ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să scapi de 80% din bolile din organism cu ajutorul curățării intestinului?

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau iadului pentru oragnismul omului.

Hippocrates a identificat o legătură între calitatea și durata de viață a unei persoane cu starea intestinului. "Moartea unui om începe cu intestinul său", a spus omul de știință.

Tractul nostru gastrointestinal nu are funcția doar de transport al alimentelor, ci îndeplinește și  alte funcții foarte importante:

1) Digestia și absorbția substanțelor alimentare.

2) Detoxifierea organismului: scoaterea din organism a produselor metabolice finale, a substanțelor toxice și de balast.

3) Funcția de barieră între mediul extern și intern al organismului.

4) Metabolismul.

5) Susținerea și controlul microbiocenozei intestinale.

Dacă aveți probleme, care sunt direct legate de digestie și absorbția produselor alimentare: tulburarea poftei de mâncare, greutate corporală dificil de gestionat, dureri de stomac, de intestine, flatulență, constipație și așa mai departe, atunci este timpul să vă gîndiți derios la sănătatea dvs.

DAR!

Toate caestea sînt doar vîrful aisbergului.

Toate aceste probleme "superficiale" atrag după ele consecințe mai grave pentru organism: tulburări complexe ale sistemului imunitar, respirator, locomotor (artroză, osteoporoză), sindromul oboselii cronice, instabilitatea tensiunii arteriale și multe altele.

De activitatea tractului gastrointestinal depinde funcționarea deplină a majorității funcțiilor organismului.

La prima vedere, se pare că fără medici nu e posibil de descurcat.

Dar nu dispera!

Toată vina aici o poartă rezidurile și "înfundarea" organismului. Puteți face față acestui lucru și singuri.

Joi, 24 septembrie 2020
Vizualizări: 1742

Citiţi de asemenea

În Chișinău sînt tăiați mai puțini copaci sănătoși, dar această problemă încă există, deoarece Asociația ”Spații Verzi” ...
130
"Pădurea este mult mai mult decît vedem", spune omul de știință, ecologul Susan Simmard. Studierea pădurilor pe parcursu...
147
Tenul tânăr, indiferent de vârstă, este visul oricărei femei, dar și preocuparea nr. 1 în industria mondială a frumuseţi...
207
Inginerii italieni au dezvoltat o tehnologie accesibilă de "construire de locuințe din pămînt" împreună cu imprimarea 3D...
316