ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

De ce oamenii de ştiinţă mint că omul primul a creat pe Pământ civilizaţia raţională? (Partea II) 


În Rusia, Ţinutul Primorie de sud (raionul Partizanski), au fost găsite fragmente de clădiri, construite dintr-un material care deocamdată nu poate fi obținut cu ajutorul tehnologiilor moderne. La construirea drumului în pădure, tractorul a tăiat o parte dintr-un mic vulcan stins. Sub sedimentele cuaternare se afla o construcție mică (mai puțin de 1 m în înălțime), formată din detalii de diferite dimensiuni și forme.

 

Cum arăta construcţia anterior, nu este cunoscut. Conducătorul buldozerului nu a observat nimic şi a împrăştiat resturile construcţiei pe o rază de 10 metri, strivindu-le.

Geofizicianul, Iurkoveţ Valeriu Pavel, a cules fragmentele de o formă geometrică perfectă: cilindri, conuri trunchiate, plăci.

Cilindrii reprezentau nişte rezervoare.

Vă prezentăm comentariile expertului:
"Doar peste zece ani, am hotărât să fac analiza mineralogică a probei. Detaliile structurii au fost fabricate din granule de cristal numit moissanite*, cimentat cu aceeași masă de moissanite. Mărimea granulelor era de 5 mm, grosimea - de 2-3 mm”.

 

*Moissanite este o clasă rară de compoziţie minerală naturală de carbură de siliciu, care formează cristale fine incolore cu sclipici diamante – trad.

 

Obţinerea cristalului moissanite în cantități suficiente, pentru a "construi" un obiect mai mare decât o bijuterie, în condiţiile moderne este imposibilă. Acest mineral este cel mai tare şi cel mai acid-, termo-, alcalino-rezistent. Proprietățile unice ale moissanite-ului sunt utilizate în industria aerocosmică, nucleară, electronică și alte tehnologii de vârf super-moderne.

Fiecare cristal costă aproximativ 1/10 din diamantul de aceeași dimensiune. Totodată, creşterea cristalului de o grosime mai mare decât 0,1 mm este posibilă numai în instalații speciale cu temperaturi peste 2500 de grade.

 

 

 

Într-un raport ştiinţific american, prezentat în iunie 1851, s-a menţionat că în timpul lucrărilor de explozie în rocile de o vârstă Precambriană (534 de milioane de ani) situate în Dorchester, Massachusetts, au fost găsite două fragmente de un vas de metal.

Fixate împreună, fragmentele au format o cupolă de 4,5-inci înălţime, 6,5-inci la bază, 2,5-inci în partea de sus și a opta de inc în grosime. Vizual, materialul vasului este similar cu zinc vopsit sau aliaj cu adaos mare de argint. Elementele decorative - flori și vița de vie - sunt incrustate cu argint. Calitatea fabricării vasului vorbeşte despre o înaltă măiestrie a meşterului.

 

Зачем ученые лгут, что на Земле человек построил первую разумную цивилизацию? (Часть II) 

 

În 1912, doi angajați la centrala electrică municipală din orașul Tomas (Oklahoma), despicând mari bucăți de cărbune au descoperit în interiorul unui cărbune un ceaunaş mic de fier. Geologul Robert O. Fay, a estimat vârsta cărbunelui de aproximativ 312 milioane de ani. Acum ceaunaşul se află la Muzeul de creaționism (www.creationevidence.org, Creation Evidence Muzeum).

 

Зачем ученые лгут, что на Земле человек построил первую разумную цивилизацию? (Часть II) 

 

La muzeul din Cairo, a fost expus un obiect original destul de mare (60 cm în diametru sau mai mult), fabricat din ardezie. Acesta este considerat un vas mare cu un centru cilindric de 5-7 cm în diametru, cu o margine exterioară subțire și trei plăci, repartizate uniform în jurul perimetrului, curbate spre centru. Și cu ce, în opinia dvs., seamănă acest obiect? Conform opiniei mele, el nu arata deloc ca un vas.

 

Зачем ученые лгут, что на Земле человек построил первую разумную цивилизацию? (Часть II) 

 

În Africa de Sud, în rocă, situată în apropierea orașului Klerksdorp, minerii au extras și continuă să extragă bile gofrate. Aceste obiecte sferice și în formă de disc sunt din metal de culoare albăstrui cu pete albe și goale, în interiorul lor este "închis" materialul alb spongios. Vârsta aproximativă a sferelor din Klerksdorp, datează 3 miliarde de ani.

 

Зачем ученые лгут, что на Земле человек построил первую разумную цивилизацию? (Часть II) 

 

În munții chinezi Bayan-Kara-Ula, în 1938 au fost găsite sute de discuri de piatră, cu o gravură în formă de spirală şi o gaură la mijloc, care arătau ca nişte discuri de gramofon. Ele au fost numite pietrele Dropa.

Conform ipotezei mai multor cercetători, pe ele este înscrisă istoria civilizației, care a înflorit pe Pământ înainte de lumea noastră sau se trag de la un popor extraterestru. Vîrsta obiectului găsit este de 10-12 mii de ani.

 

Зачем ученые лгут, что на Земле человек построил первую разумную цивилизацию? (Часть II) 

 

 

Sursa: opupel.livejournal.com

 

Vineri, 28 decembrie 2012
Vizualizări: 3624

Citiţi de asemenea

Peșterile cu  viermi luminoși sînt împrăștiate peste tot în lume.Cerul de noapte sub pămînt este uimitor, datorită ...
63
Tippy din Africa. Istoria incredibilă a unei fetițe!Povestea acestei fete este cunoscută în întreaga lume. Nu am putut r...
120
Programul de tranziție a civilizației umane de la epoca industrială la cea digitală, care a început la începutul anului ...
77
Am decis să petrecem aceste zile de vară într-un loc frumos, în rezervația naturală Țîpova, printre stînci și cascade....
86