ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să scăpați repede și eficient de paraziți

Profilaxia împotriva paraziților trebuie efectuată cu regularitate, după un anumit orar. Dar utilizarea permanentă a substanțelor chimice este periculos. Există, totuși, o soluție. Aceasta constă în folosirea metodelor naturiste împotriva paraziților, anume a plantelor și condimentelor.

Cea mai eficientă și accesibilă metodă împotriva paraziților pentru purificarea totală a organismului este de a bea pelin amar și cuișoare timp de 21 de zile.

Vă propunem o rețetă testată.

Mărunțiți ambele ierburi separat cu râșnița de cafea. Imediat după asta, spălați aparatul, pentru că mirosul s-ar putea impregna.

Se ia cîte o linguriță din ierburile mărunțite astfel ( cu vîrf petnru maturi, fără – pentru copii) imediat după cină. Inițial pelinul, apoi cuișoarele. Se administrează seara, pentru că paraziții sînt activ anume noaptea.

Beți o cantitate suficientă de apă (se poate cu miere) pentru a nu simți amărăciunea. După asta, alimentele vor înlătura gustul amar al pelinului și picant al cuișoarelor.

Pelinul distruge paraziții maturi, iar cuișoarele – ouăle și larvele.

După 21 de zile trebuie să beți fiecare a treia zi pentru profilaxie.

Plantele nu trebuie opărite, din cauza că sustanțele active se distrug la prelucrarea termică.

În timpul procedurii, pot fi eliminați mulți paraziți morți (deși nu se văd), deoarece nu există vreunul care să suporte asemenea amărăciune.

Dacă cîntăriți 100 kg, atunci cel mai probabil 10 kg sînt paraziți. Oamenii ponderali slăbesc, iar cei slabi –prin la minte…

Veți simți o ușurință deja în a doua săptămînă.

În timpul curei nu trebuie să administrați remedii cu pro-biotice, pentru că acestea vor fi distruse de pelin. Pro-bioticele pot fi administrate doar după o zi de pauză.

Pelinul și cuișoarele trebuie administrate în stare uscată! Luați pulberea în gură și beți apă. Totodată, se recomandă să expirați aerul, ca să evitați sufocarea.

P.S. Un alt remediu antiparazitar: 3 lingurițe de pelin, 2 lingurițe de vetrice și 1 linguriță de cuișoare. Se zdrobesc în râșniță, se amestecă. Administrați începînd cu o cantitate pe vîrful linguriței, majorînr cantitatea pînă la finele săptămînii pînă la o linguriță, pe stomacul gol. Amestecul se consumă împreună cu jumătate de pahar de morcov ras, seara înainte de masă. După care beți apă. Vetricele extinde spectrul de paraziți, ce nu pot fi eliminați de pelin.

 

Sursa: rus-health.info

Citiţi de asemenea

1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
27
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
20
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
19
Nu demult am aflat că în Moldova există ruinele uneia dintre cele mai mari băi de pe vremea Hoardei de Aur. Despre asta ...
16