acesta este un loc uimitor, unde formele ciudate ale stâncilor stârnesc imaginația cercetătorilor. Cubul are o înălțime ...
75