ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să pregătim o cremă antirid

Castravetele accelerează procesul de restabilire a celulelor, datorită proprietăților antiinflamatoare, revigorante și antioxidante, de aceea el este recomandat pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor.

Ridurile din jurul ochilor, care ne fac să arătăm mai bătrîne, pot fi învinse cu ajutorul cremelor hand made pe bază de iaurt.

Tenul din jurul ochilor necesită o îngrijire specială, deoarece e foarte fină și își pierde repede elasticitatea și fermitatea.

Dacă vrei să cîștigi lupta cu îmbătrînirea prematură și apariția ridurilor, încercați să preparați o mască din iaurt și ceai verde.

Ceaiul verde conține antioxidanți, ce restabilesc pielea din jurul ochilor și previn apariția ridurilor faciale. De asemenea, acesta vă ajută să scăpați de cearcănele și pungile de sub ochi.

Iaurtul natural îmbunătățește starea tenului, îl fortifică și ne permite să menținem frumusețea.

Ingrediente:

3 pachețele de ceai verde

1 lingură de iaurt natural (20 g)

Modul de preparare

Faceți un ceai verde din trei pachețele și o pătrime de cană de apă fiartă

Lăsați pentru vîteva minute, iar cînd devine călduț, pregătiți o cremă din trei linguri de ceai verde și o lingură de iaurt natural.

Aplicați crema în jurul ochilor și lăsați să acționeze 10 minute.

Crema rămasă poate fi aplicată pe față și gît sau pusă în frigider și utilizată a doua zi.

 

Sursa: econet.ru

Sâmbătă, 09 aprilie 2016
Vizualizări: 1057

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
278
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
451
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
329
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
446