ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să păstrați castraveții proaspeți pe iarnă

Vă prezentăm o metodă de păstrare a legumelor și fructelor proaspete și iarna!

Pentru această rețetă puteți folosi castraveți, roșii, persici, caise, prune.

Alegeți legumele și fructele proaspete, tari, fără imperfecțiuni. Spălați, lăsați să se usuce. Nu puneți castraveții în apă la înmuiat! Ei trebuie să se usuce pe prosop. Castraveții proaspăt culeși se șterg cu o cîrpă și e suficient.

Așezați castraveții într-un borcan curat și sterilizat, atent, fără a umple borcanul pînă sus.

Acum luați o lumînare simplă, fără aromă. De obicei se iau lumînări pentru biserică, sau din parafină. O plasăm în borcan și o aprindem. Lumînarea trebuie să ardă 8-10 minute în borcan, ca să iasă oxigenul. După aceasta punem capacul și închidem. Important: trebuie să închideți borcanul cînd lumînarea încă arde. Aceasta trebuie să se stingă cu capacul închis.

Ea se va stinge singură, cînd va arde tot oxigenul. Arde vreo 20-30 sec.

Se păstrează la răcoare, în beci.

Castraveții sînt ca și proaspeți, stau mul timp, chiar și pînă la Crăciun.

Vă prezentăm o metodă de păstrare a legumelor și fructelor proaspete și iarna

Vă prezentăm o metodă de păstrare a legumelor și fructelor proaspete și iarna

Vă prezentăm o metodă de păstrare a legumelor și fructelor proaspete și iarna

Citiţi de asemenea

Când o persoană deja știe să vorbească, apare nevoia de a împărtăși cu ceilalți ceea ce știe, fie planuri și fantezii. D...
53
Socrate a învățat să cânte la multe instrumente muzicale la vârsta de 70 de ani și a reușit să stăpânească această artă ...
63
În Europa există legende despre femei misterioase care construiau structuri din piatră — dolmene și cromlehuri. Creatoar...
164
Monumentul natural „Suta de Movile” se întinde pe o suprafață de aproximativ 1600 de hectare, la sud-sud-est de satele B...
161