ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum zâmbetul afectează sănătatea și succesul
 

În acel moment când pe fața ta apare un zâmbet fericit, tonul corpului tău crește. Toate organele încep să lucreze mai eficient. Râsul și zâmbetul sporesc numărul de anticorpi în corpul uman, care îl ajută să lupte contra bolilor și infecțiilor, îmbunătățesc sistemul imunitar.

Beneficiile aduse de zâmbet s-au înregistrat de nenumărate ori de oamenii de știință din întreaga lume.
De exemplu, la sfârșitul secolului al 20-lea francezii au arătat că mușchii faciali în jurul ochilor și în jurul gurii se încordează, astfel crescând fluxul de sânge la nivelul creierului, îmbunătățind astfel tonul și performanțele sale.

Orice copil știe să zâmbească la un nivel subconștient, poate chiar genetic. Orice copil știe că dacă mama sau vreun copil vecin zâmbesc, asta înseamnă că totul e bine. Iar dacă aceștia se încruntă și apropie sprâncenele, înseamnă că au o problemă, înseamnă că trebuie să-i ajute.

Același lucru este cunoscut și de adulți. Aceștia percep semnele non-verbale și mai bine decât copiii, însă nu sunt atât de dezinteresați și neprecupețiți ca aceștia. Și dacă cineva va vedea expresia ursuză și supărată pe fața ta, probabil că nu-ți va oferi nici un ajutor și te va ocoli. Acum, nimeni nu este dornic să se îngroape în esența problemelor altor oameni, toată lumea vrea să se înțeleagă cu ale sale.

Favoritul publicului întotdeauna este un om zâmbitor și vesel, care cu o poveste veselă și dispoziția sa bună va ridica starea de spirit a tuturor celor din jur. Unu îmbufnat nu devine niciodată preferat.

Același lucru este valabil și în relațiile cu sexul opus. După cum rezultă din datele sondajelor printre bărbați, 7 din 10 bărbați le consideră mai atractive nu pe acele femei, care se folosesc de produse cosmetice, ci pe acelea care zâmbesc mai des.

Deci, zâmbiți mai des!

 

Sursa: eco-mir.org

Joi, 26 februarie 2015
Vizualizări: 1279

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
121
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
214
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
358
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
201