ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să păstrați castraveții proaspeți pe iarnă

Vă prezentăm o metodă de păstrare a legumelor și fructelor proaspete și iarna!

Pentru această rețetă puteți folosi castraveți, roșii, persici, caise, prune.

Alegeți legumele și fructele proaspete, tari, fără imperfecțiuni. Spălați, lăsați să se usuce. Nu puneți castraveții în apă la înmuiat! Ei trebuie să se usuce pe prosop. Castraveții proaspăt culeși se șterg cu o cîrpă și e suficient.

Așezați castraveții într-un borcan curat și sterilizat, atent, fără a umple borcanul pînă sus.

Acum luați o lumînare simplă, fără aromă. De obicei se iau lumînări pentru biserică, sau din parafină. O plasăm în borcan și o aprindem. Lumînarea trebuie să ardă 8-10 minute în borcan, ca să iasă oxigenul. După aceasta punem capacul și închidem. Important: trebuie să închideți borcanul cînd lumînarea încă arde. Aceasta trebuie să se stingă cu capacul închis.

Ea se va stinge singură, cînd va arde tot oxigenul. Arde vreo 20-30 sec.

Se păstrează la răcoare, în beci.

Castraveții sînt ca și proaspeți, stau mul timp, chiar și pînă la Crăciun.

Vă prezentăm o metodă de păstrare a legumelor și fructelor proaspete și iarna

Vă prezentăm o metodă de păstrare a legumelor și fructelor proaspete și iarna

Vă prezentăm o metodă de păstrare a legumelor și fructelor proaspete și iarna

Citiţi de asemenea

Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
79
În gospodăria ecologică ”VioPark Varnița” a nins. Cîmpiile, lacurile și vegetația au îmbrăcat straie albe, iar peisajele...
109
Această brînză de vaci nu provoacă fermentație în intestin, se digeră bine și are un gust plăcut. Încercați să pregăti...
287
SUA lansează primul sistem plutitor Ocean Cleanup, care va curăța oceanul de resturile de plastic, a declarat pe 8 sep...
140