ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să transformi într-un minut o bicicletă obișnuită în una electrică? (+Video)

Roțile GeoOrbital înseamnă viteză de 32 km/oră, un parcurs de 80 km fără încărcare și un minut pentru instalare.

Vreți să știți încă o metodă de transformare a unei simple biciclete într-un electrobike? Ideea nu e nouă, dar și compania GeoOrbital prezintă deja la cincilea prototip. Dar! Aceste roți sunt într-adevăr o nouă abordare a electrificării bicicletei.

Inovația este universală, se montează aproape pe toate modelele de biciclete. Există unele restricții, însă acestea țin doar de mărimea roții.

Așadar, GeoOrbital – construcția ce se montează în locul spițelor roții din față și transformă bicicleta în una electrică!

În centrul osiei se instalează un modul imobil, în interiorul căruia este un motor electric de 500 Wt. Aceasta e suficient pentru a învîrti roțile. Motorul și electronica sunt alimentate de acumulatorul Li-Ion. Osia roții se unește cu instalația cu ajutorul a trei manșe cu capete de gumă. Valul amplasat mai jos de osie, lansează rotirea, transmițînd energia de la motor. Pe volan este instalat un panou. Cu ajutorul lui, bikerul conduce viteza –pînă la 32 km/oră cu energie electrică.

Dacă în timpul mișcării motorul nu este solicitat, atunci energia de rotide a roții suplinește rezerva acumulatorului. Nimic nu se pierde!

Cifre

Apropo, pentru o încărcare completă, GeoOrbital are nevoie de 4 ore, ceea e suficient pentru parcurgerea a 80 km. Din contul construcției modulare, bicicleta cîntărește cu 8-9 kg mai mult. Prețul modulului constituie $950.

Как за минуту превратить обычный велосипед в электрический?

Как за минуту превратить обычный велосипед в электрический?

 

 

Sursa: rodovid.me

Citiţi de asemenea

Președintele Comisiei pentru Construcții, Arhitectură și Relații Funciare din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, Vas...
19
Ayurveda învață metode foarte exacte de detectare a unui proces dureros înainte de apariția oricăror semne externe ale b...
31
Iahtul electric SolarImpact cu o lungime de 24 m este un concept creat pentru a fi drept primul iaht oceanic de acest ge...
26
Președintele Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare a Consiliului Municipal Chișinău, Vasile Chirt...
42