ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să înceapă o campanieAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cum începe CAMPANIA

Cum începe CAMPANIA

Campania - excursii organizate sau plimbări lungi, precum şi general, co-circulaţie a unui grup de persoane cu scop n.opredelennoy. Turistii în campanie. Schi PP la locurile de gloriei militare. (Dicţionar SIOzhegov).

IDEA. HARVEST partid.

În primul rând, pe cineva în cap trebuie să fie înlocuit cu ideea, să ia o rută, şi, de regulă, el este seful. Si el apare imediat responsabilităţi - să dezvolte o rută şi un calendar, pentru a identifica punctele dificile, subliniind moduri se misca, de a dezvolta un traseu de rezervă, să adune un grup de turişti şi organizează activităţile de participanţi. Manager responsabil pentru siguranţa şi finalizarea cu succes a traseului.

Este foarte important, dacă doriţi să faceţi o excursie frumoasa, asambla o echipa de asociaţi. Aceiaşi oameni, nu se întâmplă şi asta e bine. Un rău care este aşezat într-un caiac oameni care nu pot tolera reciproc. Vorbind de toleranţă, aceasta se referă la fiecare participant, ar trebui să fie rezervate răbdare să nu vă faceţi griji peste problemele minore, cum ar fi umiditate sau căldură, durere în muşchi, deficienţele proprii naturii sale găsite în, voluntar o altă observaţie la cap ... Acesta face viaţa mai uşoară într-o campanie eforturi pentru a crea o companie prietenoasa. Şi crearea unei embleme frumoase, fanioane si alte accesorii adaugă romantism.

Câte persoane vor intra în grupul depinde de mulţi factori. Notez doar că societatea este mai mică de cinci membri în a treia zi nu o să vorbesc, şi dacă numărul de turişti pentru mai mult de nouă - există idlers multe.

Pe cine să invite toată lumea călătorie decide pentru el. Foarte bine, dacă grupul va fi un bucătar bucătar profesionist, dar nu funcţionează în această specialitate. În acest caz, managerul de posta el este un zeu. După ce am fost capabili de a intra in astfel de grup. Mâncat printre nisipuri şi takyrs Turkmenistanul ca un restaurant. Dar există şi dezavantaje - bucătărie şi greutatea produselor creştere de până la o anumită măsură. Un menestrel suficient. În două începe pentru un motiv oarecare, rivalitate, şi te-au canta la epuizare. Fotograf el şi fotograf în Africa. Sora medic şi terapeut masaj ... Orice persoane cu docil natura moderat şi simţ al umorului. Printre altele, experienţa solicitanţilor, preferinţa se administrează de obicei pentru cei care au un echilibrat caracter mai mult şi "se potrivesc", în comunitate, un partener interesant (un expert în istorie, literatura, arta), precum şi cei care poate deveni un lider în activităţi de petrecere a timpului liber.

Cine nu ar recomanda sa iei cu tine: samodastatochnyh proşti şi elegant. Sorvigolov această mare până la genunchi. Jocuri fotbal fani. Whiners. DCC. Lista propună să continue în mod independent. Călătorie fără a le oferi o mulţime de impresii.

Aprobat traseu. Distribuirea responsabilităţilor.

Ruta ar trebui să ia în considerare cu siguranta. Poate fi foarte valoroase comentarii.
Alocarea responsabilităţilor în cadrul grupului se bazează experienţele turistic al participanţilor, abilităţile lor, de interes în exercitarea sarcinilor.

Portofolii:

Manager - responsabil cu efectuarea campaniei, siguranţa acestuia, organizează munca altora UCHticipants plimbare.

Director adjunct - şef hotărând în timpul absenţei sale şi separarea de grup.

Steward (responsabil pentru alimente) - este structura pentru fiecare zi, lista produselor care urmează să fie achiziţionate, luând în considerare şi sărbători ziua de naştere. Supraveghează achiziţionarea, ambalarea şi consumul de traseu.
Steward (responsabil pentru echipamente) - o listă de grup şi echipament personal, este responsabil pentru pregătirea şi reparaţii.
Trezorier - ţine evidenţa fondului public, dă bani pentru a cumpăra alimente şi bunuri, plătiţi pentru bilete şi mese la cantina de la abordarea la rută şi ieşirea din ea.

Navigator - conduce grupul pe ruta folosind harta, busola, stele şi repere locale. Om prevenit despre parcele moduri complicate.

Pilot - examinează parcelele complexe, trecerea lor, iar instanţa însuşi deţine sau explica trecerea căpitani şi marinari.

Medic - completează de prim-ajutor, se pregăteşte un memorandum pentru a consumului de droguri şi materiale, precum şi de acţiune în caz de boală şi a prejudiciului. Personal responsabil pentru siguranţa şi consumul de alcool.

Remmaster - colectează un set de instrumente şi materiale pentru repararea uneltelor de personal şi de grup.

Cronometror - ţine o evidenţă a timpului şi calea de traversat.

Cronicarul - ţine un jurnal de formare predpohodnoy, înregistrarea literatura şi sursele sale şi. Intrari abateri de la locul de aliaj. desigur, de descrieri evenimente de o excursie pe jos, sa. participanţii municipalităţi şi cu locaţia de magazine alimentare, programul şi gama de parcare. Descrie un loc confortabil pentru.

Fotograf - Crearea unui album foto ca o evidenţă detaliată a călătoriei.

Topografie - achiziţionarea sau fabricarea de un traseu set de hărţi, hărţi a corecţiei terenului.

Ghid - ar trebui să colecteze materiale despre zona de turism, istoria sa şi atractii.

Responsabil pentru transport - oferă acces la începutul a traseului şi de plecare de la ea. Pentru drumeţii de apă defalcarea efectivă a participanţilor la echipajului şi alegerea capitani.
După repartizarea responsabilităţilor se poate muta în exerciţiu, uneltele de formare profesională, înregistrarea traseului in club turistice locale, achiziţionarea de alimente.

Pentru detalii privind pregătirile pentru campanie pot fi găsite în cărţi:
Berman AE tinere turistice. - M., 1977.
Sturmer, A. Referinţă rapidă turistice. - M., 1985
Sturmer, A. Natura Conservancy şi turismul. , 1974

Acum, pentru lemn - cea mai tare de stejar de ardere, pin si mesteacan. Plop, plop - o mulţime de fum şi a da un pic de căldură. Nu aprinde focurile ramuri de viaţă - să nu se aprindă până la uscare, şi plin de viaţă ar trebui să trăiască! Putred şi trunchiuri putrezite de asemenea, nu arde, dar acestea nu put.

Semineu aprinde în locul vatra vechi, adică sub focul şi pământul este ars în acest loc pe iarbă. CDun copil la foc nu a fost un trunchi de copac şi peste foc, dacă este posibil, pentru a evita sucursale. Mai mult, dacă nu se poate lumina un foc în şemineu vechi, asiguraţi-vă că pentru a elimina gazonului. pentru acest lucru (dacă nu există umăr) Puteti folosi un topor sau un cuţit - taie un gazon într-un cerc cu un diametru de aproximativ 1 m, la o adâncime de 5 cm, taie cerc în mai multe bucăţi şi se îndepărtează gazonului. Apoi a plecat, pus gazon pe foc compot. Desigur, cuţitele şi axe pentru aceste scopuri de a utiliza blasfemie, aşa cum mulţi ar spune .... Cu toate acestea, imi pare rau de vegetaţie mai degrabă decât de metal, care poate accentua atunci.
Locul sub focul este mai bine să alegeţi un închis din cauza vântului vânt fanned focul arde mai tare şi mai repede arderea lemnului, iar timpul de fierbere a apei este aproape neschimbat.
Ei bine, nu exagerati - un foc mare arde cu uşurinţă prin bara transversală, care este agăţat oală, cazan sau cătuşeNotă rapid fierbe apa, insuficient terci de ovăz şi nimic frumos.

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 17 octombrie 2006 12:15
Vizualizări: 3791

Citiţi de asemenea

Cîteva locuri confortabile în pădure, care cu siguranță nu vor dezamăgi:- glamping "Лес", satul Civijepse, Ținutul Krasn...
86
Apa este folosită peste tot – în consumul personal al oamenilor, nevoile urbane, în producerea energiei, în industrie. C...
281
La inițiativa echipei ecology.md, Fundația pentru dezvoltare ecologică Ecodava din R.Moldova împreună cu echipa Taborul ...
390