ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

De ce americanii obișnuiesc copiii lor cu medicamente
 

După cum știți 74 % din toți maniacii sunt din America, deși acolo locuiesc doar 5 % din populația Terrei.

America este liderul din lumea occidentală după infectarea cu SIDA, violuri, sarcina minorilor, pedofilie – practic, întreaga gama de anomalii sexuale.

Mai mult de jumătate din toate paturile în spitale din Statele Unite sunt ocupate de bolnavii mintali.

Anual în SUA dispar până la 40 mii de copii, sunt răpiți un total 725 mii de copii. Motivele acestor infracțiuni - viole și crime (în special sunt afectate fetele minore)- răscumpărea de la părinții lor.

40 de milioane de americani sau fiecare a patra femeie și fiecare al cincilea bărbat în copilărie ( 9-12 ani) au fost supuși la abuzuri sexuale din partea rudelor sau prietenilor.

1 milion de copii anual fuge din casă din cauza tratamentului crud al adulților, 83 % dintre ei provin din familiile albe. 5 mii de copii sunt uciși în fiecare an de către părinții lor.

În mod natural, se pune întrebarea, ce nu este în regulă cu ei?

Un motiv posibil este că din copilărie americanii sunt hrăniți cu tranchilizante. De ce să fii deranjat de un copil activ? De ce să îndrepți energia lui în direcția corectă, de ce să-l educi? Când îi poți da o pastilă și totul va fi bine. Însă despre consecințele efectului medicamentelor care suprima mintea copilului, nimeni nu vorbește.

Droguri pentru cei mici

Pentru copii este adecvat un comportament, atunci când ei aleargă, apucă de toate și nu sunt dornici de a sta liniștit. Și părinții buni uneori au nevoie de o mulțime de răbdare și tact pentru a canaliza energia vitală a omului mic în scopuri creative. Însă există persoane care numesc obișnuitul comportament copilăresc – boală: psihiatrii care alcătuiesc o complicitate cu companiile farmaceutice multinaționale producătoare de astfel de medicamente și "educatorii inteligenți" care primesc mită și granturi de la aceste companii multinaționale sau pur și simplu sunt victime de publicitate. Împreună, ei au inventat și au difuzat un nou diagnostic - "sindromul de hiperactivitate cu deficit de atenție" ( ADHD ) și încearcă să "trateze" această boală inexistentă cu preparate medicale. Așa că nu vă surprindeți când educatoarea de la o grădiniță sau un profesor de școală vor spune o dată că copilul dvs. se comportă "greșit" și că ar trebui să mergeți la un psihiatru .

Iată un exemplu de o astfel de intimidare postat pe site-ul Fundației "Atenție" care în mod conștient sau inconștient este implicat în promovarea astfel de droguri: "Copiii și adolescenții cu ADHD au adesea probleme serioase la școală. Lipsa de concentrare, impulsivitate, hiperactivitate, dezorganizare și alte dificultăți pot duce la sarcini neterminate, neglijență, erori și comportament distructiv . ADHD este o tulburare neuropsihiatrică care afectează 3-7 % dintre copii și 2-3 % dintre adulți". Sau: "ADHD nu este o tulburare ușoară, ci o boală foarte gravă. Copiii nu pot controla comportamentul lor și nu sunt în stare să facă față maladiei. Statisticile de peste hotare arată după cum urmează: copiii cu ADHD renunță mai des la școală (32-40 % ), au puțin sau nu au deloc prieteni ( 50-70 % ), nimeresc în accidente și primesc traume ( 30 % ), devin gravide în timpul adolescenței ( 20-30 % )".
Iată ce spune șeful comisiei civile pentru drepturile omului, Roman Ciornîi: " Acest diagnostic - ADHD - s-a născut în urma votului Asociației Americane de Psihiatrie în 1987. Adică psihiatrii prin majoritatea simplă de voturi au decis că ADHD există! Acest diagnostic pur și simplu a fost fabricat și inventat! Simptomele acestei "maladii", așa cum se prevede în manualele de psihiatrie, sunt următoarele: " copilul are dificultăți să acorde o atenție la detalii, face greșeli în teme de acasă și alte activități, lucrările lui arată de multe ori neglijent, el nu se poate concentra pentru a finaliza sarcinile, apare o impresie că gândurile copilului sunt departe sau că el nu ascultă. El nu are astâmpăr, lasă de multe ori locul lui în sala de clasă și în alte situații care implică o ședere pe loc aleargă înainte și înapoi, sau se urcă în locuri nepotrivite, se confruntă cu dificultăți pentru a păstra calmul în joc sau în timpul de pauze, este în mod constant în mișcare, de multe ori prea vorbăreț". Pornind de la aceste " simptome", un astfel de diagnostic poate fi pus oricărui copil , mai ales în cazul în care persoana care pune acest diagnostic este preocupată de ceva sau iritată".

Jaroslav Volin, psihiatru: "Este cunoscut faptul că "medicamente" pentru ADHD inexistent, precum și antidepresive similare provoacă boli de inimă la adolescenți, duc la sinucideri sau crime printre părinți, colegi, profesori, vecini. "Dr. Baughman a scris: Acești copii nu mai sunt hiperactivi și nu suferă de lipsa de concentrare – ei sunt morți. Este un preț prea mare pentru un "tratament" al "maladiei" care nu există în realitate".

Cel puțin cinci adolescenți care au comis crime în școli din SUA au trecut programul "de gestionare a furiei" sau alte programe psihologice, în care este posibil că au folosit preparate psihice. Da, copiii pot privi violența la TV. Da , armele sunt disponibile. Dar ele au fost de asemenea disponibile acum 40 de ani, însă copiii nu au comis cu sânge rece execuții pre-planificate. Și în anii 1960 nu a fost ritalin și medicamente similare .

Roman Ciornîi:"Ritalin este un medicament de tipul amfetaminelor, acționează ca cocaina. Un dependent de droguri nu simte nici o diferență între ritalin, pisat în prealabil, și cocaina".

Psihiatrilor si psihologilor le place să împărtășească practici și moduri de a face clientul să vină în mod constant. A-l obișnui cu servicii complet inutile. Una dintre aceste metode - a prescrie medicamente psihotrope. Deoarece mai multe dintre ele au proprietăți narcotice, pacientul nu va pleca nicăieri .

Droguri, cum ar fi ritalin, sunt substanțe psihotrope care cauzează dependență. Și un alt mic secret. Psihiatrul poate avea un alt venit ilegal în urma răspândirii medicamentelor – un fel de "recompensă" de la firma producătoare sau distribuitori. Și acest lucru este motivul pentru care a fost inventat diagnosticul de ADHD și promovat acum în mod agresiv. Este o afacere care aduce profit.

Totul se explică foarte simplu: companiile au nevoie de profit care valorează sute de milioane de dolari și cred că zeci de milioane din acestea sunt utilizate pentru a manipula corect opinia publică, atrage de partea sa funcționarii de stat și medicii".

Vineri, 21 februarie 2014
Vizualizări: 3741

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
111
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
63
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
209
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
179