Cvasul din sfeclă - balsamul miraculos
Această băutură din sfeclă combate hipertensiunea, ameliorează schimbul de substanțe și chiar elimină calculii renali și biliari. Cvasul din sfeclă după o rețetă veche este un remediu de calitate superioară.
Proprietățile curative ale sfeclei nu pot fi puse la îîndoială. Această legumă curăță sîngele, ameliorează activitatea ficatului, normalizează activitatea colonului și chiar sporește nivelul de hemoglobină.
Vă propunem o rețetă de cvas din sfeclă fără drojdii. Consumînd această băutură regulat, organismul se curăță, iar activitatea organelor interne se va ameliora.
Cvas din sfeclă fără drojdii.
INGREDIENTE:
1 sfeclă
2 l de apă
4 linguri de zahăr
1 coajă de pîine neagră uscată
PREPARAREA
Curățați și tăiați sfecla în bucăți mici. Puneți-o într-un borcan, turnați apă, adăugați zahărul și coaja de pîine.
Acoperiți borcanul cu tifon și lăsați băutura pe 3-4 zile. Cvasul fermentat se strecoară, se toarnă într-o sticlă cu dop și se pune în frigider.
Cvasul din sfeclă conține substanțe minerale prețioase: rubidiul și cesiul ajută organismul să lupte cu hipertensiunea. Băutura conține vitaminele C, PP și cele din grupa B. Se recomandă consumul cvasului de 2-3 ori pe zi, după masă.
Sursa: rus-health.info