ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Curățarea feţii Hollywood la domiciliu
 

 

După această procedură pielea devine netedă şi fină, se potriveşte pentru tenul gras și mixt, pentru pielea uscată şi problematică (inflamaţie pronunțată).

 

Procedura este nedureroasă şi foarte uşoară pentru utilizare.

Ce este necesar ?

Soluție de clorură de calciu, 5-10 %. Se vinde în farmacii. Mai multe tampoane de vată. Săpun pentru copii.
Deschideţi cu grijă flaconul. Luaţi un tampon de vată, îl înmuiaţi în soluție de clorură de calciu și aplicaţi pe piele masînd uşor. Lăsaţi să se absoarbe complet. Repetaţi această procedură de 5-8 ori. Sunt posibile senzații de furnicături uşoare, nu trebuie să lăsaţi pielea să ardă, în cazul în care se produce, clătiți imediat cu apă, folosind săpunul.

Când ultimul strat s-a uscat, hidratând ușor vârful degetelor cu apă, le spumaţi cu săpun pentru copiii. Degetele nu trebuie să fie prea umede.

După liniile de masaj, frecaţi săpunul pe faţă. Sub degete se formează „cocoloşii de săpun”(scame).

Mecanismul de acțiune se explică după cum urmează: la reacția săpunului (sarea de sodiu și sarea de potasiu) cu clorura de calciu se formează clorura de potasiu și de calciu şi sarea de sodiu nedizolvată, care tocmai formează cocoloşii, scame, captând particulele moarte ale stratului superior al pielii. Se obţine o exfoliere superficială, blândă a feței.

Continuaţi să masaţi faţa cu degetele înmuiate în săpun. Dacă este necesar, re-umeziţi și re-săpuniţi degetele. Când "scamele" vor înceta să se formeze și pielea va începe un pic să "scârțâie”, spălați bine faţa cu apă caldă.

După această procedură, pielea feţei poate dobândi o nuanţă roz, acest lucru va trece repede. Prin urmare, această procedură nu ar trebui facută chiar înainte de a ieşi din casă sau unui eveniment important, mai bine să faceţi procedura cu o zi înainte.

După curățarea "Hollywood" pielea se deshidratează, așa că aveţi nevoie de o mască hidratantă și hrănitoare. Eu prefer masca din praf de polisorb.

Masca din praf de polisorb.

Aveţi nevoie de o jumătate de pacheţel de praf de polisorb. Acesta se vinde în farmacii.

Dizolvaţi praful cu apă 1:1 până la consistenţa uniformă de cremă groasă. Aplicați cu peria pe zona feței, gâtului și pieptului. Lăsaţi timp de 10-15 minute. Spălați cu multă apă caldă.

Polisorb este un chelator*. Absoarbe excesul de sebum şi strânge pielea perfect.

După mască se aplica pe piele o crema hrănitoare. Procedura nu trebuie efectuată frecvent. Este suficient de 1-2 ori pe lună. După o astfel de curăţare pielea devine ca "de pe coperta unei reviste".

 

*Chelatori - medicamente de structuri diferite implicate în legarea substanțelor exogene și endogene în tractul gastro-intestinal prin adsorbție, absorbție, schimbul de ioni, etc.(trad.)

 

 

Sursa: vk.com

 

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 22 septembrie 2013 11:00
Vizualizări: 7087

Citiţi de asemenea

Prezența urmelor de prelucrare și prezența coloanelor simetrice netede sub baza sa exclud posibilitatea unei formări nat...
105
Casele neobișnuite în stil terasă și străzile înguste și labirintice din Mardin amintesc de moștenirea arabă prin stilul...
92
Nu, nu e sfîrșitul lumii! Și nici un tsunami! Și nici Photoshop! Nu sînt nicifotografii dintr-un film apocaliptic!Aceste...
90
Scara a suferit cel mai probabil un proces de calcificare. Apa de ploaie care curge de-a lungul perimetrului calcarului,...
87