ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

De ce sunt oamenii distanţându-se de natura?



Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Biologii au descoperit că animalele nu se poate distinge un individ ca, independent de alte părţi ale naturii. Aceeaşi relaţie există în lumea animală la un om. Numai persoana nu este cazul.

El, spre deosebire de natură, utilizate pentru a înţelege toate motiv, şi nu de emoţie. Omul este greu în ceea ce priveşte simţurile. El crede cu naivitate că animalele cred. De fapt, este mult mai frumos. Ei nu se simt ei înşişi, ci doar restul lumii animale.

inima noastra mereu dureri de durere atunci când vom vedea diferite animale: arici, iepuri, broaste testoase, elan, sărit pe drum şi au suferit sub roţile maşinii. Acest lucru se datorează faptului că ei nu vad o imagine a minţii lume, ele simt. Atunci când ea nu are nicio sentimente - animale pierdute.

Prin urmare, lumea animală este perceput ca natura armonice rândul său, în timp ce bărbatul este străină de corpul ei. În plus, nu din punctul de vedere al fizicii, ci din cauza relaţiei sale cu natura, din cauza dizarmonie cu ea.

În lumea noastră, numai omul este capabil de a creşte calitatea şi cantitatea de dorinţa lor. Peste timp, aceste dorinte sunt puternice vulgar, şi diferă semnificativ de cele cu care omul a fost creat.

Între timp, fauna este încă în faza iniţială, dorinţa lor de umplere, şi nu numai fizic, ci şi de energie, spre deosebire de oameni, animalele pot simti forţele subtile ale naturii că omul a încetat să perceapă procesul de evoluţie. Deoarece trece etapele care nu există în lumea animală. A crescut de auto-interes conduce la dorinţa de a se da la ceea ce a fost înainte. Asta este ceea ce conduce omenirea sa inventeze si sa inventam noi tehnologii şi instrumente care să faciliteze viaţa ei şi a face mai confortabilă.

Dobândirea de competenţe sociale, oamenii sunt ele însele distanţare din natura şi animalele sălbatice în cadrul unei întâlniri cu noi simt pericolul, care se confruntă acest sentiment ciudat inainte. Animalele preferă să fugă sau să atac (nu este obligatoriu). În mediul natural este un animal ataca dintr-un alt fel de necesitate vitală. Fox, nu te enerva la iepurele, lupul nu este superioritate copleşitoare de un cerb, tigrul nu este de a face haz de bivol lame. Calcul nu ia o anumită substanţă care este vânătoarea.

În instinctul animalelor, sentimente subtile. În cadrul aceleiaşi întâlniri cu rezonabilă "persoană" animalul provine în confuzie. Este ca şi cum deconectat de la conexiunea la sursă, şi nu ştie cum să se comporte.

mintea omului produce efectele sale asupra animalelor. Deci, printre casă răspândirea capacitatea lor de a stăpâni - cred. Ei au pierdut o parte din competenţele lor naturale. De exemplu, pisicile au învăţat să inducă în eroare proprietarii, în timp ce în natură, nu au nevoie să se angajeze în astfel de lucruri. Alături de omul animalul isi pierde simturile sale şi dezvoltă mintea. Ea începe să se adapteze, de învăţare pentru a înţelege gândurile persoane, crescând astfel probabilitatea de deces pentru ele însele în mediul natural.

egoist atitudinea lui faţă de aproapele, să copaci şi munţi, insecte şi iarbă, la lacuri şi păsări şi tot ceea ce-l înconjoară, o persoană creează un dezechilibru. Această diviziune operează în percepţia. simţit doar lumea din afara, ca internă, ca parte din tine, omul poate atinge armonia.

14.01.2010 - Chiril Genkin - kabmir.com

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 29 ianuarie 2010 9:50
Vizualizări: 2582

Citiţi de asemenea

Mahabalipuram se află la 60 km de Chennai, un mare oraș din sudul Indiei. În secolul al X-lea, locuitorii au părăsit bru...
304
Warangal - o așezare fortificată antică din India, fondată în jurul unui lac și al unei stânci, de parcă ar crește din e...
295
Mulți medici, vorbind despre acțiunea celulelor stem, menționează că, alături de efectul pozitiv asupra vindecării unu...
344
Această insulă uimitoare, situată în Oceanul Indian, arată de parcă s-ar afla pe o altă planetă.Peisajul insulei nu este...
98