ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Curăţarea vaselor sanguine. Cele mai bune metode

Curăţind arterele şi venele de depunerile de sare şi diferite reziduuri, noi le conferim elasticitate, flexibilitate, precum şi le întinerim.

În urma curăţirii vaselor sunt tratate maladiile cardiovasculare, se reduc varicele, se îmbunătățește auzul și vederea, dispar durerile de cap, scleroza, posibilitatea infarctului. Se ameliorează starea tractului gastro-intestinal, plămînilor, bronhiilor, nasului.

Rețeta nr.1

Amestecăm cîte 120 g de flori de mușețel, muguri de mesteacăn, siminoc și sunătoare. Peste o lingură de amestec se toarnă 0,5 l de apă clocotită și se lasă pentru 3,5 ore. Apoi strecurăm jumătate din infuzie și dizolvăm în ea o lingură de miere. Se bea seara, înainte de masă. Dimineața, infuzia rămasă se încălzește, se adaugă miere și se bea înainte de masă. Procedura se repetă pînă la terminarea amestecului.

O asemenea metodă de purificare a sîngelui poate fi repetată o dată la 5 ani.

Rețeta nr.2

Amestecăm un pahar de semințe de mărar cu două linguri de rădăcină de valeriană și două pahare de miere naturală proaspătă. Turnăm într-un termos (2 litri), infuzăm și administrăm cîte o lingură de trei ori pe zi înainte de masă.

Rețeta nr.3

Foarte bine curăță vasele sanguine sucul de kiwi. În cazul trombozelor și varicelor este necesar de a mînca cîte șase fructe de agrimonia.

Rețeta nr.4

Luăm o lingură de mierea ursului și turnăm peste ea un pahar cu apă clocotită. Infuzăm 40 de minute și administrăm de cîte trei linguri pe zi.

Rețeta nr.5

200 g de fructe de nucșoară se mărunțesc bine, peste care se toarcă 1 l de votcă, se ține 2 săptămîni și se strecoară. Se administrează cîte 20 de picături, diluate cu apă (1:3).

Rețeta nr.6

Se amestecă șase părți de fructe de măceș proaspăt, două părți de frunze de urzică, două părți frunze de coacăz negru, o parte din frunze de zmeură. Peste două linguri de amestec mărunțit se toarnă 0,5 litri de apă clocotită, se infuzează în termos patru ore, după care se strecoară. Înainte de administrare se adaugă două linguri de miere la un pahar de infuzie. Se bea cîte un pahar de două ori de zi.

Rețeta nr.7

Un mănunchi de frunze proaspete de păpădie se lasă 30 minute în apă sărată, se mărunțește, se adaugă două nuci și o lingură de ulei rafinat de floarea soarelui. Se amestecă și se mănîncă în cantități dorite.

 

Sursa: rus-health.info

Vineri, 22 aprilie 2016
Vizualizări: 10169

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
221
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
412
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
294
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
419