ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cunoscutele citate ale lui Mihail Litvak

1. Eu nu știu calea spre succes. Dar știu că calea către eșec este dorința de a mulțumi pe toată lumea.

2. Nu există logică masculină sau feminină, există capacitatea sau incapacitatea de a gîndi corect.

3. Vrei să-ți cunoști principalul dușman? Uită-te în oglindă. Ocupă-te de el - ceilalți se vor împrăștia.

4. Cu prietenii este plăcut să comunici, dar cu dușmanii - este util.

5. Există un singur motiv apreciabil de a rupe relațiile și a te  concedia de la locul de muncă — imposibilitatea creșterii personale în condițiile actuale.

6. O persoană imatură adesea știe, dar nu poate. O persoană matură nu numai că știe, dar și poate. De aceea, persoană imatură critică, iar cea matură face.

7. Împărtășește numai bucurie cu prietenii și cu dușmanii. Prietenul se va bucura, dușmanul se va supăra.

8. Nu alerga după fericire, ci găsește locul unde ea se găsește. Iar fericirea singură te va găsi. Îți pot spune locul unde se găsește fericirea ta – acela ești tu însuți. Iar calea spre ea este dezvoltarea maximă a tuturor capacităților tale.

9. Fericirea este un "produs secundar" al unei activități bine organizate.

10. Dacă cineva vă reproșează că nu i-ați mulțumit pe măsură, aflați imediat cât costă serviciul său, plătiți-i și nu mai aveți de a face cu această persoană.

11. Dacă vrei să dovedești ceva cuiva, înseamnă că trăiești de dragul celui căruia vrei să-i dovedești. Dacă trăiești pentru tine, atunci nu este nevoie să dovedești nimănui nimic.

12. Visele sînt vocile abilităților noastre. Eu nu visez să cînt la operă. Nu am  nici voce, nici auz. Dar dacă aș visa, atunci, respectiv, acest vis ar fi fost alimentat de abilitățile mele. Prin urmare, aș încerca să intru în operă. Trebuie doar să te gândești cum să-ți realizezi acest vis. Principalul lucru aici este să nu vă grăbiți, atunci veți reuși destul de repede. Este bine când omul poate spune următoarele despre sine: "Doar asta fac că încerc să-mi realizez visele".

13. Pentru a afla cum te tratează oamenii, spune-le despre planurile și visele tale. Cel care simte o ură ascunsă pentru tine le va critica. Cel care vă dorește binele vă va spune cum să faceți acest lucru.

14. Cînd comunici cu o persoană, amintește-ți că ea are o părere bună despre sine.

15. Obține succes — resentimentele vor trece.

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 01 decembrie 2021 18:09
Vizualizări: 460

Citiţi de asemenea

Agenția pentru Eficiență Energetică și Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (UNIDO), anunță lansa...
35
Ceea ce afirmă acum oamenii de ştiinţă şi istoricii din Occident, dar şi cercetătorii de la Hamburg, care au prelevat ...
5818
 Rezultatele multiplelor cercetări de substanțe care se folosesc în construcții atestă că unul dintre cele mai peri...
38254
Planta turmeric este originara din India ca si ruda sa ghimbirul. Rădăcina Curcuma este extraordinar de bogată în pol...
7014