ecology: ru md
Video prezentarea proiectul Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să scăpați de zahăr și colesterol în sînge doar într-o lună?

Produsele, pe care le consumăm sau le folosim la prepararea bucatelor au un efect curativ. Totul pentru că ele conțin un spectru larg de substanțe și dacă le consumați cu regularitate, atunci ele au un efect curativ.

Un remediu simplu și eficient îmbunătățește componența sîngelui!

Un student la medicină a fost frapat cînd profesorul lui i-a arătat rezultatele analizelor de sînge, și anume nivelul de colesterol, glucoză, lipide și trigliceride erau foarte înalte.

Acestea erau nu doar mai sus de normă, ci erau imense. Studentul nu putea crede că un om cu așa parametri ai sîngelui mai poate fi viu!

Și mai uimitor în această istorie este faptul că atunci cînd profesorul a transmis rezultatul, s-a dovedit că el era pacientul.

Apoi profesorul i-a mai întins o foaie. „Priviți aici și comparați numărul de parametri și verificați datele pe ambele foi”, i-a spus el studentului.

A doua foaie a arătat rezultate minunate, iar sîngele era în stare ideală! Profesorul s-a dovedit a fi în limitele unui diapazon sănătos.

Cînd studentul a comparat datele de pe ambele foi, s-a stabilit că diferența era de doar o lună!

Studentul nu putea înțelege cum a fost posibil și el a fost mirat. Apoi profesorul a explicat că secretul constă în tratamentul, pe care i l-a recomandat medicul, care i-a ajutat să-și îmbunătățească indicii sîngelui.

El a spus de asemenea că tratamentul trebuie efectuat o dată pe an, pentru a controla starea. În cazul în care omul depistează înrăutățirea indicilor sîngelui, atunci trebuie să repetați procedura.

Rețeta secretă

Această rețetă minunată are ingrediente simple: dovleac crud și apă. Totul ce trebuie să faceți este să mărunțiți 100 g de dovleac crud și puțină (100-150 g) în blender, pentru a crea o substanță omogenă.

Beți acest coctail pe stomacul gol, înainte de a bea sau a mînca ceva. repetați procedura timp de o lună. Măsurați indicii colesterolului înainte de a începe tratamentul și după tratament.

Avînd în vedere că această rețetă este preparată dintr-o legumă naturală și apă, el nu are efecte adverse și este inofensiv pentru toți.

Precum a explicat medicul, care este inginer chimic, dovleacul și compușii lui au capacitatea de a spăla colesterolul din artere prin ud.

Totodată, el poate să curățe arterele și să sporească nivelele energetice! În afară de folosirea acestui coctail, puteți spori consumul de dovleac: copt, pregătit la abur sau supă și terci din dovleac.

 

Vineri, 15 septembrie 2017
Vizualizări: 1604

Citiţi de asemenea

Stația interplanetară NASA/JPL Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) continuă să lucreze în numele științei pe orbita planet...
15
O pasăre isteață. Nu întotdeauna oamenii văd în păsări creaturi inteligente. Poate că ei nu cunosc prea bine păsările? A...
17
"Cel mai bun lucru din faptul că sînt vegetarian este că știu că nu fac rău animalelor. În al doilea rînd, am mai multă putere. Sînt mult mai puternic decît atunci cînd mîncam carne...
126
"Mi-ar fi plăcut să fiu vegan de la naștere. Este uimitor cît de nebun am fost în toți acești ani"...
132