ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

De ce avem nevoie de o bucătărie de vară?

Dacă aveți de gînd să construiți o casă sau o vilă, atunci aveți nevoie și de o bucătărie de vară.

Această încăpere a devenit în ultimul timp foarte actuală. Ea este destinată, în special, pentru perioada de vară, însă nu aceasta este important. Principalul avantaj al bucătăriei de vară este că ea se amenajează separat, eliberînd casa de mirosurile de mîncare, zvonul veselei, cratițelor, capacelor, temperaturii ridicate la prepararea bucatelor.

Este foarte important accesul liber din curte pentru fabricarea conservelor pentru iarnă și a prînzurilor, materia primă pentru care o livrăm direct din grădină.

Casa, care are o bucătărie de vară este un vis al oricărei gospodine!

Dar și bărbații vor aprecia la justa valoare această construcție: întîlinirile cu prietenii, prepararea grătarelor, mesele copioase pînă la miezul nopții – toate aceste le va asigura bucătăria de vară.

Designul bucătăriei este foarte important. În funcție de suprafața terenului, se poate construi o bucătărie mică sau una mare.

Bucătăriile pot fi de două tipuri: pentru perioada rece a anului, precum și doar pentru cea caldă. Bucătăria în stil de iarnă se construiește sub forma unei căsuțe separate, care este dotată cu ferestre, cuptor și antreu. Aceasta poate fi unită, la dorință cu casa, printr-o verandă comună. Bucătăria de vară poate fi amenajată și în aer liber, separat de casă sau ca o anexă. Nu trebuie să uitați de confortul și de aspectul estetic. Sînt interesante variantele de bucătării de vară sub formă de patio sau foișor. Patio este un teren deschis alături de bucătărie, ce determină zona sufrageriei. Această zonă poate fi amplasată în foișor, iar acesta poate uni sub acoperișul său și patio, și bucătăria.

În interior, desigur, aceasta trebuie să bucure ochiul gospodinei, pentru că acesta este teritoriul ei.

În funcție de destinația bucătăriei, aceasta este completată cu instalații funcționale: cuptor, gril, aragaz, barbeque. Un cuptor, de asemenea, nu va fi în plus, dacă bucătăria va fi utilizată conform destinației. Ar fi bine să trasați și un apeduct, pentru ca spălatul vaselor și prelucrarea legumelor să nu fie o povară.

Citiţi de asemenea

Această structură are o vechime de 3000 de ani și este situată în orașul Gonabad. (Iranul modern)Kyariz este considerată...
115
Condorul Andin (lat. Vúltur grýphus) - o pasăre din familia vulturilor americani, singurul reprezentant al genului Vultu...
79
Cei care consumă acest ceai, nervii devin de oțel, iar viața pare plină de bucurie și de sens...După cum știți, Ginghi...
312
Pătlagina este una dintre plantele medicinale antice. Ea era cunoscută chiar și în China, Grecia antică și Roma, aceas...
286