ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să pregătim o cremă antirid

Castravetele accelerează procesul de restabilire a celulelor, datorită proprietăților antiinflamatoare, revigorante și antioxidante, de aceea el este recomandat pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor.

Ridurile din jurul ochilor, care ne fac să arătăm mai bătrîne, pot fi învinse cu ajutorul cremelor hand made pe bază de iaurt.

Tenul din jurul ochilor necesită o îngrijire specială, deoarece e foarte fină și își pierde repede elasticitatea și fermitatea.

Dacă vrei să cîștigi lupta cu îmbătrînirea prematură și apariția ridurilor, încercați să preparați o mască din iaurt și ceai verde.

Ceaiul verde conține antioxidanți, ce restabilesc pielea din jurul ochilor și previn apariția ridurilor faciale. De asemenea, acesta vă ajută să scăpați de cearcănele și pungile de sub ochi.

Iaurtul natural îmbunătățește starea tenului, îl fortifică și ne permite să menținem frumusețea.

Ingrediente:

3 pachețele de ceai verde

1 lingură de iaurt natural (20 g)

Modul de preparare

Faceți un ceai verde din trei pachețele și o pătrime de cană de apă fiartă

Lăsați pentru vîteva minute, iar cînd devine călduț, pregătiți o cremă din trei linguri de ceai verde și o lingură de iaurt natural.

Aplicați crema în jurul ochilor și lăsați să acționeze 10 minute.

Crema rămasă poate fi aplicată pe față și gît sau pusă în frigider și utilizată a doua zi.

 

Sursa: econet.ru

Sâmbătă, 09 aprilie 2016
Vizualizări: 1147

Citiţi de asemenea

Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
67
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
89
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
73
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
179