ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să ieși din sistem?

1. Renunță la alcool, tutun, carne. Nu consuma fast-food. În general, nu mânca orice și oriunde, este de dorit să consumi alimente vii, limită carbohidrații, exclude zahărul. Nu mesteca gumă.

2. Curăță tractul gastro-intestinal. Este de dorit să faci o cură antiparazitară. Aruncă medicamentele la gunoi. Nu merge la medici. In general – nu mai crede în boală, căci nu există. Nu te lăsa manipulat.

3. Începe să-ți simți organismul. Corpul, acest vas divin, are propria sa voce și minte, și întotdeauna spune ce vrea și ce nu vrea. Trebuie să te înveți să-l respecți.

4. Zilnic (spre exemplu seara) face gimnastică sau orice set de exerciții fizice, ascultând muzică meditativă și calmă. Folosește lampă aromatică. Uleiurile esențiale te ajută la dezvăluirea diferitor chakre.

5. Plimbă-te zilnic timp de 2-3 ore în aer liber, de preferință cât de departe de matrice. Comunică cu natura. Concentrează-te pe respirație. Nu mai vizita mall-uri, stadioane, demonstrații, pub-uri și locuri aglomerate. Evită comunicarea inutilă.

6. Fă o revizie prin toată garderoba. Lasă doar lucrurile practice și lejere. Scapă de toate inutile. Poartă cât mai puține bijuterii. Lanțuri, coliere, brățari, inele - toate acestea blochează fluxul liber al energiei.

7. Aruncă cuptorul cu microunde, nu te mai uita niciodata la TV (mai bine aruncă-l). Scoate toate electrocasnicele inutile din priză. Vorbește cât mai puțin la telefon mobil, închide-l în timpul somnului și meditației. Limitează timpul petrecut lângă calculator.

8. Fă o ordine perfectă în cameră, în casă, în grădină. Curăță toate unghiurile, aruncă toate lucrurile inutile fără milă. Spune adio la tot ce e rupt, spart, lipit, stricat. Aruncă tot gunoiul. Ceea ce e la exterior, aceea e și în interior.

9. Iartă toată lumea și cere iertare de la toți.

9. Comunicarea cu animale, plante și copii mici este foarte indicată.

10. Fii creativ. Scrie, desenează, fă avioane din hârtie, cântă, dansează, nu colecta nimic. Viața e un verb.

14. Zâmbește. Oricui, oricând și oriunde.

 

Sursa: chaskor.ru

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 21 iulie 2015 11:00
Vizualizări: 1734

Citiţi de asemenea

Puteți să o încercați în caz de angină, precum și să o beți doar pentru prefilaxie...Pentru a prepara tinctura de ghim...
266
Copacii de măslin de 6.000 de ani din Bhopal, Liban, sînt cei mai vechi măslini din lume...
238
Viorica Cosmetic s-a alaturat campaniei naționale de prevenire a cancerului de col uterin “Păstrează sănătatea. Fă testu...
341
Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
860