ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să restabilim elasticitatea vaselor sangvine. Un remediu popular care vă va pune pe picioare

Răceala mîinilor și a picioarelor, zgomot în urechi, amețeli și dureri frecvente de cap, reacții la schimbările vremii – toate acestea sînt semne ale pierderii elasticității vaselor sangvine.

Lungimea totală a vaselor sangvine din organism este de zeci de mii de kilometri. Starea întregului organism depinde de elasticitatea lor. Multe boli grave încep exact cu bolile vasculare - depunerea plăcilor de colesterol pe ele și calcificarea acestora, distrugerea vaselor de sînge datorate hipertensiunii, contracției în legătură cu vîrsta a rețelei capilare, considerată cauza îmbătrînirii organismului.

Înrăutățirea funcționării vaselor sangvine este provocată și de obezitate, în combinație cu un stil de viață sedentar.

Vasele pot fi protejate și întărite numai prin măsuri complexe, inclusiv organizarea unei alimentații raționale, activități fizice regulate, antrenarea sistemului sangvin, proceduri de apă, băi și dușuri de contrast, băi de terebentină și băi terapeutice. Refuzați alimentele grase, prajite, mirodenii iuți și alcool. Fumatul este inamicul numărul unu al vaselor.

Folosiți alimente vegetale. Vasele au nevoie de o doză zilnică de vitamine C și P (rutină), care se găsesc în cantități semnificative în struguri, ceapă, usturoi, piper, afine, ceai verde, scoarță de pin.

Includeți în dieta alimente antioxidante - citrice, morcovi, patrunjel, ciuperci albe. Acestea servesc drept protecție imună pentru pereții vaselor sangvine.

Un rol important în întărirea vaselor îl au mijloacele medicinei tradiționale dovedită.

√ În ateroscleroza vaselor, preparați o infuzie de flori de păducel.

Peste 1 lingura de flori se toarnă un pahar de apa clocotită și, se lasă într-un vas acoperit timp de 2 ore, se scurge și se bea un sfert de cană de 4 ori pe zi înainte de masă.

√ Pentru a restabili circulația normală a sîngelui în capilare și vase.

2 linguri de ace de pin proaspat tocate, 2 linguri de coajă de ceapa, 2 linguri de ovaz spalat, se acoperă cu 0,5 litri de decoct de rozmarin (2 linguri de rozmarin și 0,5 litri de apă se fierb 10 minute). Se lasă 1 noapte, stoarceți și beți în timpul zilei de la 0,5 la 1,5 litri. Cursul de tratament este de 4 luni.

√ Curățarea, restabilirea și întărirea vaselor de sînge.

Peste 100 g de iarbă proaspătă de salvie se toarnă 800 ml de vodcă, se adaugă 400 ml de apă, se infuzează la lumină timp de 40 de zile într-un recipient de sticlă sigilat, se strecoară și se bea 1 dată pe zi, dimineața înainte de micul dejun, 1 lingură în jumătate cu apă pînă se termină tinctura. Cursul de tratament se efectuează o dată pe an.

√ Pentru a curăța vasele, pentru a le reda elasticitatea, a preveni accidentul vascular cerebral, infarctul miocardic, angina pectorală și a scăpa de durerile de cap.

Peste 200 g de usturoi tocat se toarnă 400 g de vodcă, se infuzează sub un capac ermetic în frigider timp de 10 zile, se strecoară, se stoarce printr-un tifon, să lasă timp de 2 săptămîni într-un loc cald și întunecat.

Tinctura se bea în picături, dizolvîndu-le în 1/3 ceașcă de lapte sau apă cu 30 de minute înainte de mese conform schemei: în primele 10 zile luați 5 picături de 3 ori pe zi, iar apoi cîte 25-30 picături pe zi pînă se termină medicamentul. Repetați cursul tratamentului cînd iarăși va apărea zgomotul în cap.

√ Dacă ateroscleroza a apărut deja, pentru a elimine colesterolul, este recomandat să folosiți tinctură din muguri de mesteacăn.

Peste 15 grame de muguri se toarnă 0,5 litri de vodcă și se infuzează 14 zile într-un loc întunecos. După strecurare, luați cîte 20 de picături de 3 ori pe zi, dizolvate în 15 ml de apă.

Fiți sănătoși!

Miercuri, 12 iunie 2019
Vizualizări: 1187

Citiţi de asemenea

Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
36
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
326
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
186
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
299