ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Curăţarea vaselor sanguine. Cele mai bune metode

Curăţind arterele şi venele de depunerile de sare şi diferite reziduuri, noi le conferim elasticitate, flexibilitate, precum şi le întinerim.

În urma curăţirii vaselor sunt tratate maladiile cardiovasculare, se reduc varicele, se îmbunătățește auzul și vederea, dispar durerile de cap, scleroza, posibilitatea infarctului. Se ameliorează starea tractului gastro-intestinal, plămînilor, bronhiilor, nasului.

Rețeta nr.1

Amestecăm cîte 120 g de flori de mușețel, muguri de mesteacăn, siminoc și sunătoare. Peste o lingură de amestec se toarnă 0,5 l de apă clocotită și se lasă pentru 3,5 ore. Apoi strecurăm jumătate din infuzie și dizolvăm în ea o lingură de miere. Se bea seara, înainte de masă. Dimineața, infuzia rămasă se încălzește, se adaugă miere și se bea înainte de masă. Procedura se repetă pînă la terminarea amestecului.

O asemenea metodă de purificare a sîngelui poate fi repetată o dată la 5 ani.

Rețeta nr.2

Amestecăm un pahar de semințe de mărar cu două linguri de rădăcină de valeriană și două pahare de miere naturală proaspătă. Turnăm într-un termos (2 litri), infuzăm și administrăm cîte o lingură de trei ori pe zi înainte de masă.

Rețeta nr.3

Foarte bine curăță vasele sanguine sucul de kiwi. În cazul trombozelor și varicelor este necesar de a mînca cîte șase fructe de agrimonia.

Rețeta nr.4

Luăm o lingură de mierea ursului și turnăm peste ea un pahar cu apă clocotită. Infuzăm 40 de minute și administrăm de cîte trei linguri pe zi.

Rețeta nr.5

200 g de fructe de nucșoară se mărunțesc bine, peste care se toarcă 1 l de votcă, se ține 2 săptămîni și se strecoară. Se administrează cîte 20 de picături, diluate cu apă (1:3).

Rețeta nr.6

Se amestecă șase părți de fructe de măceș proaspăt, două părți de frunze de urzică, două părți frunze de coacăz negru, o parte din frunze de zmeură. Peste două linguri de amestec mărunțit se toarnă 0,5 litri de apă clocotită, se infuzează în termos patru ore, după care se strecoară. Înainte de administrare se adaugă două linguri de miere la un pahar de infuzie. Se bea cîte un pahar de două ori de zi.

Rețeta nr.7

Un mănunchi de frunze proaspete de păpădie se lasă 30 minute în apă sărată, se mărunțește, se adaugă două nuci și o lingură de ulei rafinat de floarea soarelui. Se amestecă și se mănîncă în cantități dorite.

 

Sursa: rus-health.info

Vineri, 22 aprilie 2016
Vizualizări: 11189

Citiţi de asemenea

Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
39
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
37
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
62
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
151