ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să ne îmbrăcăm pe caniculă?
 

 

Vara căldura soarelui începe să transforme treptat în caniculă. Acest lucru ne obligă să explorăm dulapul pentru a găsi vestimentația potrivită. Deci, ce ar fi cel mai bine de purtat în vreme caldă?

 

O soluţie minunată ar putea fi rochiile uşoare de mătase sau de bumbac. Astfel de haine conferă feminitate, nu stingheresc mişcările şi permit corpului să respire. Pentru serviciu se potrivesc rochiile de culori deschise, iar pentru odihnă, în schimb, se potrivesc mai mult culorile aprinse și vesele.

Pe caniculă capul trebuie acoperit cu pălărie. Dacă nu vă plac pălăriile, chipiurile sau panamele tradiţionale, puteți folosi o eșarfă subțire, legînd-o original pe cap.

În zilele toride un serviciu bun poate aduce o tunică sau pantalonii scurţi, care vor fi foarte potriviți împreună cu saboţii. Desigur, nu este o vestimentație pentru birou, dar pentru a ieşi cu prietenii, ar fi o ținută foarte potrivită. Daca sînt reușit asortate accesoriile, într-o asemenea ținută se poate merge şi la o petrecere.

Femeile care preferă fustele maxi, ar trebui să cumpere fuste din ţesături naturale. Pentru vremea toridă va fi cea mai bună soluţie, pentru că fusta lungă protejează picioarele de lumina directă a soarelui şi permite corpului să respire. Favoritul printre țesăturile pentru sezonul de vara este inul. Acesta protejează perfect de căldură, fiind un gen de climatizor textil.

Desigur, trebuie să ținem minte că în afară de hainele bine-alese, pe caniculă trevuie să consumați mai multe lichide şi să vă alimentați corect. Regimul alimentar trebuie să includă mai multe fructe şi legume, reducînd cantitatea de grăsimi. În final, e bine să nu ieșiți din casă în orele toride, ar fi mai bine să petreceți acest timp în umbră.

 

 

Sursa: moldovenii.md

 

Miercuri, 08 august 2012
Vizualizări: 1932

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
283
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
454
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
332
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
451