Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2012/11/health_imbirnii_chiai.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Cum să preparăm ceaiul de ghimbir?
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să preparăm ceaiul de ghimbir?




 

 

Metoda 1: Puteți prepara ceaiul de ghimbir foarte simplu. Tăiaţi o felie mică de rădăcină, o decojiţi şi mărunţiţi pai într-o cană. Apoi turnaţi infuzie obişnuită şi apă clocotită. Se primeşte un gust plăcut, ușor picant și neobișnuit.

 

Metoda 2: Trebuie sa curăţaţi o bucată de ghimbir și s-o treceţi printr-o răzătoare medie. Ghimbirul ras, ceai din frunze măşcate (negru, verde, alb - puteţi folosi orice ceai după plac), câteva felii de lămâie şi 3-4 cuişoare aromate, se pun într-un ceainic și se toarnă apă clocotită. Puteți adăuga câteva boabe uscate de măcieş. Lăsaţi să stea 15-20 de minute.

 

Ceaiul are un gust înviorător, aromat și ușor picant. Pentru a îndulci gustul, puteți adăuga în ceai o lingură de miere. Numai nu puneţi mierea în apă fierbinte, deoarece în apă fierbinte, proprietățile benefice ale mierii se pierd. Ceaiul de ghimbir are un efect de încălzire, energizant și îmbogăţeşte organismul cu vitamine. Consumaţi acest ceai pentru răceli, dureri de gît şi nas înfundat.

 

 

Sursa: facebook.com

 

Duminică, 02 decembrie 2012
Vizualizări: 1615

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Atunci când procesul de producție este organizat corespunzător, fiind bazat pe echipamente și materii prime de calitate,...
19
Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
89
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
272
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
60