ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să cumpărăm produse fără a ne afecta




 

 

1. Niciodată nu cumpăraţi produse expuse de-a lungul drumurilor, în apropierea carosabilului sau la piețele organizate într-un mod spontan. Chiar dacă nu vom lua în considerare faptul că nu se ştie în ce condiții au fost pregătite / depozitate / colectate, etc. aceste produse, pur şi simplu, imaginaţi-vă câte gaze de evacuare se acumulează pe parcursul zilei lângă marginea drumului. Aceste motive sunt suficiente pentru a înțelege că produsele cumpărate lângă traseu sunt dăunătoare pentru sănătate. Mai mult decât atât, uneori oamenii mor din cauza acestor alimente, deci nu sunt numai dăunătoare, ci şi foarte periculoase.

2. Logica, matematica și bunul simț sunt suporterii indispensabili. Un exemplu simplu, de carne tocată, în cazul în care ea este mai ieftină, decât carnea obişnuită, apar îndoieli în privinţa calităţii ei. Și, în general, este mai bine să cumpăraţi carne și să pregătiţi umplutura de sine stătător. Se ştie foarte bine că pentru carne tocată vânzătorii folosesc, în primul rând, produsul care a depăşit termenul de păstrare şi începe a „fierbe”. Principalul lucru este să nu aveţi iluzii că un magazin solid diferă de piață, acolo, de asemenea, există noțiune de deficit al contului curent - dezechilibru în balanţa plăţilor - calculat din salarii.

3. Salam, carne afumată, crenvuşti, etc. – trecem pe alături. Nu este mortal, dar ar trebui să vă oprească numărul foarte mare de E, conservanţi în compoziția lor.

4. Nu cereţi sfaturi de la vânzători şi nu cumpăraţi bucata, partea, produsul, etc, pe care ei vă-l oferă. Din nou, puneţi-vă în locul lor şi imaginaţi-vă cum veţi spune: nu cumpăraţi acest produs, el este stricat, eu mai degrabă să nu fac bani şi să-l arunc. Acest lucru nu înseamnă că toți vânzătorii nu sunt cum se cade.

5. Spălați produsele în mod obligatori. Spălați totul ce poate fi spălat și cu cât mai atent, cu atât mai bine. Din nou, ocupăm locul vânzătorului în filiera: producător - vânzător-cumpărător. Noi nu ştim unde s-au păstrat produsele alimentare, cu ce au fost tratate, cum le-a transportat hamalul beat, de câte ori acestea au căzut jos, care animale au trecut pe alături, au mâncat, au marcat teritoriul , etc.

 

Trageţi concluzii şi singuri.

 

 

Sursa: facebook.com

 

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 16 decembrie 2012 9:29
Vizualizări: 2281

Citiţi de asemenea

Ş. A. AmonaşviliMereu am aspirat spre Viitor, fără să mă gândesc la ce îmi va aduce în plus. Înclin mereu către Viitor, ...
100
Tavanul sălii hipostilului din templul Hathor din Dendera, Egipt....
82
La mama mea, după vârsta de 50 de ani, începuseră să îi amorțească uneori degetele de la mâini și picioare. O prietenă, ...
136
Acesta este Lacul Cerkel-Kel din Kabardino-Balkaria. Face parte dintr-un grup de cinci lacuri, în care nimeni nu se scal...
102