ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

De ce oamenii de ştiinţă mint, că omul primul a creat pe Pămînt civilizaţia raţională? (Partea I)
Spre confirmare că noi nu suntem nici măcar ai doilea pe planetă, voi aduce dovezi care literalmente se află sub picioarele noastre. În mod conştient, exclud cele mai convingătoare fapte de acest gen, cum ar fi piramidele din Egipt, cruţînd credința ortodoxă.

 

 

 

Dinții vechi cu pietre prețioase – obiect găsit în anul 2009. Acesta demonstrează o măiestrie pur şi simplu, fantastică a stomatologilor antici. Americanii băştinaşi au fost în măsură să introducă pietre preţioase în dinţi, încă 2,5 mii de ani în urmă.

 

Зачем ученые лгут, что на Земле человек построил первую разумную цивилизацию? 

 

Această amprentă a palmei umane a fost lăsată în calcar circa 110 milioane de ani în urmă. Amprenta a fost găsită în Glen Rose, Texas. Pe ea este posibil să distingem chiar şi unghii.

 

Зачем ученые лгут, что на Земле человек построил первую разумную цивилизацию? 

 

Pe insula Axel Heiberg, la nordul Arhipelagul Arctic canadian, a fost găsit un deget fosilizat. Vârsta obiectului este de aproximativ 100 milioane de ani. Analiza radiografică a arătat că obiectul este anume un deget, ci nu o piatră, similară cu el.

În octombrie 1922 în ziarul "New York Sunday American" a apărut un articol intitulat "Misterul tălpii fosilizate", în care s-a raportat că celebrul geolog John Reid, în timpul căutării fosilelor a descoperit pe o rocă o amprentă fosilizată a unei tălpii de pantof. S-a păstrat conturul doar a două treimi de talpă. A fost perceptibil firul care unea rama pantofului cu talpa. Apoi mergea o altă cusătură, iar în centru, în locul unde presiunea piciorului era cea mai mare, a rămas o adâncire parcă lăsată de osul călcâiului care roade şi uzează talpa.

John Reid, a adus această mostră la New York şi experții au fost de acord cu datarea amprentei misterioase: 213-248 milioane de ani în urmă.

Producătorii încălţămintei au caracterizat această amprentă ca o urmă lăsată de o talpă a unui pantof confecţionat manual, iar filmarea microscopică a dezvăluit toate detaliile fine ale firilor întortocheate şi distorsionate. A fost o urmă a unui om cu un mers vertical, Homo erectus, care a umblat pe pământ și a purtat pantofi, 200 de milioane de ani în urmă.

Desigur, "talpa pantofului" a fost declarată de oamenii de știință un "miracol al naturii" și simultan un obiect "fals uimitor".

 

Зачем ученые лгут, что на Земле человек построил первую разумную цивилизацию? 

Зачем ученые лгут, что на Земле человек построил первую разумную цивилизацию? 

 

O altă amprentă lăsată de un pantof, a fost găsită în straturilw de lut şistos din Utah, de colectorul de trilobate, William Meister. După spargerea unei bucate de şist, dlui a găsit o amprentă fosilizate și alături, resturi de trilobiţi, artropode marine fosile. Vârsta șistului cu amprente constituie 505-590 milioane de ani. Amprenta lăsată de toc este presată în stâncă cu 3,2 milimetri mai mult decât talpa și este, desigur, o amprentă lăsată de piciorul drept, judecând după uzura specifică a tocului.

Oamenii de ştiinţă, desigur, au declarat acest obiect "un caz straniu al eroziunii".

 

Зачем ученые лгут, что на Земле человек построил первую разумную цивилизацию? 

 

După aspectul exterior este un ciocan obișnuit. Partea metalică a ciocanului are o lungime de 15 cm și un diametru de aproximativ 3 cm. Dar, el este literalmente scufundat în calcar timp de 140 de milioane de ani, deoarece a fost depozitat împreună cu o bucată de piatră.

Această minune a atras atenţia doamnei Emma Hahn, în iunie 1934, în rocile din apropierea orașului american Londra, în statul Texas. Experții care au examinat obiectul găsit, imediat s-au pronunțat pentru o concluzie unanimă: o mistificare. Cu toate acestea, studiile ulterioare efectuate de diferite instituții academice, inclusiv faimosul laborator Battelev (Statele Unite ale Americii) au arătat că totul este mult mai complicat.

În primul rînd, mânerul din lemn, pe care este aşezat ciocanul, din afară a fost deja pietrificat, iar din interior s-a transformat în cărbune. Acest lucru înseamnă că vârsta lui, de asemenea, datează milioane de ani. În al doilea rând, experții din Institutul Metalurgic Columbus (Ohio), au fost uimiţi de compoziția chimică a ciocanului: fier 96,6%, clor 2,6% și sulf 0,74%. Alte impurități nu au fost detectate. Un astfel de fier pur nu a fost produs pe parcursul întregii metalurgii pământene.

 

Зачем ученые лгут, что на Земле человек построил первую разумную цивилизацию? 

Зачем ученые лгут, что на Земле человек построил первую разумную цивилизацию? 

 

 

Sursa: opupel.livejournal.com

 

Joi, 27 decembrie 2012
Vizualizări: 3272

Citiţi de asemenea

Peșterile cu  viermi luminoși sînt împrăștiate peste tot în lume.Cerul de noapte sub pămînt este uimitor, datorită ...
63
Tippy din Africa. Istoria incredibilă a unei fetițe!Povestea acestei fete este cunoscută în întreaga lume. Nu am putut r...
120
Programul de tranziție a civilizației umane de la epoca industrială la cea digitală, care a început la începutul anului ...
77
Am decis să petrecem aceste zile de vară într-un loc frumos, în rezervația naturală Țîpova, printre stînci și cascade....
89